• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar herkese günaydın ve hayırlı kandiller inşallah bu mübarek günün hürmetine günahlarımız affolsun dualarımız kabul olsun, sağlıklı akıllı bebişlerimiz olsun inşallah
Kızlar bu arada sabah doktora gittim ikili test için bebğim büyümüş ellerini kollarını burnunu heryerini gördüm miniğimin maşallah ultrason görüntüsünü istemeyi unuttum ona çok üzüldüm ama şükür sağlıklıymış yavrum 5 cm olmuş ense kalınlığı iyi dedi kan sonucuda öğleden sonra çıkacakmş inşallah o da iyi çıkarda bayramımız bayram gibi geçer

Kızlar herkese günaydın ve hayırlı kandiller inşallah bu mübarek günün hürmetine günahlarımız affolsun dualarımız kabul olsun, sağlıklı akıllı bebişlerimiz olsun inşallah
Kızlar bu arada sabah doktora gittim ikili test için bebğim büyümüş ellerini kollarını burnunu heryerini gördüm miniğimin maşallah ultrason görüntüsünü istemeyi unuttum ona çok üzüldüm ama şükür sağlıklıymış yavrum 5 cm olmuş ense kalınlığı iyi dedi kan sonucuda öğleden sonra çıkacakmş inşallah o da iyi çıkarda bayramımız bayram gibi geçer

masallah cok sevındım canım senın adına... sen hangı hastaneye gıdıyosun cnm

masallah cok sevındım canım senın adına... sen hangı hastaneye gıdıyosun cnm

Cnm sağ ol normalde ankarada yaşıyorum orda evimize yakın bir özel hastane var oraya gidiyorum ama şimdi tatil dolayısla annemin yanında memleketteyim burdada üniversite hastanesine gittim

Hayirli kandiller kızlar. Kalbimizden gecenlerin kabul olmadi dilegiyle. Saglikli bebeklet saglikli dogumlar yasanak umudiyle insallah.

herkese günaydın, tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşaallah.

Bulantıları geçen varmı? artık çok bitkin düştüm. bulanıyı geçirmek için neler yapıyorsunuz krakerden bıktım artık. oda ayrı bir bulandırıyor midemi:2:

Çok sevindim cnm böyle güzel haberlerin darısı başımıza 🙏 ikili testi yaptırdığına göre 12. Haftayı doldurdunuz herhalde değil mi ?

Çok sevindim cnm böyle güzel haberlerin darısı başımıza 🙏 ikili testi yaptırdığına göre 12. Haftayı doldurdunuz herhalde değil mi ?

Sağ ol canm amin diyim bende o zman.Bugün 11+6 ydım doktor çağırmıştı üç hafta önce gel dedi gittim :)

Napıcaz böyle bilemedim ben. İşin kötüsü sakinleşip düşününce de yine haklıyım yine haklıyım. Tartışmalar herkeste olur ama ben özel olarak gıcık oluyorum eve gelmesin istiyorum ne dese benim kötülüğümeymiş gibi geliyor ne bileyim ya çok tuhaf bişey belki sen anlarsın. Hiç alttan almak yok hemen cevap versin o da sanki o hamile.

bende sizler gibiyim. ilgi delisi oldum ben. gelince hemen sarılmasa kavga çıkartıyorum işteyken mesaj yazmasa kavga çıkartıyorum beni sık sık aramıyo diye kavga çıkartıyorum. eskiden çok ilgiliydi sanki öle değil artık üzülüyorum bende. oda meyve alıyorum yemiyosun çok su içmiyorsun hep mutsuzsun bebeği etkiliyorsun diye kızıyo bana. ne ben anlayışlıyım nede o :(

Sağ ol canm amin diyim bende o zman.Bugün 11+6 ydım doktor çağırmıştı üç hafta önce gel dedi gittim :)

Ne güzel ☺️ böyle iyi haberler alınca kendim kadar seviniyorum Allah hepimiz için sağlıkla devamına erdirsin 🙏🙏

Agzini seveyim senin haha :D
Bizde bugün tartistik ottan ..tan sebepten. ben alttan aliyorum birde valla adamin canina da tak etmiş olabilir ama elimde değil biliyor yani sinirliyiz bu ara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) umarım geçecek canım. Ben pek konuşmamaya çalışıyorum aman aman ne şam'ın şekeri ne arabın yüzü mantığı.

hayırlı günler hepinize. rabbim bu mubarek günde çocuğu olmayanlara en kısa sürede çocuk nasip etsin. içinden kim ne geçiriyorsa rabbim herkese nasip etsin. yarın benimde kontrolum var allahın izni ile inşallah bebeğim iyidir uzun zaman oldu görmeyeli. kontrolü iyi geçenlere de ayrıca sevindim. inşallah ben ve benim gibi henüz daha doktora gitmeyen hatunlar hayırlı haberlerle yazarlar buraya :17::17:

Yok yok anlamıyorlar cidden bizde aynıyız. Bende 3 yıldır uğraşıyorum belkide Son şansım yaşımdan dolayı ama almıyor alttan. Hele birinin karşısında ağlamasından nefret eder ağladıysan bittin.
Bıktı evden kaçmak istiyor yalnız kalıyorum daha çok bunalıyorum.hem canına okuyorum hem de hiç yanımdan ayrılmasın istiyorum.kavga kıyamet hiç bitmedi.benden daha çok bunalıma girdi. Normalde bildiğin örnek eş aslında.

