- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
Kızlar, progestan kullananlar. Doktorum bana da verdi ama bir damla yerleşme lekesinden başka lekelenmem olmadığı için kullanmadım. Progestan yan etkisi yüksek bir ilaç onu kullanırken çalışmanız biraz zor olur, vajinal yolla da kullanılıyor ve hiç bir etkisi olmuyor diye biliyorum.
6+4 ken duydum hamdolsun rabbime...inşallah sizlerde duyarsınız aminnnnnnnnn
Kabızlık sorunu yaşayan var mı aramızda? Bende öyle bir sorun var maalesef.
günaydın kızlarbzde dr yeni geldik kesemizi gördük çk şükürrr hereşy normal dedi dr kan verdim bide temmuz ortasına kadar ilişkiyi yasakladı. sonunda gördük mercimeğimiziii... temmuz ilk hafta tekrar çağırdı o zamanda kalp atışını duyucakmışız inşş
başka doktora git istersen duyulur şimdimaşallah ben 6+2 de gitmiştim erken dediler baktılar gönderdiler yaa
ben içerek kullanıyorum evet yan etkileri var uyku hali yapıyor
ama tedirgin oluyorum yaa sildikçe peçeteye gelen kahverengi lekenmem var hala benim :18:
canım tutunmaya progestron hormon değerine bakarak mı karar verdi?
Tedirgin olma, nice kanama yaşayanlar var. Rabbim korur inşallah evladını senin sadece lekenme, üstüne adet olanlar bile var. Düşürmeyen Rabbim düşürmüyor işte.
dünürüm tebrik ederim, darısı başıma. Ben ne zaman gitsem acaba bu hafta gitmeyi pek düşünmüyorum zaten üç oldu ultrason a giriyorum biraz geçsin diye düşünüyorum. Haftaya gidebilirim.
sen bilirsin canım. ama gıdersen gorursun buyuk ıhtımal bebısı :) ya dünür harika bisey. ultrason makınası alasım var eve o kadar hosuma gıttı :)
maşallah ben 6+2 de gitmiştim erken dediler baktılar gönderdiler yaa
:) ay heyecanlandım şimdi. Ya bu kadar çok ultasona girmek istemiyorum o yüzden erteliyorum. haftaya giderim inşallah.
dünür benim cumartesi 6+4 müş. dr kendisi dedi bebegin kendini gostermesi gerek artık dıyeve kalp atıslarınıda duymamız lazım dedı. ve hemen ultrasona aldı. senın dr biraz üşenmiş galiba. canım sen başka dr ile dene bakalım sansını.
niyeki canım. bi zararı mı var ultrasonun?