• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhabalar buralar sessiz kalmış hakkaten ☺benim oğlum tam 10.5 aylık oldu 3 Temmuz doğumlu kendisi :KK46:emekliyor sıralıyor yerinde durmuyor peşimde bütün gün :anne: dün bir tane daha fark ettim toplam 5 dişi oldu :KK46: ben de daha yeni ilk kez adet oldum içime dert olmuştu doktora gidecektim artık
Sizde ne var ne yok

Merhabalar buralar sessiz kalmış hakkaten ☺benim oğlum tam 10.5 aylık oldu 3 Temmuz doğumlu kendisi :KK46:emekliyor sıralıyor yerinde durmuyor peşimde bütün gün :anne: dün bir tane daha fark ettim toplam 5 dişi oldu :KK46: ben de daha yeni ilk kez adet oldum içime dert olmuştu doktora gidecektim artık
Sizde ne var ne yok
Aa benimde 3 temmuz ve bende gecen hafta ilk kez adet oldum:) bunyemiz ayniymis

mavismaviss merhabalar facedeki gruba katılmak için yöneticilere Nasıl ulaşabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim

Annelerimm selam cok uzun suredir buraya bakamamistim nasilsiniz bidiklar nasil.dogumgunlerine ne kadar az kaldi degilmi:) buyuttuk yavrucaklari.benim kizim 14 temmuz dogumlu hic emeklemedi poposuyla gidiyor heryere:)))) koltukta siraliyor tay duruyor yurumesihi bekliyoruz artik.hala beni emiyor(masallah) 9 disi var:) baba dede gelgel hadi diyor baybay alkis yapiyor simdilik bu kadar.bnimde size bi sorum olucak.istanbul avrupa yakasinda bayrampasa gopasa fatih bahcelievler esenler gungoren civarinda kizimin dogumgununu yapacagim bi mekan ariyorum.cafe tarzi acik hava yada kapali fark etmez.bildiginz varsa yazmanizi rica edicem gorusmek uzere kizlar:)

Arkadaşlar dogum gunleri.için neler düşünüyorsunuzz düşüncelerınızı paylaşşanızz. 18 temmuz kızımın dogum gunu

Arkadaşlar dogum gunleri.için neler düşünüyorsunuzz düşüncelerınızı paylaşşanızz. 18 temmuz kızımın dogum gunu
Merhaba cnm benim kızımın da 21 temmuz doğum günü. Anemlerde olacağım için aile arasında bi kutlama düşünüyorum. 1 yaş tütü takımı parti süslemeleri falan alırım

Kokoreç sakatat falan zararlı diye biliyorum gebelikte..etlerin cok iyi pişmiş olması gerekiyor bir de..ben de kokoreç cok severim ama yemiyorum..sen gidince bir doktoruna sor istersen..
SELAM ARKADAŞLAR 15 AFTALIK GEBEYİM VE SADECE KOKOREÇ AŞERİYORUM TUTAMIYORUM KENDİMİ GECEİN Bİ VAKTİ EŞİMİ GÖNDERİYORUM BULSUN DİYE O DERECE AMA ZARARLIYMIŞ DİYE DUYDUM ASLI VARMIDIR BEBEĞİM ŞUAN GAYET SAĞLIKLI ALLAHA ŞÜKÜR KONTROLLERDE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMADIM

SELAM ARKADAŞLAR 15 AFTALIK GEBEYİM VE SADECE KOKOREÇ AŞERİYORUM TUTAMIYORUM KENDİMİ GECEİN Bİ VAKTİ EŞİMİ GÖNDERİYORUM BULSUN DİYE O DERECE AMA ZARARLIYMIŞ DİYE DUYDUM ASLI VARMIDIR BEBEĞİM ŞUAN GAYET SAĞLIKLI ALLAHA ŞÜKÜR KONTROLLERDE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMADIM

Ben de çok aserdim ve yedim 4sene önce hamileyken. Oğlum 3 yaşında maşallah iyi.

Arkadaşlar bir çoğumuzun bebekleri 1 yaşını geçti, peki yaşından sonra Nasıl değişiklikler var ? Benim Oğlum gibi hala emeklemeyen var mı mesela ! :(

Arkadaşlar bir çoğumuzun bebekleri 1 yaşını geçti, peki yaşından sonra Nasıl değişiklikler var ? Benim Oğlum gibi hala emeklemeyen var mı mesela ! :KK43:
Benim komsumunki öyle.merak etme oturup oturup birden kalkacaktır o.emeklemek bebeğin gelişiminde yokmuş zaten.diger hareketleri normalde hiç kfana takma

Arkadaşlar bir çoğumuzun bebekleri 1 yaşını geçti, peki yaşından sonra Nasıl değişiklikler var ? Benim Oğlum gibi hala emeklemeyen var mı mesela ! :KK43:
Benim kızım emekliyor ama hala yürümeye başlamadı sadece koltuktan tutunarak ya da elinden tuttuğumuzda adımlar atabiliyor

Back