ahh kızlar ahh kızlar çok duygulandım şu an ne günler yaşadık şurada ya
bakıyorum arada ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum, yine de burada olduğunuzu bilmek güzel.
herkes ikinciyi bile büyütmüş ben hala yapsam mı yapmasam mı diye düşünmekle meşgulüm
3 buçuk yaşında oldular artık, ne çabuk büyüdüler ya.. pazartesi günü bizimki de kreşe başlıyor, evde çok sıkılıyor tek başına olduğu için. 3 yıl kreşe gitmiş olacak ama napayım, evde sıkılmasından iyidir. bu tıl öğlen yarım gün gidecek. onun dışında bi sağlık problemi yok şükür, inatçılıklar nedensiz ağlamalar ara ara devam ama artık eskisi gibi takmıyorum.
cidden şu an ikinci bi çocuğum olsa hiç eskisi gibi takıntılı olmam gibi geliyor. yemiyo mu yemesin açlıktan ölmez ya diyorum, uykusu gelince elbet uyucak niye sinirlerimi yıpratıyorum diyorum. akışına bırakmayı ve çok fazla takmamayı öğrenmeye çalışıyorum. ama tam şu ara ikinciyi yaparsam delirebilirim. bir süre çalışmak istiyoruö, hayatım değişsin istiyorum biraz. çok ama çoook bunaldım evde..
MaRaL_ canım yazdıklarını okudum ve tüylerim diken diken oldu yaşadıklarını düşününce. allah da seni böyle sınıyor demekki
sağlıkları yerinde olsun hep yeterki ama bu durum da insanı çok yıpratıyor. inşallah okula başlayınca enerjisini atar ve evde rahat durur.
yalnız hala dördüncü çocuğun muhabbetini yapmana bile şu an şok oldum
sakın ama sakın yapma deli misin mis gibi 3 çocuğun var hem yapsan kız olacağı ne malum. biraz da kendini düşün, büyüyecekler hepsi kendi hayatına bakacak sen bu yıllarını böyle yorgunlukla geçirdiğinle kalacaksın. çocuklar kolay olsa, yardım edenin olsa yap ama senin durumunda 4. çocuk delilik olur sakın aldanma düşüncelerine. allah olanlara sağlık versin kız napcan daha boşveeer.