• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar siz 1 ay bekleyemiyosunuz ya bn napiyim..oğluşumu en son 26 ağustosta gördüm önümüzdeki randevu 11 ekim :KK43: :KK43: doktorum hrrsey yolunda direk detayliya gel dedi bu sefer arayi uzun tutcam dedi..ama ben oglusumu cok ozledim simdiden ve daha onumde bi suru zaman var gormeme :KK43:

bende 5. haftamı bekliyorum geçiyor canım geçiyor napalım beklicez haftaya kontrolüm

Bu akşam yine düğün var. Hamileleri düğünlerden muaf tutsalar. Göbek almış başını gitmiş,bir hamile elbisesi denedim akıllara zarar nasıl tipsiz oldu.mecbur Panti giycem. Erkek kuzenimin ama ne yapayım olmuyor kıyafetler

ya bizimde düğün var :S bütün kıyfetler panda gibi gösteriyo beni iğrenç yani :( hem bugün hem yarın hemde pazar günü 3 gün üst üste düğünmü olur ya of kıyafet ayrı dert ayakkabı ayrı dert . helede onları giydim mi kendimi yaratık gibi hissediyom :D

Ben de biri görücek diye evden çıkmıyorum :) bakalım haftaya iznim bitiyor işbaşı yapınca ne yapicaz. Havalar biraz soğusa da kat kat giyinsek :KK66:

ayy bu seferde kazaklar olmuyor diye dert yanarız :KK70:
allahtan doğum kışa gelecek kışı evde geçireceğiz

Kuyruk sokumu ve bel.ağrısı bende de çok.çok zor geldi bana o ağrı.ağırlaştım resmen. Hava da soğumuyor yürüyüş yapayım biraz

dün yürüyeyim dedi azcık esinti vardı , sıcaklanmadım terlemedim ama 30 dk yürüdüm diye çok yoruldum olduğum yere uyuyup kaldım eve gidince, biraz alıştırmak mı lazım acaba yavaştan bilemedim , iyice çaptan düşmüşüm

canım ben de de oluyo,doktor hiç geçmeden olmuyosa sorun yok büyüo dedi. magnezyum verdi rahatlatıyomuş. ancak özellikle sağ da ve hiç geçmiyosa dikkat etmek lazım

genelde solda oluyor. ve geçiyor arada dikkat ettim. sıkıntı yoktur inş. 11 gün sonra randevum var. bakalım minnak ne kadar büyümüş. :KK22:

Ben de bir dışarı çıkabilsem alıcam. Daha önce clinique deep comfort body butter ve Johnson bebe yağı kullanmıştım. Şimdi de öyle yapayım diye düşünüyorum bakalım. Lierac I duydum ana çok pahalı geldi sanki.

jhonson baby bebek yağı kullanıyorum sadece

dün yürüyeyim dedi azcık esinti vardı , sıcaklanmadım terlemedim ama 30 dk yürüdüm diye çok yoruldum olduğum yere uyuyup kaldım eve gidince, biraz alıştırmak mı lazım acaba yavaştan bilemedim , iyice çaptan düşmüşüm

Vitamin falan da mı almıyosun canım yaaa. Bağışıklığımız iyice düşüyormuş aman dikkat çok yorulma belki 15er dakikalarla başlanıp sonra yarım saate çıkarılabilir. Ben de yürüycem bakalım.

Vitamin falan da mı almıyosun canım yaaa. Bağışıklığımız iyice düşüyormuş aman dikkat çok yorulma belki 15er dakikalarla başlanıp sonra yarım saate çıkarılabilir. Ben de yürüycem bakalım.

ya benim beslenmem güzel, doktora sordum hocam kullanmam gerekiyor mu diye , o da iştahın nsl yiyebiliyo musun dedi bende gayet iyi yiyorum herşeyi dedim o zaman hiç kullanma gerek yok besinlerden al dedi, önceki gün kan tahlili yaptırdım öyle bi bakim diye tsh kontrolüm vardı dahiliyeci de dedi çok güzel diye. zaten olsa da kullanamam ben sevmiyorum ilaç unuturum hep

ya bizimde düğün var :S bütün kıyfetler panda gibi gösteriyo beni iğrenç yani :KK43: hem bugün hem yarın hemde pazar günü 3 gün üst üste düğünmü olur ya of kıyafet ayrı dert ayakkabı ayrı dert . helede onları giydim mi kendimi yaratık gibi hissediyom :D

Alta siyah bir tayt üste parlak bir bluz biraz takı ayakkabı olarak da açık şık bir sandalet ya da babet tercih edilebilir.

