yaa çok geç oldu ama artık hiç girmediğim için siteye anca gördüm yazdığını, artık kimseler yok malum
bende bi değişiklik yok canım hala güya ikna edip ikinci çocuğu yapcam bu gidişle benim kız liseye başlar
ya ama eşim de çok istemiyo zorla da olmazki, ama ben gerçekten istiyorum çok şımarık bişey oldu ya. iki tarafta da tek torun bi de, ay bi nazlar bi edalar bazen bi arsız şımarmalar görsen, ancak bi kardeş kendine getirir onu :) ama okul iyi geldi gerçekten.
ne güzel artık oynamaya başlamışlar birlikte, yaşlarının yakın olmasının avantajı. ben şimdi yapsam en az 5 yaş plcak arada anca ablalık taslar, oyuncak bebek gibi oynar :) ama büyüyünce her türlü güzel olur ya. kardeşsiz bırakmak istemiyorum çocuğumu :)
seni tebrik ediyorum ama gurbet ellerde tek başına iki küçük çocuk büyütmek gerçekten ağır gelmiştir, inan ben dayanamazdın. ailem başka şehirde o bile zor geliyor. güçlü kadınsın belli :) ben çok dayanıksızım ya, bi de tembelim annem öyle diyor :) benden sonra evlenen biri var inan üçüncüye hamile, annem utan utan diyor