• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın. Benimde ilk ama bende senin oğlun gibi sabahın korunda kalktım.hatta hiç uyumadım.Alıştım 4 aydır zorluk çekmiycem
Uyu canim ya niye uyuyamiyorsun. Hamilelikte uyursan bebek de uyuyan bebek olurmus. Oglanda tuttu da.

Aaaa ben de o kadar süt yoğurt alıyorum niye ağrıyo diyodum. Belki de ekstradan kalsiyum da almak gerekiyodur.
Hemen etkilemez canim ya. Uzun sure kullaninca olurmus. O agrilara yedigin ictigin yetmiyor iste. Maden suyu icebilirsin mineral acisndan

Bu akşam yine düğün var. Hamileleri düğünlerden muaf tutsalar. Göbek almış başını gitmiş,bir hamile elbisesi denedim akıllara zarar nasıl tipsiz oldu.mecbur Panti giycem. Erkek kuzenimin ama ne yapayım olmuyor kıyafetler

Bu akşam yine düğün var. Hamileleri düğünlerden muaf tutsalar. Göbek almış başını gitmiş,bir hamile elbisesi denedim akıllara zarar nasıl tipsiz oldu.mecbur Panti giycem. Erkek kuzenimin ama ne yapayım olmuyor kıyafetler

ne elbiseler oluyor ne pantolonlar
muaf tutulma konusunda destekliyorum seni
yahu sokakta görüyorum hamileleri
ne giyseler yakıştırıyorlar
elbiseleride güzel pantolonlarıda
bu insanlar nerden buluyor bu kıyafetleri
ben kendme hamile pantolonu bulana kadar göbeğim çatladı
onunda olup olmayacağı belli değil hala

Günaydın :) bu arada aynen yarın bizimde var cnm benimde normalde bile giydiğimde hamile sandıkları bi kıyafetim var olursa onu giyicem. Bide ben sabah yedide auaktayım artık çünkülüm açlıktan uyuyamıyorum midem kazınarak uyanıyorum 3 kilo almışım ama bu gidişle sana yetişicem ben :)

arkadaşla görüştüm lierac çatlak kremi kullanıyormuş en etkilisi oymuş çatlama olmuyor dedi
bi bakayım dedim 139 tl cik :KK57:
inşallah çatlamaz:KK30:

Ndense oyle dusunuyorum. Benim bu ikinci hamilelik alistim artik. Tek bisey var bu igneler kemik erimesi yaparmis. Duzenli kalsiyum kullab diyor doktrum ama pek duzenli olmuyor.
muhabbete ortadan daldım ama konu sanırım kan sulandırıcı iğne:) ben kendim yapamıyorum göbekten eşim yapıyo. bana da daha etkili gibi geliyo. günde 1 tane mi vuruluyosun? ben clexane 0,4*1 yapıyorum.

ne elbiseler oluyor ne pantolonlar
muaf tutulma konusunda destekliyorum seni
yahu sokakta görüyorum hamileleri
ne giyseler yakıştırıyorlar
elbiseleride güzel pantolonlarıda
bu insanlar nerden buluyor bu kıyafetleri
ben kendme hamile pantolonu bulana kadar göbeğim çatladı
onunda olup olmayacağı belli değil hala
Senin derdin zayıflık benimki şişmanlık.sen gel istanbula bak bütün kıyafetler sana göre.çok güzel hamile kıyafetleri var ama benim bacağımdan geçmiyorlar

günaydın bayanlar. Allaha sukur cumayı gorduk. cok uzun geldi bana nedense bu hafta. o_O
ben de size özendim bebeişime bişiler seçtim netten. bakalım ne zaman gelecekler. :KK37:

çizgili tulum.webp gri tulum.webp mavi tulum.webp

Günaydın :) bu arada aynen yarın bizimde var cnm benimde normalde bile giydiğimde hamile sandıkları bi kıyafetim var olursa onu giyicem. Bide ben sabah yedide auaktayım artık çünkülüm açlıktan uyuyamıyorum midem kazınarak uyanıyorum 3 kilo almışım ama bu gidişle sana yetişicem ben :)
Senin bana yetişmen için daha kırk fırın ekmek yemen gerek. Ben zaten kuzen olmasa hayatta katılmam. Son düğün. Ayy yok kasımda bir kuzen daha evleniyor. Beni buldu hepsi.üff o zaman ne durumda olurum acep.7 aylık olucaz

akşam annemi alıp otele gezmeye getirdim bölümleri görmemişti hiç spa masaj bölümünü gezdirdim
4-12 vardiyasında olan arkadaşlardan beni gören çığlığı kopardı bu göbek ne böyle ne kadar çıkmış biz görmeyeli diye.
hakkaten aynada baktımda ben bile farketmemiştim
demek 2 gün görmeyenler daha çok farkediyor değişikliği
hep derdim bi hamile kalayım gçbeğimi gere gere gezeceğim diye ama şimdide utanıyorum hırkayla yada çantayla kapatmaya çalışıyorum :oops:

Ben de biri görücek diye evden çıkmıyorum :) bakalım haftaya iznim bitiyor işbaşı yapınca ne yapicaz. Havalar biraz soğusa da kat kat giyinsek ;)

E ben eczaneden 75 TL'ye aldım

200 ml diyor canım ben netten baktım n11 de buldum doğrudur o zaman senin fiyat

Senin derdin zayıflık benimki şişmanlık.sen gel istanbula bak bütün kıyafetler sana göre.çok güzel hamile kıyafetleri var ama benim bacağımdan geçmiyorlar

eşim yarın akşam gidecek istanbula bi tane pantolonumu vereceğim onu ölçü alıp baksın bari bişeyler
yoksa anneme diktireceğim bi şalvar

günaydın bayanlar. Allaha sukur cumayı gorduk. cok uzun geldi bana nedense bu hafta. o_O
ben de size özendim bebeişime bişiler seçtim netten. bakalım ne zaman gelecekler. :KK37:

Eki Görüntüle 1241016 Eki Görüntüle 1241017 Eki Görüntüle 1241018

hepsi çok şirin canım güle güle kullanın inşallah

kızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişim :KK43: bebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya :KK43: insallah kaybolur 1 ay sonra

İnşallah geçer canım , üzme kendini bebeğini etkileme

Hemen etkilemez canim ya. Uzun sure kullaninca olurmus. O agrilara yedigin ictigin yetmiyor iste. Maden suyu icebilirsin mineral acisndan

Maden suyunu da içmek bir türlü aklıma gelmiyor. Dolapta var aslında. Bugun içmeye başlıyım artık. Canım benim çok sağol.

Sagol cnm icmeye calisicam .seninle beklenen dogum tarihlerimiz ayni gibi benim 10 subat
evet canım değişiyo ama her gittiğimde farklı sölüyo geçen gün 10 şubat dedi ama tab i sonra 9 şubat zaten 40 haftanın dolduğu gün diyo aslında burda çoğumuz ocak annesi olabiliriz sonuçta 38 inci haftadan itibaren beklicez diyo bakalım nasip

arkadaşla görüştüm lierac çatlak kremi kullanıyormuş en etkilisi oymuş çatlama olmuyor dedi
bi bakayım dedim 139 tl cik :KK57:
inşallah çatlamaz:KK30:

Ben de bir dışarı çıkabilsem alıcam. Daha önce clinique deep comfort body butter ve Johnson bebe yağı kullanmıştım. Şimdi de öyle yapayım diye düşünüyorum bakalım. Lierac I duydum ana çok pahalı geldi sanki.

Back
X