2015 Şubat Anneleri

içine nasıl sınıyorsa oyle yap canım.

Kızlar merhabalar keyifler iyidir inşallah bu gece rüyamda çok tatlı bir kızımın olduğunu gördüm bicır bıcır bir şeydi maşallah

ben daha hiç doktora gıtmedım, kan testıde yaptırmadım sanırım bu hafta sonu gıderım... bıraz daha gecsın kalp atılını duyayım dıye beklıyorum
... bu arada ıstanbulda olanlar hangı dr veya hastaneyı tercıh ettınız ...

Şişlide özel bi muayenehane türker kavas doktorumun adı. Harika bi doktor. Her türlü jinekolojik durumda ona giderim ben

merhaba kızlar cumartesi günü ilk kontrolüme gittim 5+4 de keseyi gördük kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi 27 haziranda gitmeyi planlıyorum inşallah yada 28inde gideceğim hayırlısıyla kalp atışınıda duysaydık

kızlar bu benim 2. gebeliğim bir tane oğlum var oda şubat doğumlu 27 yaşındayım

Şişlide özel bi muayenehane türker kavas doktorumun adı. Harika bi doktor. Her türlü jinekolojik durumda ona giderim ben

NE kadar muayanesı... bı hastaneye gıdıyormu
normal doğum taraftarımı
çok sordum ama benım bıraz sancılı normal dıoğum maceram var... benı destekleyecek bır doktor aruyorum acıkcası

Gözünaydın canım banada 3 hafta ilişkiyi yasakladi. Saglama aliyo sanırım doktorlar ihtimal vermek istemiyorlar herhangi bi soruna. Kaç haftalıkmış ?
canım bana ortalama 4 haftalık dedi. dşük olmsını önlemek için ilişkiyi bir süre yasaklıyor..
Kızlar merhabalar keyifler iyidir inşallah bu gece rüyamda çok tatlı bir kızımın olduğunu gördüm bicır bıcır bir şeydi maşallah

bende hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce falan görmüştüm. kucağımda kız bebek sallıyordum

içerde kanlanma görürse veriyor. benım de kanamam yok ama bana da kanlanma var ıcerde dedı verdı.

içerde kanlanma görürse veriyor. benım de kanamam yok ama bana da kanlanma var ıcerde dedı verdı.

benim deadetim geçtiğinden beri kasıklarda batmam var çok yoğun değil ama batınca da hissettiriyo yani şu ana kadar normal dedi hep doktoruma yarın gözükcem tedirgin oldum bi panik moddayım

benim deadetim geçtiğinden beri kasıklarda batmam var çok yoğun değil ama batınca da hissettiriyo yani şu ana kadar normal dedi hep doktoruma yarın gözükcem tedirgin oldum bi panik moddayım

benımde kasıklarımda ve belımde aşırı olmayan agrılar var onları sormadan doktor vermıstı zaten progestan. söylemedı mı doktor neden verdıgını

dr sıkıntı var dıyıp progestan vermıstı ya tekrar kontrole cagırdı. onun ıcın gıdıcem

Canım bende kullanıyorum günde 3 tane progestan düşük yapmamak için rahim duvarını kalınlaştırıyo bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sadece önlem içinde verebiliyo bi çok gebe kullanırmış ben ilk kutuyu bitirdim bile :)

bana vermedi ki progestan. acaba vermeli miydi diye düşünüyorum

Vermediyse korkma içme daha iyi affedersin salak gibi yapıyor insanı hep bi halsizlik hep bi sersemlik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…