• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Hamilelikte bikini bölgesi için agda tavsiye etmiolar bende doktoruma sordum hatta erken doğum tehlikesi oluomuş... olur demiyorum ama sen yinede yapma dedi.. bende iptal ettim :(

Ben de doktoruma sir yaptırmamda sakınca varmı dedim hiçbir sakınca yok yaptırabilirsin dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ANTI TOXOPLAZMA IGG 12,3
ANTI RUBELLA IGG 140
ANTİ-CMV IGG 10,6
bayanlar tahlıl sonuçlarım böyle çıkmış.sizde yaptırmışsınızdr.doktora yarın sorabileceğim.bilginiz varsa paylaşırmısınız?

Merhaba
Toxoplazma Igg değeriniz vücudunuzun toksoplazmaya karsi onceden bağışıklık kazandığını gösteriyor. Sonuc iyi.
Anti rubella Igg de aynı şekilde vücudunuzun kızamıkçığa karşı bağışıklığı olduğunu gösteriyor yani önceden kızamıkçık mikrobu almışsınız. Bu sonuc da iyi.
Anti-Cmv Igg de sizin belirttiğiniz gibi referans degerlerden yüksek çıkmışsa bu virüsü de daha önce almış ve bağışıklık kazanmışsınız demek.
Sonuncu anti-Cmv hakkında tam emin olamasam da bence sonuclarınız iyi. Yarın doktorunuz da söyleyecektir. Yarına kadar beklerken de içiniz rahat olsun diye yazmak istedim.

Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak isterim sizin de büyük tuvaletiniz koyu yeşil yada siyaha yakın bir renktemi böyle olması normal mi ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım aynı şey bendede var. Kullandığım ilaçların prospektüsünü okudum ve internette araştırdım, ilaçlardan kaynaklanıyor. Hatta afedersin idrarımın rengi bildiğin sapsarı boya. Kendimdede herhangi bi sorun hissetmediğim için doktora gitmedim bunun için.

ME0011-HBsAg NEGATIF 0.15 ( .-POZ>=1 ) Ünite Sis.
ME0067-HIV Ag/Ab NEGATIF 0.15 ( .-POZ>=1 ) Ünite Sis.
ME0023-Toxo IgM NEGATİF 0.13 ( .-POZ>=0.65 ) Ünite Sis.
ME0025-Rubella IgM NEGATİF 0.17 ( .-POZ>=1.2 ) Ünite Sis.
ME0021-Anti-HCV NEGATIF 0.06 ( .-POZ>=1 ) Ünite Sis.
MS0021-RPR - VDRL ( .-. ) Ünite

eğer bu yazdıkların referans aralığı değilse acilen bir doktora görün. tam olarak ne olduklarını bilmiyorum ama hepsi pozitif sanırım senin. zaten doktor açıklamayı yapar sana . bak bendeki test sonuçlşarı bunlar

Merhaba
IgM değeri: hastalığa şu anda sahip olup olmadığınızı açıklar. Negatif sonuc iyidir.
IgG değeri: ise hastalığı daha önce geçirip bağışıklık kazanıp kazanmadığınızı gösterir. Pozitif sonuç iyidir.

Merhaba
IgM değeri: hastalığa şu anda sahip olup olmadığınızı açıklar. Negatif sonuc iyidir.
IgG değeri: ise hastalığı daha önce geçirip bağışıklık kazanıp kazanmadığınızı gösterir. Pozitif sonuç iyidir.

Doktor yada hemşiremisiniz acaba ne güzel yazmışsınız :)

Hamilelikte bikini bölgesi için agda tavsiye etmiolar bende doktoruma sordum hatta erken doğum tehlikesi oluomuş... olur demiyorum ama sen yinede yapma dedi.. bende iptal ettim :(

Sormadim ama bende sorayim doktoruma.

sıcak ki ne sıcak..24 ünde kontrolüm var,kendi doktoruma gideyim diye memlekete gitmedim..25 inde inşallah bi aksilik olmazsa kocaeli'me atıcam kendimi..normalde okullar kapanınca ben memlekete kaçardım,burda yaz çekilmiyor çünkü..ama hamilelik durumu değiştirdi =))

Yaz buralarda çekilmez hele de deniz yoksa. Ama bu defa hamilelik var elimiz kolumuz bagli :)

herkese iyi akşamlar.
bütün gün buraya gelip müjeyi vermek için işten çıkmayı bekledim.
konrtole gittim ve sonunda kalp atışını duydum bebişimin:nazar:
çok şükür herşey normalmiş:16:
allah herkesle birlikte tamamına erdirsin inşallah:16:

İyi aksamlar.
Gözün aydin canim allah tamamına erdirsin.

