- 16 Haziran 2014
- 147
- 2
ilaç almak değilde tuzlu şeyler tüket canım çk aşırıya kaçmadan. bebişler daha çok küçük kıyamam ben sende kıyma.
takribi 6 gündür gıcık şeklinde öksürüğüm var bazen çk artıyo bebeğe zarar gelicek diye korkuyorum. ama dr ilaçta yazmadı napıcamı şaşırdım. gece uyku uyuyamuyırum bende resmen
ilaç almak değilde tuzlu şeyler tüket canım çk aşırıya kaçmadan. bebişler daha çok küçük kıyamam ben sende kıyma.
takribi 6 gündür gıcık şeklinde öksürüğüm var bazen çk artıyo bebeğe zarar gelicek diye korkuyorum. ama dr ilaçta yazmadı napıcamı şaşırdım. gece uyku uyuyamuyırum bende resmen
Tuzlu şeyler de hiç geçirmiyor canım ya. İlk hamileliğimde ara ara gelirdi bulantı, böyle gün boyu olmazdı ve midemde kasılmalar şeklinde rahatsız etmezdi beni. Kuru bir bulantıydı. Kusturacak gibi olmazdı.
Kusamıyorum da ben zaten, kusmaktan korkarım... Çok fenayım valla....
bendede kusma yok ama iğrenç bi bulantı var ve gün boyuda geçmiyo maalesef hayatımı etkiliyo o derece
Valla bende farketmeden çok yedim herkes kabiz oldum deyince benden de su gibi gidiyor ben ishal olur hamileler sanirdim :) neyse zaten kum da Doluyorum isabet olmuş kabiz olmamaman.
COK GEÇMİŞ OLSUN CNM. AMA İSHALE DIKKAT ETMEK LAZIM. BOL BOL SU İÇ.
kizlar keseleriniz kaçinci haftada gorundu.bu aracvp verenlere tesekkurler
Aynı ben çubuk kraker yemekten mahfoldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş bende de senin ilk hamileliğindeki gibi olmaz canım. kusmaktan korkan için daha zordur muhtemelen. Allah yardımcımız olsun inşş..Tuzlu şeyler de hiç geçirmiyor canım ya. İlk hamileliğimde ara ara gelirdi bulantı, böyle gün boyu olmazdı ve midemde kasılmalar şeklinde rahatsız etmezdi beni. Kuru bir bulantıydı. Kusturacak gibi olmazdı.
Kusamıyorum da ben zaten, kusmaktan korkarım... Çok fenayım valla....
Buarada öksürüğe turp içinden bal süzdürüyorlar, eğer denemek istersen bir arkadaşım detayını biliyor öğrenebilirim canım.
Siyah turp al içini oy alt tarafına kürdanla delik açıp bardağın üzerine koy içine bal koy yavaş yavaş süzülecek o sonra iç o balı hemen kesiyo
video fikri çok yaratıcı, bizde yapalım :) ben bi terslik olurmu diye kimseye bişey diyemedim. testi yaptırmaya da eşimle gittiğimiz için süprizi olmadı bide ikimizin de ailesi çok uzakta,yaşadığımız yerde de 6 aydır bulunuyoruz. sonuç: çok yalnızım çooook
Bu arada herkese günaydın. bugün doktora gidecek arkadaşlar vardı bizi habersiz bırakmayın
bendede kusma yok ama iğrenç bi bulantı var ve gün boyuda geçmiyo maalesef hayatımı etkiliyo o derece
ne zaman biterki bunlar :44: çalışınca çok zor ya keşke işten şimdi çıkabilsem
Canım şimdi internette baktım da dik oturmak mideyi rahatlatır biraz yazmışlar. Hakkaten dik durunca az hafifliyor bulantı sanki.
Benim hala bulantim baslamadi sorun yoktur inşallah sadece çok çok aç kaldığım zaman midem kalkıyor normaldir inşallah:26:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen dik oturuyorum vallasonucu yazarım çok sağol bitanem benm ya