herkese merhaba,
tahlillerimizi yaptık şükürler olsun ki protein kaybımız yok ve karaciğer enzimlerimiz de normal çıktı. sadece idrarda 2 pozitif lökasit çıktı. idrar kültürü verdim pazartesi alacağım. doktor üreyen enfeksiyonsa ilaç başlayacağız değilse suyla atılacak dedi. inşallah üreyen enfeksiyon değildir. bebeğime de bir baktı tansiyon yükseldiği için minnoşum nasıl elleriyle oynuyordu annesinin gülüüü..
Bütün ilaçları sabahları içiyordum doktorum onlar ağır geliyor olabilir dedi. aç karınla troit ilacı üzerine yine aç karınla gayreferon içince kan basıncının fazlalaşması sonucu olabilir dedi. ama sabah akşam ölçeceğiz tansiyonu inşallah bir daha yükselmez.
iki akşamdır hafif hafif tekmeler hissediyorum. tabi sol tarafımda hissediyorum ve oldukça aşağıda.oktorum şimdilik sıkıntı yok dedi.
Dün oğluma bir takım ve battaniye aldım. ilk kıyafetleri :) yarında netten sipariş ettiğim takımları gelecek hepsi çok ciciler. Ciciler bölümlerine resim koyarım.
Sizlerde iyisiniz umarım. Bebişleri de sizleri de kocaman öpüyorum. bugün bir hamile arkadaşım var 37. haftasında onu ziyarete gideceğim. yarında dişimi çektireceğim antibiyotiğim bitti. güncellemeye bir fırsat bulamadım.

herkese merhaba,
tahlillerimizi yaptık şükürler olsun ki protein kaybımız yok ve karaciğer enzimlerimiz de normal çıktı. sadece idrarda 2 pozitif lökasit çıktı. idrar kültürü verdim pazartesi alacağım. doktor üreyen enfeksiyonsa ilaç başlayacağız değilse suyla atılacak dedi. inşallah üreyen enfeksiyon değildir. bebeğime de bir baktı tansiyon yükseldiği için minnoşum nasıl elleriyle oynuyordu annesinin gülüüü..
Bütün ilaçları sabahları içiyordum doktorum onlar ağır geliyor olabilir dedi. aç karınla troit ilacı üzerine yine aç karınla gayreferon içince kan basıncının fazlalaşması sonucu olabilir dedi. ama sabah akşam ölçeceğiz tansiyonu inşallah bir daha yükselmez.
iki akşamdır hafif hafif tekmeler hissediyorum. tabi sol tarafımda hissediyorum ve oldukça aşağıda.oktorum şimdilik sıkıntı yok dedi.
Dün oğluma bir takım ve battaniye aldım. ilk kıyafetleri :) yarında netten sipariş ettiğim takımları gelecek hepsi çok ciciler. Ciciler bölümlerine resim koyarım.
Sizlerde iyisiniz umarım. Bebişleri de sizleri de kocaman öpüyorum. bugün bir hamile arkadaşım var 37. haftasında onu ziyarete gideceğim. yarında dişimi çektireceğim antibiyotiğim bitti. güncellemeye bir fırsat bulamadım.

Canım geçmiş olsun bebişin de iyiymiş çok şükür. Sen kendine dikkat et bol bol dinlen. Tiroid için tsh a bir daha baktırdın mı? Benim 0.3lere düşmüş dozajı azalttık biraz.

ya benim beslenmem güzel, doktora sordum hocam kullanmam gerekiyor mu diye , o da iştahın nsl yiyebiliyo musun dedi bende gayet iyi yiyorum herşeyi dedim o zaman hiç kullanma gerek yok besinlerden al dedi, önceki gün kan tahlili yaptırdım öyle bi bakim diye tsh kontrolüm vardı dahiliyeci de dedi çok güzel diye. zaten olsa da kullanamam ben sevmiyorum ilaç unuturum hep

Aslında en iyisi ilaç kullanmadan besinlerden almak. Ne de olsa ilaçlar kimyasal. Depoların boşalması diye bişey duymuştum. Benim başıma gelmedi sadece d vitaminim çok düşmüştü ama yine de düzenli baktırıp depolarda var mı kontrol ettirmekte fayda var canım.

Aslında en iyisi ilaç kullanmadan besinlerden almak. Ne de olsa ilaçlar kimyasal. Depoların boşalması diye bişey duymuştum. Benim başıma gelmedi sadece d vitaminim çok düşmüştü ama yine de düzenli baktırıp depolarda var mı kontrol ettirmekte fayda var canım.

işte haftaya kontrolüm var , söylicem doktora baksın tüm vitaminlere,

herkese merhaba,

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu durumları

Benim ablam da onu kullanmış hiç çatlağı yokmuş öyle diyor. Hem fiyatı da uygun. Benim cildim kurudur o yüzden alternatif deneyebilirim ya da Johnson bebe yağıyla duş alırım artık :KK66:

benimde cildim kuru pul pul dökülüyor dokunduğum yerler
yeni doğum yapan arkadaşa sordum sür zeytin yağını badem yağını dedi ama ben onları istemedim
istenmeyen tüylerimi coşturmasınlar diye :KK53:
bebek yağını duştan çıkınca sürüyorum sadece
göbeğime yedirdikten sonra elimde kalanını kollarıma yüzüme falan sürüyorum
ama çok gerginlik olursa göbeğime tekrar sürüyorum yatarken

günaydın güzel anneler. bizde oğluşumla sabah doktora gittik iğnemizi ve vitamin ilaçlarını almaya. ayrıca hemşiremize uğradık gebe izlem için. orada tansiyon ve kilom bakıldı. ve ayrıca kalp atışlarını dinledik. maşallah yavrumun kalbi atlar dört nala koşar gibi :) ve kan verdim şeker, karaciğer enzim ve hemogram için. benden bukadar. dün gece ağrıdan gözüm birşey görmemişti.erkenden uyumuşum. rabbim birdaha öyle ağrılar yaşatmasın inşallah.

Back
X