- 29 Haziran 2015
- 992
- 1.068
- 113
Saat 14 te sezeryana giriyorum kızlar![]()
Sağlıkkı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza, alırsınız, inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 14 te sezeryana giriyorum kızlar![]()
Tekrar merhaba.Merhabalar, Benim normal doğum zamanım 14 Nisan. Havuç, armut tüketemem çünkü benden şeker var maalesef. 1 bardak havuç suyu içsem sanırım 300 e fırlar şekerim. Bir şey yemiyorum pek.
Sızıntı yok dedi, özellikle hareketlerini sordu. Epey hareketli bebeğim, o konuda sıkıntı yok. Demek ki ondan özellikle sordu hareket durumunu. Suyu bol içiyorum, benim içtiğim su mu az diye sordum, seninle alakalı bir durum değil, içtiğin su ile alakalı değil. Senin iraden dışında bir durum dedi doktorum bana.
Perşembe bakalım, az daha idare ederse 1 Nisan da alırız dedi. Tam 38+2 gün oluyor 1 Nisan da zaten.
Teşekkür ediyorum bilgiler için![]()
Haber ver bize de canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniDoktora gidiyorum. Cuma hazırlıklı gel, doğuma alabilirim demişti.
Cuma olmazsa 2 Nisan.
Hastane çantasınıda aldık gidiyoruz. Stresliyim, neye gittigimi bilmiyorum![]()
Hadi hayırlısıSaat 14 te sezeryana giriyorum kızlar![]()
Tansiyon takibi yapıyor musunuz? Gebelik zehirlenmesinin ilk belirtisi şişlik ve tansiyon çünkü doktora ulaşıyorsanız sorun ciddi sonuçları olabilir korkutmak istemiyorum tabi ki ama bişi olmaz normal der büyükler sonra geç kalırsınız vs mutlaka ciddiye alınKızlar 34+3üm . Sizin de bu haftalarda elleriniz ayaklarınız şişti mi çok ?
Şimdiye kadar hiç yoktu. Aşırı rahatsız edici bir durummuş. Masaj yapıyorum hareket ettiriyorum kaşınıyor şişmişler davul gibi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSaat 14 te sezeryana giriyorum kızlar![]()
Evet söyledikçe yapmıyor gerçekten. Tek isteğim oğlum vaktinde sağlıkla gelsin çok az kaldı biraz daha sabrederim. Bebek doğunca bakarım diyor bari onu yapsın da bende iş yaparım o zamanNormalde zor dönemler, sizin bir de tüp bebek süreciniz olmuş, hayli zor. Yalnız değilsiniz, her kadın böyle dönemlerden geçer. İlk iki üç sene biraz zor olur, ama, sonrası güzel. Allah sağlık versin. Siz bı süreçte herkes gibi çokça sınanırsınız ama sabretmek lazım.
Evet yardım etseler falan iyi de etmeyen etmez, yardım bekleyen de yıprandığıyla kalır. Çocuğa hakkıyla bakmak kolay değil, siz ilk birkaç senedeki temeli iyi atın, görürsünüz çocuk sonra sizin manevi yardımcınız olmuş, kendi işlerini yapmaya başlayınca siz rahat, edeceksiniz. O saatten sonra da artık eş yardım etmiş etmemiş sorun olmaz. Her şey mükemmel gitmiyor ama sizin bu süreçte kendi içinize dönüp kendinizi korumanız lazım, o da illaki anlar. Bazı erkekler böyledir, siz açık açık söylersiniz inadına yapmaz. Kendinizi koruyun öncelikle. Hallolur hepsi inşallah.
Tansıyonum normal hep düşük tansıyonluydum zaten en başından beriTansiyon takibi yapıyor musunuz? Gebelik zehirlenmesinin ilk belirtisi şişlik ve tansiyon çünkü doktora ulaşıyorsanız sorun ciddi sonuçları olabilir korkutmak istemiyorum tabi ki ama bişi olmaz normal der büyükler sonra geç kalırsınız vs mutlaka ciddiye alın
İnşallah güzelce seversinizKizlarin nasilsiniz? Bugün bebeğimi görmeye gidicem hem süt goturcez heyecan bastı
Gecen cuma görmüştüm o zaman bisey anlamamistm agrim vardi zaten inşallah sevdirirler geçen eşim gitti sevdirmisler![]()
Sorun yok gibi ama yine de takipte kalın anlık falan da çıkabilir sorunsuz tamamına erelim inş10-6 mesela şimdi .
En fazla 10 oluyor bende .
Koklayıp sevmek tam bir bayram olur sizin için hadi inşallahKizlarin nasilsiniz? Bugün bebeğimi görmeye gidicem hem süt goturcez heyecan bastı
Gecen cuma görmüştüm o zaman bisey anlamamistm agrim vardi zaten inşallah sevdirirler geçen eşim gitti sevdirmisler![]()
Amin inşallahSorun yok gibi ama yine de takipte kalın anlık falan da çıkabilir sorunsuz tamamına erelim inş
Kızlar 34+3üm . Sizin de bu haftalarda elleriniz ayaklarınız şişti mi çok ?
Şimdiye kadar hiç yoktu. Aşırı rahatsız edici bir durummuş. Masaj yapıyorum hareket ettiriyorum kaşınıyor şişmişler davul gibi
Canım geçmiş olsun geçen okudum ama bebeden zaman bulamamistim yazmaya sonra alıntılar kayboldu kaldı öyle. İnşallah en kısa sürede kucağına alırsın minik kuşuKizlarin nasilsiniz? Bugün bebeğimi görmeye gidicem hem süt goturcez heyecan bastı
Canım senin tansiyon normal. Zehirlenme ihtimalin düşük oluyor bu durumda. Bol su iç ben kış girince suyu azaltmistim onun da etkisi e tuzlu vs de yiyordum açıkçası10-6 mesela şimdi .
En fazla 10 oluyor bende ..
N’aptınız gittini mi görmeyeKizlarin nasilsiniz? Bugün bebeğimi görmeye gidicem hem süt goturcez heyecan bastı