• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canim ben doktoruma gittim bugun.
Hersey normal , hatta daha adet olacak gibi degilsin uzun zaman dedi :) sıkıntı yapma yani
Ama bir de sen kontrole gitsen iyi olur tabi
Adet olacağın Zamanı tahmin edebiliyorlar mı yani , ya gideyim olmazsa bende , biz ikinciyi düşünüyoruz aslında yumurtlasaydım iyiydi :dua:

Adet olacağın Zamanı tahmin edebiliyorlar mı yani , ya gideyim olmazsa bende , biz ikinciyi düşünüyoruz aslında yumurtlasaydım iyiydi :dua:
Canım muayenede anlıyordur heralde
Yeni gordum mesajı kusura bakma
Ve 2.yi mi düşünüyorsunuz maşallah ne diyeyim benim oglan tum sülalenin tozunu aldı hayal bile etmiyoruz valla :)

Canım muayenede anlıyordur heralde
Yeni gordum mesajı kusura bakma
Ve 2.yi mi düşünüyorsunuz maşallah ne diyeyim benim oglan tum sülalenin tozunu aldı hayal bile etmiyoruz valla :)
He he doğrudur :) ben hep ikiz olmasını istemiştim o yüzden ikinciyi geciktirmek istemiyorum .
Ama gel gelelim ki şuan adet olmadığım için hamile de kalmıyorum :)
Şu son günler çok zor geçti, bebeğim hastaydı da, hastalık günlerinde annelik çok zor ya :(

Arkadaşlar merhaba face grubuna istek gönderdim ekleyen olursa sevinirim bebeklerimiz 14 ayı bitirdiler neredeyse peki dil gelişimi nasıl sizinkilerin ? Benimki anne baba falan diyor ama babasına pek bi soğuk mesela fotoda beni gorunce anne diye seviniyor babayı göster diyorum göstermiyor ? Anlamadım.fakat normalde otururken babayı göster diyorum gösteriyor .Ben bu nörolojik gelişim olayına çok takigim sanırım . Sizde durumlar nasıl

Back