2015 Şubat Anneleri

ilaç almak değilde tuzlu şeyler tüket canım çk aşırıya kaçmadan. bebişler daha çok küçük kıyamam ben sende kıyma.
takribi 6 gündür gıcık şeklinde öksürüğüm var bazen çk artıyo bebeğe zarar gelicek diye korkuyorum. ama dr ilaçta yazmadı napıcamı şaşırdım. gece uyku uyuyamuyırum bende resmen :KK31:

Tuzlu şeyler de hiç geçirmiyor canım ya. İlk hamileliğimde ara ara gelirdi bulantı, böyle gün boyu olmazdı ve midemde kasılmalar şeklinde rahatsız etmezdi beni. Kuru bir bulantıydı. Kusturacak gibi olmazdı.
Kusamıyorum da ben zaten, kusmaktan korkarım... Çok fenayım valla....

ilaç almak değilde tuzlu şeyler tüket canım çk aşırıya kaçmadan. bebişler daha çok küçük kıyamam ben sende kıyma.
takribi 6 gündür gıcık şeklinde öksürüğüm var bazen çk artıyo bebeğe zarar gelicek diye korkuyorum. ama dr ilaçta yazmadı napıcamı şaşırdım. gece uyku uyuyamuyırum bende resmen :KK31:

Buarada öksürüğe turp içinden bal süzdürüyorlar, eğer denemek istersen bir arkadaşım detayını biliyor öğrenebilirim canım.

Tuzlu şeyler de hiç geçirmiyor canım ya. İlk hamileliğimde ara ara gelirdi bulantı, böyle gün boyu olmazdı ve midemde kasılmalar şeklinde rahatsız etmezdi beni. Kuru bir bulantıydı. Kusturacak gibi olmazdı.

bendede kusma yok ama iğrenç bi bulantı var ve gün boyuda geçmiyo maalesef hayatımı etkiliyo o derece :KK50:

kizlar keseleriniz kaçinci haftada gorundu.bu aracvp verenlere tesekkurler

Siyah turp al içini oy alt tarafına kürdanla delik açıp bardağın üzerine koy içine bal koy yavaş yavaş süzülecek o sonra iç o balı hemen kesiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bende farketmeden çok yedim herkes kabiz oldum deyince benden de su gibi gidiyor ben ishal olur hamileler sanirdim :) neyse zaten kum da Doluyorum isabet olmuş kabiz olmamaman.

COK GEÇMİŞ OLSUN CNM. AMA İSHALE DIKKAT ETMEK LAZIM. BOL BOL SU İÇ.

inş bende de senin ilk hamileliğindeki gibi olmaz canım. kusmaktan korkan için daha zordur muhtemelen. Allah yardımcımız olsun inşş..
Buarada öksürüğe turp içinden bal süzdürüyorlar, eğer denemek istersen bir arkadaşım detayını biliyor öğrenebilirim canım.

Siyah turp al içini oy alt tarafına kürdanla delik açıp bardağın üzerine koy içine bal koy yavaş yavaş süzülecek o sonra iç o balı hemen kesiyo

oyyy ne diyosunuz kızlarrr nasıl bşey olur onun tadı acabaa :KK1: bi zararı yoksa ve geçirekse yaparım ama gece uyku haram oldu artık bebişimde yorulmuştur :KK31:

Tunaydin cuma gunu hastane randevu verdi, iki gundur midem bulaniyor agzimin tadi bozuk uykum cok.. oyle iste :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 6+3te kese ve kalp atışını bir arada gördüm canım. Ama benim 2. gebeliğim o yüzden sizler kadar heyecan olmuyor tabi, sabredeyim ikisini bir görürüm diye geç gittim biraz doktoruma.

Ama şu an 2,5 yaşında olan kızımda 6+1 de keseyi, 7+4te kalp atışını görmüştük.

video fikri çok yaratıcı, bizde yapalım :) ben bi terslik olurmu diye kimseye bişey diyemedim. testi yaptırmaya da eşimle gittiğimiz için süprizi olmadı bide ikimizin de ailesi çok uzakta,yaşadığımız yerde de 6 aydır bulunuyoruz. sonuç: çok yalnızım çooook :KK43:

Bu arada herkese günaydın. bugün doktora gidecek arkadaşlar vardı bizi habersiz bırakmayın :KK66:

Ne yalnızlığı canım senin en değerliğin şuan rahminde her an seninle :)) siz de bundan sonrakı kontrollerı falan vıdeoya çekersiniz ve telefonla haber vericeksen yakınlarına seslerini hoperlöre alıp yine bunu bideoya çekebilirsin :)

Ben dün ilk muayenemde gördüm keseyle bebişi (4+6). Bugün tam 5 haftalık oldu miniğim

Benim hala bulantim baslamadi sorun yoktur inşallah sadece çok çok aç kaldığım zaman midem kalkıyor normaldir inşallah:26:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen dik oturuyorum valla :KK1: sonucu yazarım çok sağol bitanem benm ya :KK9:

:KK49::KK49:İnşallah iyi gelir ya canım sana da :KK52:
Bir de benim canım hep asitli birşeyler istiyor. Sanki soda filan içsem rahatlarmışım gibi geliyor. Doktorum ilaç da verdi, gebelerde güvenli dedi ama işte içmek istemiyorum... Çok sıkışırsam anca.

İlk bebekte hiç kusmadım ben, bir tek doğuma gittiğim akşam kusmuştum. Kusucam diye çok korkuyorum :KK50:

X