- 8 Mart 2016
- 405
- 108
- 103
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #69.461
Tşk ederim inşallah yokturHaklısın canım. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama yardımcı olacak anneler çıkacaktır.
umarım bişeyi yoktur kuzunuzun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim inşallah yokturHaklısın canım. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama yardımcı olacak anneler çıkacaktır.
umarım bişeyi yoktur kuzunuzun...
Ayrıca merdiven çıkmak yenibişey ve çok hoşlarına gidiyor aynısını benim kızım da yapıyordu. On kere merdiven çıksa beşinde kayıyordu.Birde parkta kaydıraktan kaymasını 5-6 kez göstermeme rağmen tek başına bıraktığım zaman merdivenlerden yukarıya çıkıyor sonra tekrar kaymadan merdivenden iniyor
Bu benim çok dikkatimi çekti
Hiç kelimesi yok sadece baba dede çay diyor oda çayı çok sevdiği için Merdivenlere alışık hergün 5. Kata çıkıyoruzAyrıca merdiven çıkmak yenibişey ve çok hoşlarına gidiyor aynısını benim kızım da yapıyordu. On kere merdiven çıksa beşinde kayıyordu.
Allah korusun inşallah her şey temiz çıkarHiç kelimesi yok sadece baba dede çay diyor oda çayı çok sevdiği için Merdivenlere alışık hergün 5. Kata çıkıyoruz
Salı günü nöroloji kontrolümüz var dün psikoloğa gittik otizm den şüphelendi epey bi korktum
İnşallah teşekkür ederimAllah korusun inşallah her şey temiz çıkar
Merhaba, buralara uğramayalı çok olmuş , nasılsınız hanımlar bebişler büyüdü mü? Benim kız 3 temmuzda doğmuştu, herşey yolunda çok şükür. Pabuç gibi dili var, herhangi bi sağlık sorunumuz yok ama yaşıtlarına göre biraz zayıf sanki;(. 19 aylığa kadar emzirdim, 22 aylıkken de bezi bıraktık. Arkadaşlık ediyor artık bana. Eskilerden kimler var, neler yapıyorsunuz?[/QUOT
Allah bagıslasın yavrunu:) zaman ne hızlı gecıyor degıl mı.benım kızımda 27 aylık oldu:) bezi daha bırakamadı :) tam bir biberonla süt çılgını tabiki.en ıyı arkadasım o artık.....herkese mutlu guzel bır hayat dılerım
Kızım Temmuz 17 dogumlu ikincisi yolda dogurmadım daha zorlanıyorum tekim evde bakalım dogunca ne olucak :)Ay buralarne kadar sessizlesmis Merhaba güzel anneler merak ediyorum 2. Cocuklari olanlar varmi acaba ?
Nasılsnz neler yapiyorsunuz
8 cnm amin cümlemize inş saglıkla kavuşalımOyy masallah ne guzel saglikla gucaginiza alirsiniz insallah kac aylik hamilesiniz acaba
Benimde iki :)Oyy masallah ne guzel saglikla gucaginiza alirsiniz insallah kac aylik hamilesiniz acaba
Ayy çok güzel sizinki bayağıı önde. Rabbim hayırla kurtarsın bizde bir göreydik 8. Ayı8 cnm amin cümlemize inş saglıkla kavuşalım
Maşallah 3 . mu Allah saglikla kavustursun insallah vlla ben 2. Yapmaya cesaret edemiyorum ama tebrik ederim ne guzelBenimde iki :)
Üçüncü yolda . İkiyle baş ediyorduk du bakalım bunda nasıl olacak işler
Yolun sonuna gelmissiniz ne guzel cok az kalmis meleginizi kavusturmaya insallah sagsaglim alirsiniz gucaginiza8 cnm amin cümlemize inş saglıkla kavuşalım
Sizde varmı şuan ikinci bebek?Maşallah 3 . mu Allah saglikla kavustursun insallah vlla ben 2. Yapmaya cesaret edemiyorum ama tebrik ederim ne guzel
Amin cnm sagol allah razı olsun :)Yolun sonuna gelmissiniz ne guzel cok az kalmis meleginizi kavusturmaya insallah sagsaglim alirsiniz gucaginiza
Evet canim 1 oglum var 2bucuk yasinda cok saol cumlemizinki insallah 2. ben istiyorumda esim istemiyor birazda zaman veriyorum bide yas 22 bikac yıl sonra insallah 2. Allah nasip ederse olurSizde varmı şuan ikinci bebek?
Bir oğlunuz var sanırım. Allah bağışlasın kç yaşında o , kardeş zamanı gelmiştir belkide