2015 Şubat Anneleri

Arkadaslar sormak istedigim bisey var. İkili test ve uclu test yaptirildiginda bebek mikrop kapabiliyomus o yuzden yaptirmak istemiyorum. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda yaptiricak olan var mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl mikrop kapıyo ki bebek anlamadım canım????

Ateş olceri yeni aldi esim şuan iyiyim 37 cikiyor. Atesim varken ölcemedik.

Yok canim şuan annemde malatyadayim burasi fena durumda :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

malatya da sıcak elbet..bide biz daha fazla hassasız sıcağa karşı..inan sadece sabaha karşı serinliğinde huzurluyum..onun dışında sıcak hava hep sinirlerimi bozuyor :53: bir an önce bitsin yaz mevsimi,hiç sevmem :52:

Anne karnindan sivi aldiklari icin o sirada bebek anne karninda mikrop kapiyomus internettende arastirdim bi kac sorun yasayan olmus boyle .s

şekerim ikili üçlü test değil ki o anlatıığın amniyosentez bebişnaz öle herkesede yapmazlar isteyen yapar :34:

Anne karnindan sivi aldiklari icin o sirada bebek anne karninda mikrop kapiyomus internettende arastirdim bi kac sorun yasayan olmus boyle .s

Belkide abartiyolardir bi sorun yoktur yani .s ne biliyim iste bilemedim

aynısından bende de var canım,midem bağırsaklarım gurul gurul..arada da karnım ağrıyor,öyle şiddetli ağrı gibi değil de huzursuzluk,spazm gibi..her şeyden nem kapar olduk dimi =))

Aynen ya çok rahatsız ediyor şu an beni bağırsaklarım çok fena

Peki ikili uclu test kan alarak mi yapiliyo o zaman?

canım ikili testte bebeğin ensesini ölçüyolar 2 nin üstü genelde istisnalar hariç problemli oluyor benim oğlum öyleydi üçlü testtede kan veriyon risk belirtiyor tabi bunlar sadece olasılık belirtir en kesin sonuç amniyosentezdir :16:

ANTI TOXOPLAZMA IGG 12,3
ANTI RUBELLA IGG 140
ANTİ-CMV IGG 10,6
bayanlar tahlıl sonuçlarım böyle çıkmış.sizde yaptırmışsınızdr.doktora yarın sorabileceğim.bilginiz varsa paylaşırmısınız?

ME0011-HBsAg NEGATIF 0.15 ( .-POZ>=1 ) Ünite Sis.
ME0067-HIV Ag/Ab NEGATIF 0.15 ( .-POZ>=1 ) Ünite Sis.
ME0023-Toxo IgM NEGATİF 0.13 ( .-POZ>=0.65 ) Ünite Sis.
ME0025-Rubella IgM NEGATİF 0.17 ( .-POZ>=1.2 ) Ünite Sis.
ME0021-Anti-HCV NEGATIF 0.06 ( .-POZ>=1 ) Ünite Sis.
MS0021-RPR - VDRL ( .-. ) Ünite

eğer bu yazdıkların referans aralığı değilse acilen bir doktora görün. tam olarak ne olduklarını bilmiyorum ama hepsi pozitif sanırım senin. zaten doktor açıklamayı yapar sana . bak bendeki test sonuçlşarı bunlar

daha once soyledim mi bilmiyorum.cok fazla tukuruk salgiliyorum kizlar.oyle boyle degil.disari cikamaz oldum.kimseyle konusamiyorum.artik lavsboya gidip tukurmekten usandigim icin evin icinde kopuk bardakla geziyorum.cildiricam.uyuyamiyorum da ya.100 hamileden 5 inde gorulurmus.psikolojim bozuldu iyice.yutmak mumkun deil zaten.o kadar cok ki.doktorumu aradim.gecmez dedi.sabir edeceksin dedi.offff of

Ben de artti tukuruk. Tukurme degil de surekli oksuruyorum bogazimda gicik yapiyor.allah kolaylik versn

Arkadaslar sormak istedigim bisey var. İkili test ve uclu test yaptirildiginda bebek mikrop kapabiliyomus o yuzden yaptirmak istemiyorum. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda yaptiricak olan var mi?

Amniyosentez senin o dedigin. Onu farkli durumlarda oneriyorlar. Riskli ama cok yapan var bisey de olmuyor. Sen niye bunlari dusunuyosn simdi. Ikili uclu test kan verilerek yapiliyor zaten

malatya da sıcak elbet..bide biz daha fazla hassasız sıcağa karşı..inan sadece sabaha karşı serinliğinde huzurluyum..onun dışında sıcak hava hep sinirlerimi bozuyor :53: bir an önce bitsin yaz mevsimi,hiç sevmem :52:

Eskisehir nasil serindir simdi ama orada da annem yok :( canim diyarbakır daha da sicaktir. Valla her mevsimin fazlası mahvediyor yoksa yazi severim ben:(

Yapma:( Bunun bikini bölgesi var bende 10 gün sonra yaptiracagim. :(

Hamilelikte bikini bölgesi için agda tavsiye etmiolar bende doktoruma sordum hatta erken doğum tehlikesi oluomuş... olur demiyorum ama sen yinede yapma dedi.. bende iptal ettim :(

Eskisehir nasil serindir simdi ama orada da annem yok :( canim diyarbakır daha da sicaktir. Valla her mevsimin fazlası mahvediyor yoksa yazi severim ben:(

sıcak ki ne sıcak..24 ünde kontrolüm var,kendi doktoruma gideyim diye memlekete gitmedim..25 inde inşallah bi aksilik olmazsa kocaeli'me atıcam kendimi..normalde okullar kapanınca ben memlekete kaçardım,burda yaz çekilmiyor çünkü..ama hamilelik durumu değiştirdi =))

herkese iyi akşamlar.
bütün gün buraya gelip müjeyi vermek için işten çıkmayı bekledim.
konrtole gittim ve sonunda kalp atışını duydum bebişimin:nazar:
çok şükür herşey normalmiş:16:
allah herkesle birlikte tamamına erdirsin inşallah:16:

canım ikili testte bebeğin ensesini ölçüyolar 2 nin üstü genelde istisnalar hariç problemli oluyor benim oğlum öyleydi üçlü testtede kan veriyon risk belirtiyor tabi bunlar sadece olasılık belirtir en kesin sonuç amniyosentezdir :16:

Ayy tesekur ederim icin rahatladi valla baya kafama takilmisti :)

O amniyosentezde oluyr
İkili testte sorun gozlemlenirse uclu test
Ki hatta dortlu test yeni cikmis bu testler yapiliyor
Ultrasonla bakiliyor bebege ve kan veriyorsun mikrop kapmasi mumkun dgl
Bi sorun varsa amniyosentez yapilarak sorundan emin olma yoluna gidilir

herkese iyi akşamlar.
bütün gün buraya gelip müjeyi vermek için işten çıkmayı bekledim.
konrtole gittim ve sonunda kalp atışını duydum bebişimin:nazar:
çok şükür herşey normalmiş:16:
allah herkesle birlikte tamamına erdirsin inşallah:16:

Canım gözünaydın olsun inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberlerini de alırız :)

O amniyosentezde oluyr
İkili testte sorun gozlemlenirse uclu test
Ki hatta dortlu test yeni cikmis bu testler yapiliyor
Ultrasonla bakiliyor bebege ve kan veriyorsun mikrop kapmasi mumkun dgl
Bi sorun varsa amniyosentez yapilarak sorundan emin olma yoluna gidilir

İkili test 11. Hafta -15. Hafta arasi oluyo dimi?

Back
X