• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Selam kizlar bebislerinizin gunluk menulerinde neler veriyorsunuz hangi yemeklere basladiniz?
Ben kahvAltida peynir zeytin yumurta sarisi yada omlet pekmez ceviz
Oglen corba ara ogun meyve aksamda yogurt ve biz ne yiyorsak tadimlik ondan veriyorum

Canm benim kızım çok hareketli bide zayıf baya yemek istemiyo zorla veriyom sadece mamasini güzel içiyo o kadar senin ki kaç kilo benim kızım 8 kilo:KK43:((
canım cuma aşımız var o zaman öğreneceğim boyunu kilosunu 3 aydır falan gitmedim hiç doktora kış hastaneler hastalık dolu dye.cuma söylerim kaç kilo olduğunu

Sabah: peynir, sütlü bebe bisküvisi ,pekmez ,reçel ,domates suyu ,yumurta sarısı falan yiyor.
Öğlen: yoğurt, çorba , olursa komposto suyu,
Akşam: pilav , bizim yediklerimizden yiyebildiklerini veriyorum.
Ara ogunde : muzu ezip içine bebe bisküvisi ufaliyorum, elma , armut rendeliyorum bayiliyor. E tabi bunlar hergün olmayabiliyor :KK49::KK51::KK70:

Sabah: peynir, sütlü bebe bisküvisi ,pekmez ,reçel ,domates suyu ,yumurta sarısı falan yiyor.
Ara ogunde : muzu ezip içine bebe bisküvisi ufaliyorum, elma , armut rendeliyorum bayiliyor. E tabi bunlar hergün olmayabiliyor :KK49::KK51::KK70:
Sizin menude guzelmis bebe buskuvisini kendin mi yapiyorsun hazir mi kullaniyorsun

selam canım benim arkadaşımın da plasentası aşağıdaydı. 36 haftalık doğurdu ama plasentanın aşağıda olmasından dolayı değil. plasentanın aşağıda olması sadece normal doğum olmamasına sebep oluyo. yani sezeryan olmak zorunda kalıyosun o kadar. ben böyle biliyorum cnm. he bi de çok ayakta durmaması lazımdı o arkadaşın.
Benım de plasenta aşağıda sadece sezaryen olmasına MJ neden oluyor ona şu anda çoktan razıyım İnşallah başka sıkıntısı olmaz daha 3 ayim var sağlıkla zamanında gelir İnşallah şu anda tek isteğim

Kızlar herkese merhaba :) sayfaya çok uzun zamandır girmiyordum face ten takip ediyordum. Ama kk yıda özlemişim yahu ☺️ Neler yapıyorsunuz bomboş buralar. Facete olmayanlarda var. ☺️

Back