• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    124
Maşallah 🧿🧿 sütün yaramış demek kii hamileyken nasıl beslendin

bende başlarda çok hamur yiyordum sonradan iştahım kesildi hala tam beslenemiyorum ya hamilelikten önce daha iştahlıydım şimdi tam yeme zamanım yiyemiyorum 😅
Mide bulantısı mı var 🥹 o çok fena ediyor zaten bide bende o da yoktu keşke biraz olsaydi da az kilo alırdim belki 😅😅

Mide bulantısı mı var 🥹 o çok fena ediyor zaten bide bende o da yoktu keşke biraz olsaydi da az kilo alırdim belki 😅😅
Ben 4 ay kustum her şeyden tiksindim sonra da mide yanması başladı yine yiyemedim ama iyi bi yandan iyi oldu zaten tüp bebek tedavisinde çok şişmiştim ilaçlardan 🤣 sen vermişsindir emzirmek de verdiriyor diyolar sjdjdk

Ben 4 ay kustum her şeyden tiksindim sonra da mide yanması başladı yine yiyemedim ama iyi bi yandan iyi oldu zaten tüp bebek tedavisinde çok şişmiştim ilaçlardan 🤣 sen vermişsindir emzirmek de verdiriyor diyolar sjdjdk
Verdim ya 13. Günü tartıldım 57 olmuştum bugün yine tartıldım 55 olmuş sonuncu beni tatmin etmedi ama anca zaten ben de buldum bunuyorum gibi oldu ama djnxdnnd illaki veriliyor öyle böyle 🫠 ben güçten de çok düştüm baya kan gidince herhalde tansiyona vs vurdu bi de kabiz olmayayim diye korkuma çorba ağırlıklı beslendim genel olarak 😅 belki ondandır bilmiyorum

Verdim ya 13. Günü tartıldım 57 olmuştum bugün yine tartıldım 55 olmuş sonuncu beni tatmin etmedi ama anca zaten ben de buldum bunuyorum gibi oldu ama djnxdnnd illaki veriliyor öyle böyle 🫠 ben güçten de çok düştüm baya kan gidince herhalde tansiyona vs vurdu bi de kabiz olmayayim diye korkuma çorba ağırlıklı beslendim genel olarak 😅 belki ondandır bilmiyorum
Ben 57 kiloyu en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum 🤣🤣🤣 darısı başıma diyeyim whsjdj

3 kg olanları görünce nerde hata yapıyorum diye kendimi sorguluyorum 🤣 neyse belki böyle daha kolay doğururuz 😃 amin zamanında sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🌟
Ben 39haftalığım, 3 kg değil, diğer bebeklerim hep 3 buçuğa yakındı. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

3 kg olanları görünce nerde hata yapıyorum diye kendimi sorguluyorum 🤣 neyse belki böyle daha kolay doğururuz 😃 amin zamanında sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🌟
Amin inşallah. 🥰 Benim ilk oğlum 3600 doğdu. Son haftaya kadar bekledi suni sancıyla bile kanala girmedi. Bu oğlan daha minik ve şimdiden kafasını doğum kanalına dayamış en az 2 hafta daha doğurma sakın diye tembihledi doktorum. Her bebiş her hamilelik farklı bence. Ben mecbur sezeryan olacağım zaten ama siz rahat rahat istediğiniz doğumu gerçekleştirin inşallah. 🥰

Amin inşallah. 🥰 Benim ilk oğlum 3600 doğdu. Son haftaya kadar bekledi suni sancıyla bile kanala girmedi. Bu oğlan daha minik ve şimdiden kafasını doğum kanalına dayamış en az 2 hafta daha doğurma sakın diye tembihledi doktorum. Her bebiş her hamilelik farklı bence. Ben mecbur sezeryan olacağım zaten ama siz rahat rahat istediğiniz doğumu gerçekleştirin inşallah. 🥰
Yaa benim oğlan da aynı işte bu boyla ben doğcam diye tutturdu kafayı dayadı kanala 😅 inşallah iki hafta daha sabreder bizimkiler 😆

Kızlar kasılmaları bebek hareketiyle nasıl ayırt edeceğimi anlayamadım 🥲 kaşık bölgemde kasılma var şiddetli aynı zamanda bebek üst tarafta tek bölgeye toplanıyor kasılma olarak mı algılamalıyım oğlumda suni sancıyla doğum yaptım bunu ayırt edemiyorum

Ben 57 kiloyu en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum 🤣🤣🤣 darısı başıma diyeyim whsjdj

Kızlar kasılmaları bebek hareketiyle nasıl ayırt edeceğimi anlayamadım 🥲 kaşık bölgemde kasılma var şiddetli aynı zamanda bebek üst tarafta tek bölgeye toplanıyor kasılma olarak mı algılamalıyım oğlumda suni sancıyla doğum yaptım bunu ayırt edemiyorum
Canim kasılma genel oluyor karninin her yeri kasılması lazim. Bolgeselse yalancı sancı veya bebiş dayiyodur totosunu 🫠 kasık ağrısı da doğuma isaret olabilir sen dinle kendini sıklasip düzenli gelmiyorsa sorun yok

Canim kasılma genel oluyor karninin her yeri kasılması lazim. Bolgeselse yalancı sancı veya bebiş dayiyodur totosunu 🫠 kasık ağrısı da doğuma isaret olabilir sen dinle kendini sıklasip düzenli gelmiyorsa sorun yok
20.33 oldu ilk sonra 20.51 ilk defa bu kadar net oldu özellikle kaşık bölgemde var anlayamadım süreye bakıyorum sadece

Kizlar simdiden gogus uclarinizi nemlendirmeye baslayin tabi cok uyarmadan. Ilk bebisimde cok acı yasadim kanadi etti simdi dogumdan once basladim. Tahinin uzerinde biriken yag var ya onu surup strec filmle kapatiyorum bi sure oyle duruyor cok guzel yumusatiy aklinizda olsun

Bir de sezaryen olacak arkadaslar kayisi kompostosu yapip yaninizda goturmenizi tavsiye ederim. Ben ilkinde yapmistim blenderden de gecirdim icine zeytinyagi da koydum 1 kavanoz goturdum. Sivi almaya baslayinca surekli ictim. Gaz muhabbeti icin cok iyi olmustu hatta afedersiniz tuvaletimi bile hastaneden cikmadan yapmistim :-)

Sanırım senin de pazartesiydi kontrol dimi? 33mü oluyorsun? NSTye de girersin bu hafta 😊Ay hadi İnşallah güzel haberler alalım🥰🙏🏻

Wiraya Wiraya doktordan sonra yazmadın iyi misin?
Canım merhaba kusurabakma kaç gündür giremiyorum ailevi bazı sorunlar oldu keyfim yoktu hiç girmedim. Pazartesi gittim kontrole bir sorun yok her şey yolunda şükürler olsun🤲🏼 Nst sokmadi canım beni 34 veya 35. Haftada nst giriceksin dedi eğer daha erken zamanda bir sorun çıkmazsa Allah'ın izni ile 37+1 de doğum olacak dedi. Çok heyecanlıyım korkular başladı biraz belden uyuşturma olayından korkuyorum çok acıyor diyorlar bı tedirginlik olduk rabbim o an güç verir inşallah ☺️ Sen nasılsın senin nasıl gidiyor ?

Back
X