- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #69.421
Acelesi yok adim atmaya basladiysa yakindir yurumesiBenim kızım emekliyor ama hala yürümeye başlamadı sadece koltuktan tutunarak ya da elinden tuttuğumuzda adımlar atabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acelesi yok adim atmaya basladiysa yakindir yurumesiBenim kızım emekliyor ama hala yürümeye başlamadı sadece koltuktan tutunarak ya da elinden tuttuğumuzda adımlar atabiliyor
Ay inşallah ya yürümeyi çok seviyor otururken de çok hareketli ama emeklemiyorBenim komsumunki öyle.merak etme oturup oturup birden kalkacaktır o.emeklemek bebeğin gelişiminde yokmuş zaten.diger hareketleri normalde hiç kfana takma
Ya kızlar emekliyor erkekler emeklemiyor galiba :) çevremde hep öyleBenim kızım emekliyor ama hala yürümeye başlamadı sadece koltuktan tutunarak ya da elinden tuttuğumuzda adımlar atabiliyor
Canım benim oglum da 24 temmuz doğumlu,ben de adet olmadım hala.Cumartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek paylasirim seninleHala benim gibi regl olmamış olan var mı ? Bebeğim 12buçuk aylık oldu hala hiç adet olmadım ben
Aaa bana da söyle tamam mı unutmaCanım benim oglum da 24 temmuz doğumlu,ben de adet olmadım hala.Cumartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek paylasirim seninle
Canim ben doktoruma gittim bugun.Aaa bana da söyle tamam mı unutma
Adet olacağın Zamanı tahmin edebiliyorlar mı yani , ya gideyim olmazsa bende , biz ikinciyi düşünüyoruz aslında yumurtlasaydım iyiydiCanim ben doktoruma gittim bugun.
Hersey normal , hatta daha adet olacak gibi degilsin uzun zaman dedi :) sıkıntı yapma yani
Ama bir de sen kontrole gitsen iyi olur tabi
Güldürdün beniyumurtlasaydım iyiydi
Merhaba mazef nasilsin kimse yazmiyor diye girmiyordum bebegin nasil
Benim kizimda oyle hala yurumuyor koltuk kenarinda tutunarak yuruyor elinden tutarsam yuruyorBenim kızım emekliyor ama hala yürümeye başlamadı sadece koltuktan tutunarak ya da elinden tuttuğumuzda adımlar atabiliyor
Arada bakıyorum bende.iyiyim bebekte iyi haylazlık peşinde.seninki nasilMerhaba mazef nasilsin kimse yazmiyor diye girmiyordum bebegin nasil
Canım muayenede anlıyordur heraldeAdet olacağın Zamanı tahmin edebiliyorlar mı yani , ya gideyim olmazsa bende , biz ikinciyi düşünüyoruz aslında yumurtlasaydım iyiydi
He he doğrudur :) ben hep ikiz olmasını istemiştim o yüzden ikinciyi geciktirmek istemiyorum .Canım muayenede anlıyordur heralde
Yeni gordum mesajı kusura bakma
Ve 2.yi mi düşünüyorsunuz maşallah ne diyeyim benim oglan tum sülalenin tozunu aldı hayal bile etmiyoruz valla :)
Mazef canim yeni gordum msji iyiyim canim benim kizda iyi sukur yaramazlik pesinde aynenArada bakıyorum bende.iyiyim bebekte iyi haylazlık peşinde.seninki nasil