Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz anlayışlı olsalar herşey geçecek de işte... her zaman böyle değiliz hassasız bu günlerde fazlasıyla..
Bugün minik mucizemi görmeye gidicezzz 💃💃💃💃
En son 6+3 de görmüştüm nasssıl özledim nassııılll merak ediyorum bebişimi anlatamam. Bugün belki bize el sallar çikolata yiyip gidicem 👶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim karnim gazdan davul gibi sisti 11 haftaligim. Sizce normal mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm biz seninle aynı gidiyorduk galiba sen bebişini gör bakalım bizede güzel hbrler verirsin inşAllah bende yarın gidicem bebişinin gelişimi hakkında bilgilendirmeyi unutma 😘
Olabilir tatlım 17 şubat benimkinin tahmini doğumu :) umarım herşey yolundadır gelip teyzelerine burda heyecanlı heyecanlı anlatırım ay mutluluktan nerdeyse ağlicam şimdi 😊 randevumuz 16:30 da. Zaman geçmiyor sanki
oncelıkle hepımızın kandılı mubarek olsun canlarımmmmm:79::81: bende subat annesıyım aranıza yenı katıldım allahım hepımıze hayırlı ewlatlar nasıp etsın bugun ıkılı testımı yaptırdım yarn alcm sonucu ısallah hayırlı sonuclar olur doktr ıkı hafta once korkutmustu benı ensesı kalın dıe baska doktra gttım ensesı cok ıyı dedı 1.6ymış
Benim karnim gazdan davul gibi sisti 11 haftaligim. Sizce normal mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yok yalnız değilsin :) ben de bi ben varım sanıyodum ama çoğumuzda varmış. Beklentilerimizi düşürmemiz lazım. Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama.
biraz anlayışlı olsalar herşey geçecek de işte... her zaman böyle değiliz hassasız bu günlerde fazlasıyla..
ya bizmi beklentilerimizi düşürmeliyiz yoksa onlarmı ilgi alakayı yükseltmeli bilemedim biz neler çekioruz onların karnı tok sırtı pek valla ben kendimi bu konuda haklı buluyorum. Dün gece küs yattım bi ara kalktım sarılmısım nası sinirlendim kendime itekleyiverdim.. Allah sonumuzu hayır etsin
Kesinlikle yaa karnımız falan cıkmadı ya inanamıorum bence sanki bilerek nazlanıomusuz zannediolar ama ben cidden çok kırılıorum![]()
Hoşgeldin canımmm :) doktorlar bazen çok patavatsız ama herşey yolunda demekki sevindim. Sen de hep pozitif düşün bebişler hep sağlıklı büyüsün doğsun :)
Ay çok güldüm canım ya gözümün önüne geldi gece sarıldığını farkedip iteklemen :):):) bana sorarsan tabii ki onlar alttan alsın ilgi ve anlayış göstersin ama işte onlar bunu yapmayacağı için moralimiz bozulmasın diye beklentimizi düşürelim dedim.
merhaba arkadaşlar
pek fazla aktıve olamıyorum ama okumaya calışıyorum
bende de mıde sorunu var maalesef... yedıklerım sankı gerı gelıyor..tarıfı mumkun olmayan duygular ıcındeyım... yedıklerımden zevk alamıyorum bıde yemek yedıkten sonra fenalık hıssı gelıyor... tek rahatlatan çıkarmak ve soda...
kızlar doktor bana akıntı ıcın fıtıl yazddı ama kullansammm mı bılemedım:18::44:
![]()