Dün biraz araştırayım dedim bilim dünyası bu işe ne diyor diye. Hiç valla anne adayı alttan alsın azcık sakin olsun demiyor yakınlarınız size anlayış göstersin destek olsun diyor. Allah bile çektiğimiz eza cefayı ödüllendiriyor da bunlar kim olup ne var canım herkes doğuruyo modunda anlamıyorum. Hayırlısı bakalım biz hanımefendiliği bozmayalım yine.

Ya kızlar sizdede çok afedersiniz sürekli midenizde gaz olup çıkarma gegirme oluyor mu bende hergün var

bende sizler gibiyim. ilgi delisi oldum ben. gelince hemen sarılmasa kavga çıkartıyorum işteyken mesaj yazmasa kavga çıkartıyorum beni sık sık aramıyo diye kavga çıkartıyorum. eskiden çok ilgiliydi sanki öle değil artık üzülüyorum bende. oda meyve alıyorum yemiyosun çok su içmiyorsun hep mutsuzsun bebeği etkiliyorsun diye kızıyo bana. ne ben anlayışlıyım nede o :(

Başka bişeye mi sarsan acaba? Kitap okumak falan gibi? Gerçi ben denedim olmadı ama belki sende işe yarar :)

Günaydın herkese mübarek gününüz ve gecenizde ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah. Evladımızla hayırlı haberler ve sağlıkla bir sonrakine erişmeyi diliyorum hepimiz için.

Dün biraz araştırayım dedim bilim dünyası bu işe ne diyor diye. Hiç valla anne adayı alttan alsın azcık sakin olsun demiyor yakınlarınız size anlayış göstersin destek olsun diyor. Allah bile çektiğimiz eza cefayı ödüllendiriyor da bunlar kim olup ne var canım herkes doğuruyo modunda anlamıyorum. Hayırlısı bakalım biz hanımefendiliği bozmayalım yine.

fazla okuyamadım sayfaları ama eşler ile problemle roluyor sanırım. sizin haftalarda ben eşimi boğmak istiyordum böyle her şeyi gözüme batıyordu. sonra kendi kendine geçti o sinirlilik hali hafta hafta değişik durumlara girebiliyor insan şimdide bi umursamazım ki sormayın. valla ben kendimle uğraşmaktan eşimle uğraşıcak zaman bulamıyorum. mide bulantıları hala devam ettiği için gözüm görmüyo bile onu :D ama eğerki o sinirlilik halimde naptın diye sorarsanız. kitap okudum dizi izledim. hiç aldırış etmemeye çalıştım ama içim içimi yiyordu kafasına birşeyler fırlatsam diye ki kesinlikle o karakterde biri değilimdir. yapım gereği hep sakinimdir. :1:

gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun

Secido canim bu guzel gecede Allah dualarini kabul etsin. Bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah. Dua edecegim senin icin.

Ya kızlar sizdede çok afedersiniz sürekli midenizde gaz olup çıkarma gegirme oluyor mu bende hergün var

Ben de her gün yaşıyorum onu. Birşeyler yedikten sonra midemde iyice hazmedilene kadar o gaz devam ediyor. Ben etrafimda reflü olan insanlarda görünce cok tuhaf olurdum. Allah başıma verdi:) inşallah geçecek diye umuyorum. Bir de baharatlı, aromalı şeyler yediğim zaman daha artıyor. Mesela çok sevdiğim kuru soğanı asla çiğ yiyemıyorum artık nefret eder oldum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fazla okuyamadım sayfaları ama eşler ile problemle roluyor sanırım. sizin haftalarda ben eşimi boğmak istiyordum böyle her şeyi gözüme batıyordu. sonra kendi kendine geçti o sinirlilik hali hafta hafta değişik durumlara girebiliyor insan şimdide bi umursamazım ki sormayın. valla ben kendimle uğraşmaktan eşimle uğraşıcak zaman bulamıyorum. mide bulantıları hala devam ettiği için gözüm görmüyo bile onu :D ama eğerki o sinirlilik halimde naptın diye sorarsanız. kitap okudum dizi izledim. hiç aldırış etmemeye çalıştım ama içim içimi yiyordu kafasına birşeyler fırlatsam diye ki kesinlikle o karakterde biri değilimdir. yapım gereği hep sakinimdir. :1:

Heh vallahi aynı durumdayım tam tarif ettiğin gibi kafasına bişey atayım diyorum ben de çok anlayışsız geliyor. Demek ki normal ve geçici. Geçici olmasına çok sevindim. Sağolasın.

Back
X