• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar. Bgn doktora gittim.plesantada kist gordum ama siradan birsey de olabilir dedi. Ptesi renkli ultrason icin randevu verdiler. Aranizda boyle birsey yasayan oldu mu :KK43:
geçmiş olsun canım önemsiz birşeydir umarım kalbini bozma
banada septum gördüm demişti bir doktor haftalarca yedim bitirdim kendimi sonra önemsiz olduğu söylendi

• Beğen
Reactions: ydm
Canım bizimkiler bir süre daha bakıcak bakalım. Aslında eldiven falan kullanarak temizliğe dikkat edilirse sorun olmaz dedi veteriner. Ama bakacak birisi varsa o daha uygun dedi. Kediciğimde sorun yoktu ama su kaplumbağası ve diğer sürüngenler salmonella bakterisi taşıyıcısı oluyorlarmış. Dikkat etmeliymişiz.

emanet edicek birin var canım o yüzden sıkıntı olmaz. yinede dikkat etmek gerekli. bende eskiden mıncıklardım filan tavsanı şimdi yemeğini veriyorum karşıdan seviyorum . ne yapalım az kaldı sabır doğurunca eğer yaşarsa tavşanım oğlumun arkadaşı olur :D

Slm kizlar. Bgn doktora gittim.plesantada kist gordum ama siradan birsey de olabilir dedi. Ptesi renkli ultrason icin randevu verdiler. Aranizda boyle birsey yasayan oldu mu :KK43:

canım meraba bu gördüğü şeyi sana gösterdimi beyaz nokta gibi b işey mi

Hanımlar Avonun baby serisi var. Saç ve vücut şampuanı, nemlendirici falan.Aranızda alanınız yada daha önce kullanmış olanınız varmı? Ben o setten almayı düşünüyorumda.

emanet edicek birin var canım o yüzden sıkıntı olmaz. yinede dikkat etmek gerekli. bende eskiden mıncıklardım filan tavsanı şimdi yemeğini veriyorum karşıdan seviyorum . ne yapalım az kaldı sabır doğurunca eğer yaşarsa tavşanım oğlumun arkadaşı olur :D

Ev ortamında bu kadar uzun yasayan bakilabilen tavsani ilk sende duydum cok sevimliler gercekten masallah. Çocukken bi donem biz de bakmistik ama cok koku yapıyor idrari evde zor olmuyo mu tuvalet egitimi de veremezsn sanirim ona

Hanımlar Avonun baby serisi var. Saç ve vücut şampuanı, nemlendirici falan.Aranızda alanınız yada daha önce kullanmış olanınız varmı? Ben o setten almayı düşünüyorumda.

Bu tarz urunlerden ziyade bebekler icin tasarlanmis ozel organik markalari tercih et derim iclerinde yiginla kimyasal oluyor bir de kozmetikte sürüm yapan bir marka avon. Bebek konusunda cok kaliteli ürün sunacağıni sanmıyorum. Benm kiz alerjik cilde sahip oldugu icin mustela kullandik biz memnun kaldik arastrinca guvenilir baska markalar da var canm

Hem nasil bi de meslek lisesi seviye de düşük oluyor idealleri de yok. Cogu aile sevgisi terbiyesi gormemis oluyor cok problemli oluyor veliler de ayri bi sıkıntılı grup burda cani sıkılan mebe şikayet ediyor sebepsiz sacmaliklarla ugras dur

ben de ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum. eğitimde çok saçmalık var katılıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Bi gelecek umidi hayali yok hicbirinde o yuzden okulun anlami da olmuyor duvara anlatiyoruz sanki hicbisekilde dikkatini cekip baska bişeyler olsun kazandramiyorsun cok aci bisey bu. Hersey öğrenci lehine olunca hepten umursamaz oldular nasilsa kalma yok sekiz tane zayofla bile geciyor. Disiplin diye bi kurum kalmadi veliler ensende evde basedemedgnden topu sana atiyor.yeni nesil bi acayip durdurcak bisey yok onlari freni bosalmis araç gibi nereye gidecegi vuracagi mechul. Baktikca uzuluyorum kendimi paralasam da olmuyor gidisat boyleyken
EVET bende çok üzülüyorum durumlarına. diyorum acaba nesil farkı buna mı diyorlar yoksa gerçekten değişik mi şimdiki gençler. benim de 23 yaşında üniversiteye giden erkek kardeşim var onunla bile aramızda dağlar var. öteki 14-15 yaşındakileri söylemiyorum bile. bazen yeğenim anlatıyor da duyduklarıma inanamıyorum. o güya akıllılardan ama o bile 7/24 telefon elinde adını yazamıyorum ama şu yabancı küçük şarkıcı çocuğu takip ediyor.

