2015 Temmuz Anneleri

Canim ben doktoruma gittim bugun.
Hersey normal , hatta daha adet olacak gibi degilsin uzun zaman dedi :) sıkıntı yapma yani
Ama bir de sen kontrole gitsen iyi olur tabi
Adet olacağın Zamanı tahmin edebiliyorlar mı yani , ya gideyim olmazsa bende , biz ikinciyi düşünüyoruz aslında yumurtlasaydım iyiydi

Adet olacağın Zamanı tahmin edebiliyorlar mı yani , ya gideyim olmazsa bende , biz ikinciyi düşünüyoruz aslında yumurtlasaydım iyiydi
Canım muayenede anlıyordur heralde
Yeni gordum mesajı kusura bakma
Ve 2.yi mi düşünüyorsunuz maşallah ne diyeyim benim oglan tum sülalenin tozunu aldı hayal bile etmiyoruz valla :)

Canım muayenede anlıyordur heralde
Yeni gordum mesajı kusura bakma
Ve 2.yi mi düşünüyorsunuz maşallah ne diyeyim benim oglan tum sülalenin tozunu aldı hayal bile etmiyoruz valla :)
He he doğrudur :) ben hep ikiz olmasını istemiştim o yüzden ikinciyi geciktirmek istemiyorum .
Ama gel gelelim ki şuan adet olmadığım için hamile de kalmıyorum :)
Şu son günler çok zor geçti, bebeğim hastaydı da, hastalık günlerinde annelik çok zor ya

Arkadaşlar merhaba face grubuna istek gönderdim ekleyen olursa sevinirim bebeklerimiz 14 ayı bitirdiler neredeyse peki dil gelişimi nasıl sizinkilerin ? Benimki anne baba falan diyor ama babasına pek bi soğuk mesela fotoda beni gorunce anne diye seviniyor babayı göster diyorum göstermiyor ? Anlamadım.fakat normalde otururken babayı göster diyorum gösteriyor .Ben bu nörolojik gelişim olayına çok takigim sanırım . Sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…