• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    124
Merhabalar, Benim normal doğum zamanım 14 Nisan. Havuç, armut tüketemem çünkü benden şeker var maalesef. 1 bardak havuç suyu içsem sanırım 300 e fırlar şekerim. Bir şey yemiyorum pek.

Sızıntı yok dedi, özellikle hareketlerini sordu. Epey hareketli bebeğim, o konuda sıkıntı yok. Demek ki ondan özellikle sordu hareket durumunu. Suyu bol içiyorum, benim içtiğim su mu az diye sordum, seninle alakalı bir durum değil, içtiğin su ile alakalı değil. Senin iraden dışında bir durum dedi doktorum bana.

Perşembe bakalım, az daha idare ederse 1 Nisan da alırız dedi. Tam 38+2 gün oluyor 1 Nisan da zaten.

Teşekkür ediyorum bilgiler için🙏
Tekrar merhaba.

Su azlığı hala devam ediyorsa bir de ayran deneyebilirsiniz. Evde mayalanmış yoğurttan yapıp içiyorum, sanki iyi geliyor gibi geldi. Siz de biraz abartarak içerseniz belki işinize yarar, bebeğin içerde kalış süresini biraz daha uzatabilirsiniz.

Doktora gidiyorum. Cuma hazırlıklı gel, doğuma alabilirim demişti.
Cuma olmazsa 2 Nisan.
Hastane çantasınıda aldık gidiyoruz. Stresliyim, neye gittigimi bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
Haber ver bize de canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini

Kızlar 34+3üm . Sizin de bu haftalarda elleriniz ayaklarınız şişti mi çok ?
Şimdiye kadar hiç yoktu. Aşırı rahatsız edici bir durummuş. Masaj yapıyorum hareket ettiriyorum kaşınıyor şişmişler davul gibi

Şimdiye kadar hiç yoktu. Aşırı rahatsız edici bir durummuş. Masaj yapıyorum hareket ettiriyorum kaşınıyor şişmişler davul gibi
Tansiyon takibi yapıyor musunuz? Gebelik zehirlenmesinin ilk belirtisi şişlik ve tansiyon çünkü doktora ulaşıyorsanız sorun ciddi sonuçları olabilir korkutmak istemiyorum tabi ki ama bişi olmaz normal der büyükler sonra geç kalırsınız vs mutlaka ciddiye alın

IMG_0613.webp

OzanveMirac OzanveMirac gece sen miydin okuduğum eşiyle sürekli tartışan… çok sinirlenmiştim gece 🌙 vallahi hamilelik boyunca devlet bir yardımcı atasa ed vr kayınvalifeleri de uzaklaştırsa her şey çok güzel olacak

Acelya A Acelya A benim de kayınvalide geliyor 2 gün sonra ama bana zararı olacağına çok eminim misafiri falan da bitmez seninkiler gibi çağırıp durur ama hazırlık da yapmaz herhalde eşime diyorum ikramlık kek yapar mı bilmez ki diyor o zaman niye geliyor niye insan çağırıyor anlamıyorum bir oğlumun evini herkese göstereyim telaşına düşüp köyden komşuları var burada çocuk vs bakan onları bile çağırıyor

Normalde zor dönemler, sizin bir de tüp bebek süreciniz olmuş, hayli zor. Yalnız değilsiniz, her kadın böyle dönemlerden geçer. İlk iki üç sene biraz zor olur, ama, sonrası güzel. Allah sağlık versin. Siz bı süreçte herkes gibi çokça sınanırsınız ama sabretmek lazım.

