- 12 Ocak 2014
- 3.717
- 1.703
- 34
Merhaba hanımlar. Hayırlı bayramlar. Uzun süredir bakamadım baya yazı vardır dedim ama kimsecikler bişey yazmamış. Biz tuvalet eğitimine başlayalı 1.5 ay oldu. Son 1 haftadır hiç kaçırma olmadı sadece. Çok zorlandım zorlandık ama başardık çok şükür. 15 günde alışıp sonra 1 hafta yine yeni başlamışız gbi altına yapmaya başladı. Ama sebebi kardeş kıskançlığıydı. Her sabah lardeşime bez bağlıyorsun banada bağla diyerek uyandı direndi inat etti ama pes etti sonunda çok şükür. Tekrar başa döndüğümüz zaman ümidi kestim ama yine alıştı çok şükür. Gece kaçırmaları için yatılı yurtlarda görev yapmış bi tanıdığım uyumadan önce uyuduktan 45 dakika sonra , 1 saat sonra , 2 saat sonra, sabaha karşı ve uyanır uyanmaz tuvalete götür dedi ama çok şükür o kadar gerek kalmadı size lazım olur belki bu bilgi. Konuşup bezi çıkardık ve bi daha hiç takmadım gecede gündüzde dışardada. İlk zamanlar 10 dakikada bi soruyordum çişin kalan varmı diye yarım saatte bide oturtuyordum çiş yada kaka yaparsa el sallamalar baybaylar alkışlar vs. Bide sifonu ona çektirmem ve sabunla ellerini yıkamak onu heveslendiriyordu. Çişi olmadığı halde 3 dakikada bi giriyordu sabrettim her seferinde soktum 2 damlada olsa çiş yaptı yavaş yavaş tutmayada başladı. Geceleride bi yatırmadan bide uyuduktan 2-3 saat sonra yaptırıyorum bide uyanır uyanmaz. Ama sırrı şu bana göre yatmadan 2 saat önceden beri sıvı tüketmemek. Sıvı şeyler tüketirse kaçırıyor genelde. Bunlar çiş eğitimi hallerimiz. Bide 2-3 yaş sendromu var Kardeşini hiç kıskanmayan çocuk üstüne çıkıyo çiğniyo çocuğu kıskançlıktan. Bu hallerinden çok muzdaribim nasıl davranacağımı bilmiyorum. Kardeşini görmezden gelsem kıyamıyorum zaten abisi kadae ilgi şevkat göremedi çocuğum. Gereken ilgiyi verince abisi çığrından çıkıyo. Daha şimdiden böyleysek bi kaç yıla neler yaşayacağız kim bilir.
İkinci kızına hamile olan arkadaşım hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıkla. Başkalarının lafınada bakma sen sağlık olsun hayırlı olsun önemli olan o. Banada diyolar bu büüydü bi tanede kız doğur diye (abi 2.5 kardeş 1 yaşında) kız olcağının garantisi olsa bugün hamile kalırım diyorum bende. Allah bunlara sağlık versin kızı erkeğimi var. Kız evlat çok isterdim ben ama Allah bana iki erkek verdiğine göre vardır bi hikmeti. Tekrardan hayırlı bayramlar boş bırakmayın buraları
İkinci kızına hamile olan arkadaşım hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıkla. Başkalarının lafınada bakma sen sağlık olsun hayırlı olsun önemli olan o. Banada diyolar bu büüydü bi tanede kız doğur diye (abi 2.5 kardeş 1 yaşında) kız olcağının garantisi olsa bugün hamile kalırım diyorum bende. Allah bunlara sağlık versin kızı erkeğimi var. Kız evlat çok isterdim ben ama Allah bana iki erkek verdiğine göre vardır bi hikmeti. Tekrardan hayırlı bayramlar boş bırakmayın buraları