2015 Şubat Anneleri

enee daha ne istiyosun kiz :))

doktor bi dusuk tehlikesi gorse seni uyarirdi.

kanama acilma felan ne bileyim onlari tum goruyo sonucta

dert etme kafayi taktikca kotu edersin kendini.

sukret ne mutlu sana ki cocuk sahibi olabiliyosun.

ha dedigin gibi dusukte olabilir ben bundan once iki tane dusuk yaptim biri ikizdi hatta. vardir bunda da bir hayir diyeceksin. ama insallah degildir sen bol bol dinlen gelecek hafta hayirli haberlerle gel bana :KK16:
Pozitif enerjın bana ıyı geldı canım ALLAH razı olsun evet ınanıyorum bebısım 9 ay benımle olacak :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Kızlar bugun gittim doktora ... Herşey yolundamı diye ayın 13 ünde 529 olan kan değerim bugün 4128 olmuş .. Herşey yolundaymış bebeğim gelişiyormuş ....
Bel ağrım var deyince ilaç yazdı progestan , folic asit , corasprin
haftaya gel keseye bakalım dedi
4 haftalık ama dedi :nazar::KK49:

Ne güzel herşey yolunda :) bende folic asitin yanında coraspin içiyorum sanırım coraspin de kan pıhtılaşmasını önlemek için düşük olmasın diye pıhtılaşmaya bağlı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sağ ol yazdıkların içimi rahatlattı zaten diğer doktordan sonra ben de rahatladım ama tedbir bir kere korktum şimdi kendimi yormuyorum yatıp dinlenirmiş bi kaç gün artık iyi olucak inşallah bebişlerimiz:21:

Tabi canııımm biraz hamişliğin keyfini çıkar bakalım salla işi gücü amaaaan :)))

Çok kötüyüm ben kızlar ya. Bulantım yüzünden hep hasta gibiyim ve de mutsuz hissediyorum. İşe gelmek hiç istemiyorum ama rapor almak filan gibi bir olasılığım şu an için yok maalesef.

Karışık internet sitelerine bile bakmak midemi bulandırıyor inanın, o kadar kötüyüm. Alışık da değilim. Bir düşük yaptım, bir kızım var iki gebeliğimde de böyle olmamıştım. Bu felaket.

Ama maalesef niye böyle onu da az çok biliyorum. Batıl inanç mı dersiniz ama hamile bir arkadaşım var, çok sızlandı bulantılarından geçtiğimiz aylarda. Durmadan anlatıyordu, yakınıyordu. Amannn ne canı kıymetli diye kınadım onu, başıma geldi sanırım :KK25::KK25:

Bitkisel filan birşey uygulayan varsa bulantı için, nolur bana da söylesin.

Her hamilelik farklı oluyor anlaşılan
İmşallah çok sürmez işte de çok zor oluyor ... Bende henüz bişi yok ... Ama olacaktır bekliyorum daha erken galiba

tatlım olur mu hiç kıymetleri hep aynı eşsiz varlıklarımız bizim :) biz istedik hani artık bebiş yapalım diye ama oyun gibi geliyodu işte bebiş olursa çöyle yaparız ismini şöyle koyarız falan derken bir baktık bizimki rahme düşmüş bile :) Haklısın biz de hala inanamıyoruz sanki hiçbirşey olmamış gibi geliyor, sanırım kalp atışlarını duyduğmuzda ancak inanabilicez biraz da göbişler büyüyünce ki benim zaten hali hazırda bir göbeğim var 3 aylığı gemeden onu da kavrayamicam bu yüzden :KK1: :KK49:

Evet aynı duygulardayız ... Hadi deneyelim nasılsa olmaz diye... ilkocukta uğrasmıştık 5-6 ay çünkü ... Tabiki evlat herseyden önemli ... Dunyanın en güzel hediyesi , umarım sağlıkla alırız minikleri...

Bende geçen sene bugün öğrenmiştim hamile olduğumu 15 mayıstı satım ay ne çabuk geçmiş zaman bebeğim bugün tam 4 aylık

ne güzel herşey yolunda :) bende folic asitin yanında coraspin içiyorum sanırım coraspin de kan pıhtılaşmasını önlemek için düşük olmasın diye pıhtılaşmaya bağlı

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bide bende kilo var malum ilerleyen zamanlarda sorun olmasın diye önlem aldı

5.haftada gördük şükür
çok güzel ALLAH kucagınıza almayı da nasip etsin beni listeden silebilirsiniz kızlar cuma gunu son kanmı vericem dış gebelikmiş.anormallik oldugunu söylemiştim çunkü ikinci bebeği olacakt.dıs gebelik yasayan varmı nasıl bişi.bidaha ne zaman çocugumuz olur

Merhabalar; 13 Mayıs 2014 son sat günüm olmakla birlikte aranıza katılmış bulunuyorum bugün bir bebişimin daha olacağını öğrendim :) Hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla, zamanında doğumlar diliyorum. Bekleyenlereyse Allah önce karınlarına sonrada kollarına birer bebiş kondursun inşallah 🙏

Merhabalar; 13 Mayıs 2014 son sat günüm olmakla birlikte aranıza katılmış bulunuyorum bugün bir bebişimin daha olacağını öğrendim :) Hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla, zamanında doğumlar diliyorum. Bekleyenlereyse Allah önce karınlarına sonrada kollarına birer bebiş kondursun inşallah 🙏

Hayirli olsun bebisin :) benim de sat 13 mayis :)

Selam. Oğlan gripti bana da bulasti pek fenayim. Burnum akiyo bogazim aciyo. Yine de vantirator karsisinda oturuyorum. Çok sicaaaakkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç kilosun :KK43: Nasıl doğurcaz kilolarla :KK43:

112 kg idi gorumcem 120 ile doğum yaptı endişelenmeyiniz hic silinti olmadi. Sadece astimi vardi sezeryan oldu ve ses sonucu biraz hava aldi o kadar.

Kilolardan konu acılmıs ilk haamileligimde 18 kilo alarak 80 kilo ile sezeryan oldum (kızım da 3 kilo dogdu) suan 67 kiloyum ins bu defa daha bilinçli davranabilirim hedefim 10 kilo inş basarırım ;-)

Canım okadar çok sevindimki senin adına hadi gözümüz aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah... inşallah kalp atışlarınıda duyduğumuzda dünyalar bizim olcak...Bende kötü düşünmek istemiyorum tanıdığım doktor arkadaşlarım var onlara bahsettim normal gebelik seninki diyorlar sadece yumurtlama geç olmuş olabilir o yüzden görmekte zorlanıyordur doktorun dediler İnşallah bende yarın güzel haberi alcam beraber sevincez inşallah..Hatta garip gelecek ama şimdiden klasik ve enstrümantal müzik dinletiyorum menekşeme... Çalıştığım doktorum adını menekşe bile koydu :KK16:

Menekşe çok güzelmiş :)) bencede kötü düşünme canım gerekirse başka doktora da görün bazen göremeyebiliyorlar. Geçen burdan bi arkadaşa daha yazdım benim halam ikinci çocuğunu 7 haftalıkken ancak görebilmişti böyle şeyler olabiliyor. Ayrıca senin doktorun bi kese görmüş ama en kötü ihtimali söylemiş, boşver. Senden güzel haberler bekliyorum İnan beni çok mutlu edeceksin. Sevgiler

X