Canım aynı şey bendede var. Kullandığım ilaçların prospektüsünü okudum ve internette araştırdım, ilaçlardan kaynaklanıyor. Hatta afedersin idrarımın rengi bildiğin sapsarı boya. Kendimdede herhangi bi sorun hissetmediğim için doktora gitmedim bunun için.

Ben onu doktoruna sordum gayet normalmis. Ama canim idrarin rengi acil olmali. Az mi su tuketiyorsun sen?

1.5 aydır benimkide öyle doktor folik asiti değiştirdi bi baktım hemde kabız ediyor :( simsiyah resmen

kızlar siz bebeğiniz için parkyatak dolap gibi toplama eşyalarla mı oda yapacaksınız yok sa hazır bebek odası almayı düşünüyor musunuz?

Benim fikrim bir yıl yanımda uyuması. Bi pedegogun kitabını okuyorum anne bebek arasında bağlanma olması için gerekliymiş. Park yatak aldık bile yanı asansörlü yatağa bitişik kullanmayı düşünüyorum bi müddet bide iki kapılı dolap yeter. 1 yaşında odasına geçiririm eşysları 4-5 yaşlarındada kendi seçimiyle döşeriz çocuk odasını. Şimdilik fikrimiz bu.

Oglumu yanimda park yatakta yatirdim bir bucuk yasina kadar. Tek dezavantaji egilip dogrulmakti. Cocuk buyudukce zor oldu. Simdu oda aldim kendi odasinda yatiyor. Bebegi park yataga yatiririm ama ne zamana kadar bilmiyorum. Biz anne baba bebek beraber yatsak oglum yalniz kalmaz gibi. Dusunucez bakalim hele o gunler gelsin :)

Oglumu yanimda park yatakta yatirdim bir bucuk yasina kadar. Tek dezavantaji egilip dogrulmakti. Cocuk buyudukce zor oldu. Simdu oda aldim kendi odasinda yatiyor. Bebegi park yataga yatiririm ama ne zamana kadar bilmiyorum. Biz anne baba bebek beraber yatsak oglum yalniz kalmaz gibi. Dusunucez bakalim hele o gunler gelsin :)

Bu park yatak neymiş herkes biliyor ben bilmiyorum cahil kaldık bu konularda

Bu park yatak neymiş herkes biliyor ben bilmiyorum cahil kaldık bu konularda

Hareket ettirilebilen , sabit olmayan yataklar :)

Hareket ettirilebilen , sabit olmayan yataklar :)

Sağol.Evet baktım ciciklermiş.bizim 3 nesil kullanılan bir bambu sepetimiz var abladan kalma onu kullanırız heralde.

Bazı park yataklarda beşiklerde olduğu gibi iki kademe var. Eğilmek zorunda kalınmıyor o yüzden. Birde park yatakların muşamba gibi olması ses yPıyormuş o yüzden kumaş olmasına dikkat etmek gerekmiş. Ben bikaç model baktım e-bebekten de alt değiştirme standı bile bar çoğunda. Ben de tam teşekküllü bir park yatak alıp ilerde de büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum. Almışken tam olsun.

Birde kızlar yatak seçimini de araştırfım da sanırım en ideali yarı ortapedik yataklarmış

Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405538886.526032.webp

Ben de yatağın yanına sabitlenen bu yataktan almak istiyorum bakalım gelsin o günlerde :)Eki Görüntüle 1191277

Ben de bunlara çok özeniyorum ama 6 aya kadar kullanılabiliyormuş o yüzden vazgeçmek üzereyim.

Pek erken başladık yatak falan meselesine.nerdeyse mevlüt kıyafeti bakıcaz. Ooo daha kapı süsü şusu busu var çok para gerek.

Back
X