Evet yardım etseler falan iyi de etmeyen etmez, yardım bekleyen de yıprandığıyla kalır. Çocuğa hakkıyla bakmak kolay değil, siz ilk birkaç senedeki temeli iyi atın, görürsünüz çocuk sonra sizin manevi yardımcınız olmuş, kendi işlerini yapmaya başlayınca siz rahat, edeceksiniz. O saatten sonra da artık eş yardım etmiş etmemiş sorun olmaz. Her şey mükemmel gitmiyor ama sizin bu süreçte kendi içinize dönüp kendinizi korumanız lazım, o da illaki anlar. Bazı erkekler böyledir, siz açık açık söylersiniz inadına yapmaz. Kendinizi koruyun öncelikle. Hallolur hepsi inşallah.
Evet söyledikçe yapmıyor gerçekten. Tek isteğim oğlum vaktinde sağlıkla gelsin çok az kaldı biraz daha sabrederim. Bebek doğunca bakarım diyor bari onu yapsın da bende iş yaparım o zaman

Tansiyon takibi yapıyor musunuz? Gebelik zehirlenmesinin ilk belirtisi şişlik ve tansiyon çünkü doktora ulaşıyorsanız sorun ciddi sonuçları olabilir korkutmak istemiyorum tabi ki ama bişi olmaz normal der büyükler sonra geç kalırsınız vs mutlaka ciddiye alın
Tansıyonum normal hep düşük tansıyonluydum zaten en başından beri

Kizlarin nasilsiniz? Bugün bebeğimi görmeye gidicem hem süt goturcez heyecan bastı 🥹❤️
Gecen cuma görmüştüm o zaman bisey anlamamistm agrim vardi zaten inşallah sevdirirler geçen eşim gitti sevdirmisler 😍
İnşallah güzelce seversiniz 🙈 ben bile heyecanlandım en kısa zamanda da beraber eve dönersiniz ❤️ hatta inşallah bayramda ararlar ve eve götürebilirsiniz derler size de bayram sürprizi olur 🫠🫠

Kızlar doktorumla konuştum şimdi . Gebelik zehırlenmesine yüksek tansıyon da mutlaka eşlik eder dedi.
Bayramdan sonra geleceksin zaten protein kaçağı var mı ona bakarız içimiz rahat eder dedi

Kizlarin nasilsiniz? Bugün bebeğimi görmeye gidicem hem süt goturcez heyecan bastı 🥹❤️
Gecen cuma görmüştüm o zaman bisey anlamamistm agrim vardi zaten inşallah sevdirirler geçen eşim gitti sevdirmisler 😍
Canım geçmiş olsun geçen okudum ama bebeden zaman bulamamistim yazmaya sonra alıntılar kayboldu kaldı öyle. İnşallah en kısa sürede kucağına alırsın minik kuşu ❤️ yanlış hatırlamıyorsam yıldırım doruk hastahanesindeydiniz sanırım, ben de yildirimdayim 🥹 uzaktan geliyorsan diye söyleyeyim hava çok sıcak gunesliydi birden sağanak yağmura döndü ona göre hazırlıklı gelin 🥰 eşine bile sevdirildiyse annesi olarak seni zaten geri cevirmezler merak etme 🌸
10-6 mesela şimdi .
En fazla 10 oluyor bende ..
Canım senin tansiyon normal. Zehirlenme ihtimalin düşük oluyor bu durumda. Bol su iç ben kış girince suyu azaltmistim onun da etkisi e tuzlu vs de yiyordum açıkçası 🫠 ödem artıyor doğuma yaklaştıkça ayaklarima terlik bile zor oluyordu en son, gece uykudan uyaninca sabaha doğru ellerim parmaklarimin ucuna kadar ağrımayan eklem yoktu. Elimi yumruk yapamıyodum güç kalmamıştı resmen. Doğumdan sonra geçti hepsi yavaştan. Tansiyonum da genelde 12/8 nabız da hep 120 veya üstü civarı gitti ve sorun yok dendi bana 🌸 nabız da gebelikte yükselebilir aşırı olmadıkça önemli değil gebelikte normal diyorlardı, zaten doktorunun da haberi var sıkıntı yapma yine bol su içmeye çalış, arada tansiyonunu ölç

Back
X