• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızımdan başka tecrübem de yok bilgim de eğitimim de, sadece naçizane yorum yapacağım.
Sizinle de mi hiç konuşmuyor yoksa sadece kalabalıkta mı konuşmuyor. Kaç kelime kullanıyor mesela? Çocuktan çocuğa elbet değişir ama iki yaşındaki bir çocuk hiç konuşmuyorsa bence uzman yardımı ile takip edilmeli
Kalabalıkla ilgili davranışları normal bence, çok dışarı çıkmıyorsa ürküyor olabilir. Kaydıraktan kaymaktan da ürküyor olabilir. Ben kucağımda kaydırıyordum ilk başlarda. Komik bir görüntü oluşsa da:KK15:

Birde parkta kaydıraktan kaymasını 5-6 kez göstermeme rağmen tek başına bıraktığım zaman merdivenlerden yukarıya çıkıyor sonra tekrar kaymadan merdivenden iniyor
Bu benim çok dikkatimi çekti
Ayrıca merdiven çıkmak yenibişey ve çok hoşlarına gidiyor aynısını benim kızım da yapıyordu. On kere merdiven çıksa beşinde kayıyordu.

Ayrıca merdiven çıkmak yenibişey ve çok hoşlarına gidiyor aynısını benim kızım da yapıyordu. On kere merdiven çıksa beşinde kayıyordu.
Hiç kelimesi yok sadece baba dede çay diyor oda çayı çok sevdiği için ☺️ Merdivenlere alışık hergün 5. Kata çıkıyoruz
Salı günü nöroloji kontrolümüz var dün psikoloğa gittik otizm den şüphelendi epey bi korktum

Hiç kelimesi yok sadece baba dede çay diyor oda çayı çok sevdiği için ☺️ Merdivenlere alışık hergün 5. Kata çıkıyoruz
Salı günü nöroloji kontrolümüz var dün psikoloğa gittik otizm den şüphelendi epey bi korktum
Allah korusun inşallah her şey temiz çıkar

merhaba, benim de oğlum daha 10 gündür konuşmaya başladı. önceden anne baba bile demiyordu, psikatrlara götürdük, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu dendi ve üç saat özel eğitim aldık. artık o eğitimden mi yoksa zaten zamanı gelmişti bilemiyorum, bir anda tüm dediklerimizi tekrar etmeye çalışıyor oldu çocuk:) hala çok net cıkmıyor tabi kelimeler ama bu çaba bile bize şimdilik yeter.

bu arada benim kardeşim de 4 yaşında konuşmuş, yani biraz da genetik faktörler etkili diyebiliriz.

Merhaba, buralara uğramayalı çok olmuş , nasılsınız hanımlar bebişler büyüdü mü? Benim kız 3 temmuzda doğmuştu, herşey yolunda çok şükür. Pabuç gibi dili var, herhangi bi sağlık sorunumuz yok ama yaşıtlarına göre biraz zayıf sanki;(. 19 aylığa kadar emzirdim, 22 aylıkken de bezi bıraktık. Arkadaşlık ediyor artık bana. Eskilerden kimler var, neler yapıyorsunuz?

Merhaba, buralara uğramayalı çok olmuş , nasılsınız hanımlar bebişler büyüdü mü? Benim kız 3 temmuzda doğmuştu, herşey yolunda çok şükür. Pabuç gibi dili var, herhangi bi sağlık sorunumuz yok ama yaşıtlarına göre biraz zayıf sanki;(. 19 aylığa kadar emzirdim, 22 aylıkken de bezi bıraktık. Arkadaşlık ediyor artık bana. Eskilerden kimler var, neler yapıyorsunuz?[/QUOT
Allah bagıslasın yavrunu:) zaman ne hızlı gecıyor degıl mı.benım kızımda 27 aylık oldu:) bezi daha bırakamadı :) tam bir biberonla süt çılgını tabiki.en ıyı arkadasım o artık.....herkese mutlu guzel bır hayat dılerım

Ay buralarne kadar sessizlesmis Merhaba güzel anneler merak ediyorum 2. Cocuklari olanlar varmi acaba ?
Nasılsnz neler yapiyorsunuz

Sizde varmı şuan ikinci bebek?
Bir oğlunuz var sanırım. Allah bağışlasın kç yaşında o , kardeş zamanı gelmiştir belkide :KK66:
Evet canim 1 oglum var 2bucuk yasinda cok saol cumlemizinki insallah 2. ben istiyorumda esim istemiyor birazda zaman veriyorum bide yas 22 bikac yıl sonra insallah 2. Allah nasip ederse olur

Back
X