Bugun hangi yemek cilginligi vurcak acaba topigi patatesi duyan dayanamamis dun kolay bisey olsun bari zincirleme gidiyo yoksa:KK45:

hahahaah sorma ya akım başlattım dün :D bugün de başlatayım bari. bimin hazır mantısını yapıcam :KK45: elde yapmaya gücüm yok. zor oluyor ama biminkide ev mantısı gibi oluyor beğeniyorum ben :KK59:

hahahaah sorma ya akım başlattım dün :D bugün de başlatayım bari. bimin hazır mantısını yapıcam :KK45: elde yapmaya gücüm yok. zor oluyor ama biminkide ev mantısı gibi oluyor beğeniyorum ben :KK59:
kuru olandan mı? ondan yapma ya şu dolapta satılanlardan yap bence. kurular güzel olmuyor.
milletin aklına iş getirdin yine ama iyiki kolay şeyler söylüyorsun. yiyin tabii sizin kilo sorununuz yok. kızartmalar mantılar ohh maşallah

ben de ilçe milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum. eğitimde çok saçmalık var katılıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Malesef oyle:( cumlemizin insallah

EVET bende çok üzülüyorum durumlarına. diyorum acaba nesil farkı buna mı diyorlar yoksa gerçekten değişik mi şimdiki gençler. benim de 23 yaşında üniversiteye giden erkek kardeşim var onunla bile aramızda dağlar var. öteki 14-15 yaşındakileri söylemiyorum bile. bazen yeğenim anlatıyor da duyduklarıma inanamıyorum. o güya akıllılardan ama o bile 7/24 telefon elinde adını yazamıyorum ama şu yabancı küçük şarkıcı çocuğu takip ediyor.

Ah ah neler var neler bu devrde ogretmenlik akil isu değil cidden justini mi diyon bizim kizlar hayran hep ona

kiz neyse ki bim heryerde var yoksa duyyp cani ceken olursa vururlardi seni :)

Ev ortamında bu kadar uzun yasayan bakilabilen tavsani ilk sende duydum cok sevimliler gercekten masallah. Çocukken bi donem biz de bakmistik ama cok koku yapıyor idrari evde zor olmuyo mu tuvalet egitimi de veremezsn sanirim ona

yok canım olurmu ben ilk 2 yıl evlenmeden önce evde baktım. tuvalet eğitimi var. evet çok pis kokuyor ama hergün çamaşır suyu ile yıkardım kafesini yani tuvaletini yaptığı yeri. sadece tuvaletini yaptığı yere yaparlar tavşanlar. başka yeri pisletmezler. evde zor oluyordu mecburen gece kapatıyordum kafese çünkü evdeki kabloları kemirir filan ölür gider üzülürüm diye :D sonra evlendim yeni evimde çatı var orada serbest dolaşıyor hiç kapatmıyoruz. tuvaletinide yine aynı şekilde kafesinin olduğu yere yapıyor. yani heryer batmıyor orayada bir su tutup çamaşır suyuyla yıkadınmı tertemiz oluyor.birde zaten insanları sevmez benimki hele çocukları hiç sevmez sadece ben çağırınca gelir benim sesime tepki verir başkalarıyla muhattap olmaz. :D

Sen de mi lisedeydin canim evet tek tesellim ikinci ddönem yokuz. Dogum iznine de tam karne haftasi ayriliyorum saka gibi ugrassam denk gelmez
Evet ben de lisede öğretmenim ama anadolu lisesinde benimkiler azcık daha iyiler en azından ders çalışan var. 12 leri aldım bu yıl onlar yok 2.dönüm ben de yokum.Sizinki çok zor meslek lisesi bir ara çalıştım aman allhım dedim dar attım kendimi.kolaylıklar herkese

kuru olandan mı? ondan yapma ya şu dolapta satılanlardan yap bence. kurular güzel olmuyor.
milletin aklına iş getirdin yine ama iyiki kolay şeyler söylüyorsun. yiyin tabii sizin kilo sorununuz yok. kızartmalar mantılar ohh maşallah
yok kız kuru değil şu dolapta kayseri mantısı diye satılıyor ya ondan yapıyorum. valla he kolaycıyım ben bu aralar. kilo sorunum yokmu tosun gibi oldum be :cool::KK55: insan 59 kilodan 69 kiloya çıkarmı 5 ayda :D

Benim cimcime de fast food istiyor disardan almiyorum normalde ama tvden gore gore dibimi deldi cadiii dün kurtarmıstik ocagi ama bugun kaçış yok gibi :confused: cakmasiyla kandirabilirim umarim kucuk hanimi

Evet ben de lisede öğretmenim ama anadolu lisesinde benimkiler azcık daha iyiler en azından ders çalışan var. 12 leri aldım bu yıl onlar yok 2.dönüm ben de yokum.Sizinki çok zor meslek lisesi bir ara çalıştım aman allhım dedim dar attım kendimi.kolaylıklar herkese

Evet anadolu lisesi kaybedilmemis son kale en azından ogretmen oldugunu hissedebilecegin bi öğrenci grubu oluyor illa iyiymis durumun darisi bize

Malesef oyle:KK43: cumlemizin insallah

Ah ah neler var neler bu devrde ogretmenlik akil isu değil cidden justini mi diyon bizim kizlar hayran hep ona

kiz neyse ki bim heryerde var yoksa duyyp cani ceken olursa vururlardi seni :)
hee onu diyorum. :)

Back
X