2015 Şubat Anneleri

merhaba canım. sanırım 2014 subat annesısın :) allah bebegıne uzun versın canım. deneyımlerınızden yararlanmak ıstıyrz acıkcası :) kış bebegı olucak dıye bıraz korkuyorum acıkcası. sız nasıl atlattınız ılk zamanları ?

Aynennn canım bende hiç düşünmemiştim ama öğrenmeden önce bende çok terliyordum hala ateş basıyor iştahım kesildi benimde ama ben heyecandan diye düşünüyorum. Bulantı yok ama zaten 2. veya 3. ay başlar diorlar inşallah olmaz ben çalışıyorum birde var mı başka çalışıan hamiş??

Bugünde uykum var

ay ateş basması normalmi ya bu arada sigara içmiyosunuz dimi kızlar ben 1 ay oldu bıraktım çok şükür

Ben içmiyorum hiç içmedim eşimde 2 yıl oldu bırakalı

Ben hiç içmedim, iş yerimde içiyorlar kokusundan bile nefret ediyorum, eşim kullanıyor maalesef. Söz vermişti evlenmeden önce bebeği kucağına aldığı gün bırakacaktı tutarsa sözünü. :)

Bence şimdiden bıraksın evde içiyorsa o bile etkiliye bilir...

Maşallah canım değerin ne kadar yüksekkkk tebirk ederim aramıza hoşgeldin.. Ben p.tesi kan vermiştim salı aldım değer 62,6 ydı

canım benım en cok suphelendıgım seydı ates basması. sureklı atesşli dolandım. kıllarım ayaklarım falan yanıyodu ki hala da oyle :)

Bulantı olmasında ateş basmasına razıyımmm

Tebrik ederim, aramıza hoş geldin... :) Bende ateş basmasından anladım, kanda baya yüksek çıkmış maşallah :)

Evet tecrubeliler bize anlatabilir mi? sanırım bebişlerde kova burcu olacak hemen araştırdım

Maşallah canım değerin ne kadar yüksekkkk tebirk ederim aramıza hoşgeldin.. Ben p.tesi kan vermiştim salı aldım değer 62,6 ydı

ya evet degerım gercekten cok yuksek mıs sızınkılere bakıyorumda. umarım kotu bı manaya gelmıyodur ?

Maşallah erken döllenme olabilir senin..

Benimde geç döllenme 22 mayısta olmam lazımdı 26 MAyısta değer 62,6 dıydı. dr daha artar dedi

Kese göründü mü?

canım benım deger 1034 cıktı. erken dollenmede mı fazla cıkıyo acaba? son adet tarıhım 29 nisandı.

anammm bende çalışıyorum sabah 9 :30 akşam 19:00 ve çok zor oluyor daha başında bu kadar zorlanırsam yandım..bebek nasip olurda büyürse gittiği yere kadar çalışcam sonra çıkmayı düşünüyorum inşallah ya sen ?

canım benım deger 1034 cıktı. erken dollenmede mı fazla cıkıyo acaba? son adet tarıhım 29 nisandı.

Yok canım nie kötü birşey olsun ne güzel yüksek işte erken döllenmedir. Benim döngüm 26 günde belki o da etkiliyordur.

Sat 27 Nisan Bat 22 Mayıs ondanda düşük çıkıyo olabilir.

Bende sabah 9- aksam 18.00 canım c.tesi pazar yok allaha şükür... Bende çalışabildiğim kadar çalışıcam. sonra büyük ihtimal çıkartılar çünkü tek benim muhasebeye bakan 4 ay beklemez die düşünüyorum geçici eleman bulmaz ise..

ben cumarteside full çalışıyorum tek pazar boşum o yüzden burda devam etmek istemiyorum inşallah sağlıklı bi gebeliktir sonuna kadar böyle gider rabbim ne olur yardım et bizlere..

ben cumarteside full çalışıyorum tek pazar boşum o yüzden burda devam etmek istemiyorum inşallah sağlıklı bi gebeliktir sonuna kadar böyle gider rabbim ne olur yardım et bizlere..

Ammiin canıımm inşallahhh

Benim c.tesi de olmadığı için seviyorum aslında ama tabii c.tesi çalışmak zor bebişe zaman kalmaz.. Ama hemen çıkma çünkü hakların var 4 ay mesela maaş almaya devam edeceksin sonra sanırım 6 ay ücretsiz izin hakkın var hiç değilse sigortan işler.. iş yeri çıkartırsa da ekstra tazminat ödemek zorunda :119::119::119:

yok canım değildir inşallah bu arada batlarımız aynı gün :)29 Nisan.

bulantı , tıksınme bas donmesı falan var mı canım? benım sadece kasıgıma karnıma falan sancı gırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…