• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızım 4 bitirmiş beşinci aydayken hamile kaldım normal doğum olduğu için doktorum bir sorun olmaz dedi yani hamilelikte gayet normal gidiyor
Adet olmuş muydun Can'ım? İnş 2 . Bebişini de sağlıkla kucağına alırsın canım

Evet canm kırkım çıkana kadar kanamam olmuştu temizlendi 2 hafta sonra düzenli adet oldum
Canm sende mi temmuz annesinin
Evet Can'ım benim kızım da 31 temmuzda doğdu. Ben hala adet görmedim de ondan sordum açıkçası:)

Kızlar bende temmuz annesiydi ama kızımın halen dişlerin çıkmadı sizce normalmi ne yapmalıyım obur turlu gelişimi iyi emekliyo bay bay gel anne baba diyo ama halen dis yok mama yiyiyo ek gıdayı pek sevmiyorum günde iki öğün zorla birkaç kaşık veriyorum
canım benim de 2 temmuz doğumlu hala yok dişleri yerleri belli ama çıkmadı henüz. ayrıca dönmüyor emeklemiyor:) kollarından tutunca yürüyo ve hep gezmek istiyo:)

canım benim de 2 temmuz doğumlu hala yok dişleri yerleri belli ama çıkmadı henüz. ayrıca dönmüyor emeklemiyor:) kollarından tutunca yürüyo ve hep gezmek istiyo:)
Canm benim kızım çok hareketli bide zayıf baya yemek istemiyo zorla veriyom sadece mamasini güzel içiyo o kadar senin ki kaç kilo benim kızım 8 kilo:(((

Can'ım doğum kilosu önemli aslında bebeğinin? Her Bebek toplu olacak değil ya Can'ım? Bi de ne kadar emdi?
4 ay emdi oda zorla kuvez de kaldığı için memeyi reddetti ısınmadi bir turlu memeye 41 hafta bitmiş 42 de doğdu kızım kakasini yemişti o yüzden kuvezde kaldı doğum kilosu iyiydi 3 315 gr

Merhaba annişler nasılsınız biz hâlâ ayniyiz emekleme yok anca yuvarlanıp duruyor. 3 . Dis yolda geliyor bakalım birde gel gel yapıyor 2 gündür :))

4 ay emdi oda zorla kuvez de kaldığı için memeyi reddetti ısınmadi bir turlu memeye 41 hafta bitmiş 42 de doğdu kızım kakasini yemişti o yüzden kuvezde kaldı doğum kilosu iyiydi 3 315 gr
Can'ım anne sütünü az aldığı içindir kilo alımının yavaş olması. Hiç kafana takma kilosunu, sağlığı yerinde olsun da:) maaşallah kızına. Senin kız doğmak bilmemiş benimki de 35+0 da doğdu:)

Merhaba annişler nasılsınız biz hâlâ ayniyiz emekleme yok anca yuvarlanıp duruyor. 3 . Dis yolda geliyor bakalım birde gel gel yapıyor 2 gündür :))
Benim kizda emeklemiyor aynen donup duruyor benimkide 4 disimiz cikti azi diside yeri belli olmaya basladi gel gel yapiyor ilk baba dedi onu unuttu dede gel diyordu demez oldu arada anne diyor

Back