2015 Şubat Anneleri

kuzumm bosver ya sen bu haberı ne zorlukla bekledın belkı agladın belkı guldun ama sen ve esin yasadı bu guzel mucızeyı kımse bozamaz kuzum bozmasında boşver amannnn

evet ya 2 yıl bekledik kaç kere tedavi olduk hamdolsun kuzum ya

Bende 31 yaşındayım caydin.

Helal olsun size kızlar, bir sürü çabalar göstermişsiniz Rabbim sonunda dualarınızın karşılığını vermiş. Benim çok uzun süren bir serüvenim olmadı bundan sonrada olmaz inşallah.

Allah sağlıklı bir şekilde bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin (Amin)

bana ve bizede dua et olurmu Rabbim kim için ne vereceğini bilemeyiz benim tek ihtiyacım dualar

allahım dileyen isteyen bu yola baş koymuş herkese içinde sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah aminnnnnnn

maşallah maşallah 2015 şu bat anneleri gelmiş bile :) bakalım bende buraya katılabilecemmi :) aşılama oldum gün sayıyorum hayırlısı inşallah :)

Ohh ohhh ben neler yaptım anlatsam az... Ovülasyon testleri mi soğan suyu!!! Nasıl içtim bilmem hala... İncir kürü mü... Keçiboynuzu 3 ay bıkmadan eşime... İnşallah meleğin gecikmez bir an önce anneciğine gelirr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah maşallah 2015 şu bat anneleri gelmiş bile :) bakalım bende buraya katılabilecemmi :) aşılama oldum gün sayıyorum hayırlısı inşallah :)

İnşalllaahh canım hayırlısıyla,sende aramıza katıl... Dualarım seninle ve isteyen herkesle

Kızlaaar dua edin bana çalışmalara başlıyoruz :) Şubat annelerinden olmayı çok istiyorum bende Şubat doğumluyum. Bu kadar hamiş dua ederse bence olabilir :) Allah nasip eder inşallah. Anne adaylarını tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım dualarımız seninle inşallah meleğin seni fazla bekletmez... Merakla haberlerini bekliyoruz

(ilk çalışmada enfeksiyona aman dikkat.. bende olmuştu :2:)

Benimmmdeeee beniimmmde heyecandan sanırım...

bendeki değişiklikler şunlar kesinlikle yanıyorum ateşim var gibi vücudum yanıyo.iştahım kesildi.bulantı bitti şimdilik yok.ama felaket kokulara hassasiyet başladı fırınlara giremiyorum ve ter kokularını hemen alıyorum ve kusasım geliyo o ter kokusuna ya .heleki bayanlar.ter kokuyo bide parfüm sıkıyo ikisi birbirine karışıyo iyimi

bende ocak doğumluyum o yüzden çok mutluyum inşallah darısı başına

Bende de kokulara karşı hassasiyet başladı, dün çöp atarken kusacaktım neredeyse sigara kokusu tüm vücudumu sardı sanki ıyyyyyyy, mide bulantısı yok bende ama çok sersemim çok uykuluyum ateş basması hat safhada. Bu arada maşallah iştahım iyi.

ay ateş basması normalmi ya bu arada sigara içmiyosunuz dimi kızlar ben 1 ay oldu bıraktım çok şükür

Ben hiç içmedim, iş yerimde içiyorlar kokusundan bile nefret ediyorum, eşim kullanıyor maalesef. Söz vermişti evlenmeden önce bebeği kucağına aldığı gün bırakacaktı tutarsa sözünü. :)

merhaba arkadaslar,

ne mutlukı ben de bu topiğe yazabılıyorum. dun idrar testim pozitif cıktı. hemen kan testi yaptırdım beta hcg 1034 cıktı. :):) Allahım bızegosterdı mutlulugu umuyorum bekleyen herkse gostersın.

bende bulantı falan yok , belırtılerı baslayan var mı?

ay ateş basması normalmi ya bu arada sigara içmiyosunuz dimi kızlar ben 1 ay oldu bıraktım çok şükür

canım benım en cok suphelendıgım seydı ates basması. sureklı atesşli dolandım. kıllarım ayaklarım falan yanıyodu ki hala da oyle :)

canım benım en cok suphelendıgım seydı ates basması. sureklı atesşli dolandım. kıllarım ayaklarım falan yanıyodu ki hala da oyle :)

Tebrik ederim, aramıza hoş geldin... :) Bende ateş basmasından anladım, kanda baya yüksek çıkmış maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…