• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bugun oğlumla beşiklere baktık kardeşine bundan alacam diyorum tamam anne hastaneden getir bebeği diyor, şimdilik karnımda diyorum yok anne bak benimde göbüşüm var kocaman oldu diyor :1:

Rabbim isteyen herkese nasip etsin içim cıvıl cıvıl oluyor düşününce, erkek olursa oğluma eş olur zaten 30'za varmadan ben 3'yüde yaparım. :) yaş takıntım var da biraz :)))))

benim öyle bir şansım yok malesef zaten 29 yaşındayım ve doğumda 30 olacağım en fazla 32 ye kadar beklerim diye düşünüyorum :)

Ay canım ne misafiri ya inan ki ben misafir falan kabul edemiyorum herkes biliyor durumumun ağır olduğunu birde kalkıp temizlik yapsam çok daha fena olurum herhalde ütü bile yapamıyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte yattıkça daha fena oluyor insan
ben sabahtan bir posta çıkardım
elim ayağım tutmuyordu yatsam uyuyacak haldeydim
ama yatmamak için direndim,
yavaş yavaş yapmaya çalıştım bişeyler
şimdi daha iyiyim

kızlar siz bebeğiniz için parkyatak dolap gibi toplama eşyalarla mı oda yapacaksınız yok sa hazır bebek odası almayı düşünüyor musunuz?

toplama eşya derken sanırım takım olmamasını kastediyorsun
evet benim şuanki fikrim öyle
zaten kiracıyım
var aslında çocuk odam
ama ben onu kullanmayı düşünmüyorum
Allah nasip ederse
1 yaşına kadar yatak odasına koyacağım beşikte yatacak
1 yaşından sonra park yatak alacağım
5 yaşına geldiğinde çocuk odası alacağım

Benden 6 ay küçüksün demek yaşın daha genç neden takıntı yapıyorsun anlamadım :)

Herşey zamanında tabi kendime göre diyorum, ilerde ne olur Allah bilir belli bir yaşa gelirsem çocuklar kocaman olsun istiyorum.. :1:

Yaşlanıyoruz git gide :1: şimdi bile kendimi 50 hissediyorum resmen :37:

Hayır canım olmuyormuş ben hem doktoruma sordum hem de tv de dinledim makyajın ojenin bi zararı yokmuş kan ve ağız yoluyla alınmayan kimyasal bebeğe hiçbir şey yapmıyormuş ben de çok hassastım ama şimdi rahatladım 😊[/QUOT

o zaman saç boyasının da zararı yoktur.

kızlar siz bebeğiniz için parkyatak dolap gibi toplama eşyalarla mı oda yapacaksınız yok sa hazır bebek odası almayı düşünüyor musunuz?

Valla arkadaşım ben yurtdışındayım burda öyle çoklu odalı ev bulmak zor, kaldığım yer küçük ımkanlar kısıtlı bir odam var ama valide yatıyor oğlumda yanımızda yatağı var yani beşik ama yatak gibi, onun için şimdilik park yatak istiyorum evi değiştirmeyide istiyorum ama çevrede ev yok.

Sana da geçmiş olsun canım ama anlamadım ateşin mi 40 derece yoksa hava mı 40 derece?Ateş 40 dereceyse sirkeli havlulara sar kendini,düşesiye ılık ılık banyolar yap,gerçi drun gerekli açıklamayı yapmıştır ama,ateşten çektiğimi hiçbi şeyden çekmedim benim iki minnoş da çok ateşlenirler maalesef :( Aklım uçar onlar öyle olunca..Allah korusun.

Ateş olceri yeni aldi esim şuan iyiyim 37 cikiyor. Atesim varken ölcemedik.

40 derece sıcaklık?? sen de diyarbakırda mısın yoksa diyeceğim ama profilinde eskişehir yazıyor =)) eğer eskişehir 40 dereceyse meteoroloji bizi diyarbakır 40 derece diyerek kandırıyor =)))

Yok canim şuan annemde malatyadayim burasi fena durumda :(

Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak isterim sizin de büyük tuvaletiniz koyu yeşil yada siyaha yakın bir renktemi böyle olması normal mi ya

ben kızım için 6 yaş belis beşik var ondan almıştım antibakteriyel kızım çookk rahat uyudu içinde hala mis gibi yepyeni onu kullanıcam tabi ilk 3 ay için taşımalı beşiklerden alıcam yine bebek arabamız koltuğumuz kraftın ürünleri ondanda çok memnun kaldım yeşil renk almıştım ortak renk kuzumun cicileri hazır yani meleğimizi sabırsızlıkla bekliyorum :)))

Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak isterim sizin de büyük tuvaletiniz koyu yeşil yada siyaha yakın bir renktemi böyle olması normal mi ya

acaba yediğin bişeyden kaynaklımı vitamin ilaçlarıda yapıyor ayrıca ben kullanmadığım için rahatsız ediyosa dr a git canım

acaba yediğin bişeyden kaynaklımı vitamin ilaçlarıda yapıyor ayrıca ben kullanmadığım için rahatsız ediyosa dr a git canım

Rahatsız etmiyorda midem ve bağırsaklarımdan ses geliyor sürekli

benim öyle bir şansım yok malesef zaten 29 yaşındayım ve doğumda 30 olacağım en fazla 32 ye kadar beklerim diye düşünüyorum :)

işte yattıkça daha fena oluyor insan
ben sabahtan bir posta çıkardım
elim ayağım tutmuyordu yatsam uyuyacak haldeydim
ama yatmamak için direndim,
yavaş yavaş yapmaya çalıştım bişeyler
şimdi daha iyiyim

toplama eşya derken sanırım takım olmamasını kastediyorsun
evet benim şuanki fikrim öyle
zaten kiracıyım
var aslında çocuk odam
ama ben onu kullanmayı düşünmüyorum
Allah nasip ederse
1 yaşına kadar yatak odasına koyacağım beşikte yatacak
1 yaşından sonra park yatak alacağım
5 yaşına geldiğinde çocuk odası alacağım

Çocuk odası fikirlerin harika canım destekliyorum.Biz oğlan doğar doğmaz bi bebek odası aldık oğlan büyüyüp içinde yatasıya modası geçti kullanışlılığı azaldı yeniden almak zorunda kaldık.En iyisi senin düşüncen destekliyorum :42:

Sen kaç yaşında evlendin böyle :)

Ben 20 yaşımda evlendim canım.Oğlum var 5 yaşında.Bir de kızım var 15 aylık.Bir de bebiş var 11. haftaya giricez yarın :1:

muhtemelen yediğin bişey dokunmuştur sana geçmiş olsun canım benimde yeşil renkli sebzelerden midem guruldar :)

Decavit kullanıyorum ondan mıdır ki ya yoksa yediğim içtiğim şeylere hep dikkat ediyorum normal yiyorum

aynısından bende de var canım,midem bağırsaklarım gurul gurul..arada da karnım ağrıyor,öyle şiddetli ağrı gibi değil de huzursuzluk,spazm gibi..her şeyden nem kapar olduk dimi =))

Decavit kullanıyorum ondan mıdır ki ya yoksa yediğim içtiğim şeylere hep dikkat ediyorum normal yiyorum

ondandır canım çoğu arkadaşım decavitin böle değişiklikler yaptığını sölüyordu muhtemelen ondandır :34:

Arkadaslar sormak istedigim bisey var. İkili test ve uclu test yaptirildiginda bebek mikrop kapabiliyomus o yuzden yaptirmak istemiyorum. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda yaptiricak olan var mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X