sen toplam kaç kere ultrason a girdin?
6+2 de baktı zaten, daha kese görünüyor dedi, hafiften bastırmadan ultrason aletiyle baktı üsten üstten, bir şey görünmedi tabii ondan önceki hafta sadece yolk kesesi görünmüştü. Ben haftaya gideceğim kararımı verdim, şimdi gidersem haftaya tekrar gel deme ihtimalleri de var, bir ayda 5 kere ultrason çok fazla olur zannımca.
alttan hiç girmedim. karından cumartesi 2. ye gırmiştim. haftaya 3 olucak.
ben daha hiç doktora gıtmedım, kan testıde yaptırmadım sanırım bu hafta sonu gıderım... bıraz daha gecsın kalp atılını duyayım dıye beklıyorum
... bu arada ıstanbulda olanlar hangı dr veya hastaneyı tercıh ettınız ...
Bende 3. kere baktırdım, haftaya 4 olacak. Haftaya niye gideceksin?
Şişlide özel bi muayenehane türker kavas doktorumun adı. Harika bi doktor. Her türlü jinekolojik durumda ona giderim ben
Ayy maşallahKızlar merhabalar keyifler iyidir inşallahbu gece rüyamda çok tatlı bir kızımın olduğunu gördüm bicır bıcır bir şeydi maşallah
canım bana ortalama 4 haftalık dedi. dşük olmsını önlemek için ilişkiyi bir süre yasaklıyor..Gözünaydın canım banada 3 hafta ilişkiyi yasakladi. Saglama aliyo sanırım doktorlar ihtimal vermek istemiyorlar herhangi bi soruna. Kaç haftalıkmış ?
Kızlar merhabalar keyifler iyidir inşallahbu gece rüyamda çok tatlı bir kızımın olduğunu gördüm bicır bıcır bir şeydi maşallah
kızlar bi arkadaşıma kanaması lekelenmesi olmadığı halde ilk 4 ay progestaron(nasıl yazılıyo bilmiyorum:)) kullandırmış doktoru kasık ağrıları için ki çok şiddetli değilmiş. sizler ne için kullanıyosunuz?
içerde kanlanma görürse veriyor. benım de kanamam yok ama bana da kanlanma var ıcerde dedı verdı.
benim deadetim geçtiğinden beri kasıklarda batmam var çok yoğun değil ama batınca da hissettiriyo yani şu ana kadar normal dedi hep doktoruma yarın gözükcem tedirgin oldum bi panik moddayım
dr sıkıntı var dıyıp progestan vermıstı ya tekrar kontrole cagırdı. onun ıcın gıdıcem
benim deadetim geçtiğinden beri kasıklarda batmam var çok yoğun değil ama batınca da hissettiriyo yani şu ana kadar normal dedi hep doktoruma yarın gözükcem tedirgin oldum bi panik moddayım
benımde kasıklarımda ve belımde aşırı olmayan agrılar var onları sormadan doktor vermıstı zaten progestan. söylemedı mı doktor neden verdıgını
bana vermedi ki progestan. acaba vermeli miydi diye düşünüyorum