Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun
Napıcaz böyle bilemedim ben. İşin kötüsü sakinleşip düşününce de yine haklıyım yine haklıyım. Tartışmalar herkeste olur ama ben özel olarak gıcık oluyorum eve gelmesin istiyorum ne dese benim kötülüğümeymiş gibi geliyor ne bileyim ya çok tuhaf bişey belki sen anlarsın. Hiç alttan almak yok hemen cevap versin o da sanki o hamile.
bende sizler gibiyim. ilgi delisi oldum ben. gelince hemen sarılmasa kavga çıkartıyorum işteyken mesaj yazmasa kavga çıkartıyorum beni sık sık aramıyo diye kavga çıkartıyorum. eskiden çok ilgiliydi sanki öle değil artık üzülüyorum bende. oda meyve alıyorum yemiyosun çok su içmiyorsun hep mutsuzsun bebeği etkiliyorsun diye kızıyo bana. ne ben anlayışlıyım nede o![]()
Secido canim bu guzel gecede Allah dualarini kabul etsin. Bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah. Dua edecegim senin icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aklımda olacaksın canım akşam dua ederken. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana tez vakitte.
Ben de her gün yaşıyorum onu. Birşeyler yedikten sonra midemde iyice hazmedilene kadar o gaz devam ediyor. Ben etrafimda reflü olan insanlarda görünce cok tuhaf olurdum. Allah başıma verdi:) inşallah geçecek diye umuyorum. Bir de baharatlı, aromalı şeyler yediğim zaman daha artıyor. Mesela çok sevdiğim kuru soğanı asla çiğ yiyemıyorum artık nefret eder oldum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin :) hayirli kandiller. Rabbim ne dileginiz varsa nasip etsin. Gebelik siramiz hic bozulmasin herkes teker teker dogursun :) ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ender saraçta hamilelik üzerine konuşuyorlar. Bilginize:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa ben bi psikopat ben varım zannediodum için rahatladı bende aynı durumdayım herseye kavga edioruz ama benim sucum deil kiiilgi alaka belkemek sucmu ona göre fazlasıyla gösterio ama ben nie görmüorum bunu uyuz uyuz gülüo bide bogasım gelio yaa:2::2:
Yaa ben bi psikopat ben varım zannediodum için rahatladı bende aynı durumdayım herseye kavga edioruz ama benim sucum deil kiiilgi alaka belkemek sucmu ona göre fazlasıyla gösterio ama ben nie görmüorum bunu uyuz uyuz gülüo bide bogasım gelio yaa:2::2: