Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agosto'da 26 inşallah![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin içim cıvıl cıvıl oluyor düşününce, erkek olursa oğluma eş olur zaten 30'za varmadan ben 3'yüde yaparım. :) yaş takıntım var da biraz :)))))
Ay canım ne misafiri ya inan ki ben misafir falan kabul edemiyorum herkes biliyor durumumun ağır olduğunu birde kalkıp temizlik yapsam çok daha fena olurum herhalde ütü bile yapamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar siz bebeğiniz için parkyatak dolap gibi toplama eşyalarla mı oda yapacaksınız yok sa hazır bebek odası almayı düşünüyor musunuz?
Benden 6 ay küçüksün demek yaşın daha genç neden takıntı yapıyorsun anlamadım :)
Hayır canım olmuyormuş ben hem doktoruma sordum hem de tv de dinledim makyajın ojenin bi zararı yokmuş kan ve ağız yoluyla alınmayan kimyasal bebeğe hiçbir şey yapmıyormuş ben de çok hassastım ama şimdi rahatladım 😊[/QUOT
o zaman saç boyasının da zararı yoktur.
kızlar siz bebeğiniz için parkyatak dolap gibi toplama eşyalarla mı oda yapacaksınız yok sa hazır bebek odası almayı düşünüyor musunuz?
Benden 6 ay küçüksün demek yaşın daha genç neden takıntı yapıyorsun anlamadım :)
Sana da geçmiş olsun canım ama anlamadım ateşin mi 40 derece yoksa hava mı 40 derece?Ateş 40 dereceyse sirkeli havlulara sar kendini,düşesiye ılık ılık banyolar yap,gerçi drun gerekli açıklamayı yapmıştır ama,ateşten çektiğimi hiçbi şeyden çekmedim benim iki minnoş da çok ateşlenirler maalesefAklım uçar onlar öyle olunca..Allah korusun.
40 derece sıcaklık?? sen de diyarbakırda mısın yoksa diyeceğim ama profilinde eskişehir yazıyor =)) eğer eskişehir 40 dereceyse meteoroloji bizi diyarbakır 40 derece diyerek kandırıyor =)))
Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak isterim sizin de büyük tuvaletiniz koyu yeşil yada siyaha yakın bir renktemi böyle olması normal mi ya
acaba yediğin bişeyden kaynaklımı vitamin ilaçlarıda yapıyor ayrıca ben kullanmadığım için rahatsız ediyosa dr a git canım
benim öyle bir şansım yok malesef zaten 29 yaşındayım ve doğumda 30 olacağım en fazla 32 ye kadar beklerim diye düşünüyorum :)
işte yattıkça daha fena oluyor insan
ben sabahtan bir posta çıkardım
elim ayağım tutmuyordu yatsam uyuyacak haldeydim
ama yatmamak için direndim,
yavaş yavaş yapmaya çalıştım bişeyler
şimdi daha iyiyim
toplama eşya derken sanırım takım olmamasını kastediyorsun
evet benim şuanki fikrim öyle
zaten kiracıyım
var aslında çocuk odam
ama ben onu kullanmayı düşünmüyorum
Allah nasip ederse
1 yaşına kadar yatak odasına koyacağım beşikte yatacak
1 yaşından sonra park yatak alacağım
5 yaşına geldiğinde çocuk odası alacağım
Sen kaç yaşında evlendin böyle :)
Rahatsız etmiyorda midem ve bağırsaklarımdan ses geliyor sürekli
acaba yediğin bişeyden kaynaklımı vitamin ilaçlarıda yapıyor ayrıca ben kullanmadığım için rahatsız ediyosa dr a git canım
Rahatsız etmiyorda midem ve bağırsaklarımdan ses geliyor sürekli
Decavit kullanıyorum ondan mıdır ki ya yoksa yediğim içtiğim şeylere hep dikkat ediyorum normal yiyorum