- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
merhabalarrrrrrrkızlaaaaar canım kızlaaaar burası hiç bu kadar uzun sessiz kalmamıştı, çok özledim ya sizi nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz? bazılarınızla görüşüyorum ayrıca ama burdan dertleşmeyi özledim. hele MaRaL_ sen hep yazardın canım herhalde tatildesin ve çok yoğunsun.
.
evet kizlar dun gece geldik sabaha karsi,çok sukur kazasiz belasiz atlattik yolculugumuzu 2 gunumuz yolda geçti zordu ama bitti ..
4 eylul de okullar açiliyor,5 inde hakanin okula gitmesi lazim ama temiz deil
bugun basladim ama hiç umudum yok benim bu çocukdan
çok yoruldum,tek umudum okumla gitmesi benimde nefes almam bu sebebpten, gunde 3 saat bile olsa .. okudum sizinkilerde de varmis ama beniumki çok baska sinir krizleri geçiriyor dunku velet .. sanki ilk gibi sastim kaldim napcagimi bilmiyorum,koyde denizde bursada heryer ama heryerde agladi kendini yerlere atti, o aglayinca ben utandim,utandikça çocugumdan sogudum, tek aglamadigi sure uykusu bide yeme sirasinda,,yemekde pesinde kosarak
herseyden yoruldum haytdan bezdim, inanin buna bakcaginiza 10 çocuk bakarsiniz o kdr yoruyor beni
aksama kdr 10 kere altina isedi ama inadindan biri bile lazimliga denk gelmedi, kalkdigi gibi gidip isiyor
nereye nasil isedigini herseyi biliyor, pipisini tutup çis diyor sorunca
bir kere denk gelse lazimliga gerisi gelecek ama onu daha beceremedik
en kabul etmedigim konu çocuga wc egitimiydi ,hani zorlaamdan kendi istediginde biraksin vs gibi,ama inanin çaresizim baska turlu bu aglamalarini susturamam
bide ev aldik izin için bu sene,insallah hayirlidir yuvam için ..
kiraci girecek simdi bi dahaki izin vakjdine çikmasi için 2 sene sonraya yani
gerçi hakan boyle olursa ben daha bi on sene gitmem bi yere
tatilde bi kadin hastami diye sordu surekli agladigi için uzuldum vede kendime acidim bi an :)
garsonlar zaten canindan bezdi,10 tane çocuk vardi bi benimki ortalikda geziyuordu
Allahinizi sverseniz bi çozum yolu bulan bana da desin
kp komsusu bakkal kadin, buyuk oglumdan için oda aglardi boyle dedi
5 sene oncesini unutmamis kadin demekkki baya bizi dinlemis olmali
kapoiya çikmaya utaniyorudm,çiksam birini gorsem kusura bakmayin fln diyordumn ev 4 katli aile aprtmani ama aprtmaznlar birlesik sanki onlarin evde agliyor gibi ses giidiyirmus
hayat cim hayirli olsun insalalh prensesin