- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Upuzun bir aradan sonra selam herkese. Ortalıkta kimsecikler yok. Bebelerimizle beraber dertleri de büyüyor :). Zaman anlamadan hızla akıp gidiyor ve hiçbir şeye yetişilmiyor sanki. Buraların cıvıl cıvıl olduğu günleri özlüyorum. Çok güzel, çok değerli insanlar tanıdım burada. Sık sık olmasa da reelde görüşmeye devam ediyoruz bir kaç kişi, telefonla da keza. @Litchi sayesinde whatsApp grubu parçalandı epey bir zaman önce :)). Benim kuzum 34 aylık oldu ama hala bezli :)). 19. ayında söylemeye başlamıştı ara ara, herkes kolay alışır falan diyordu ama ısrarla wc'yi de lazımlığı da reddediyor. Tuvalet burada diyerek poposuna vuruyor :)).ben wc den çıkarken bana anne korktun mu diye soruyor. 2-3 defa ağlayarak yaptı, sanki korku filmi izliyor gibiydi dehşet içinde, çişine bir bakışı vardı içler acısı :)). Artık anne ben kakamı yapıyorum, anne ben çişimi yapıyorum diye söyleyerek koltuğun yanına oturarak işini hallediyor :). MaRaL_ gibi Kadir Tuğcu takipçisiyim ve 4 yaşına kadar zorlanmaması gerektiğini, tuvalet eğitiminin kedi-köpek yavrularına verildiğini söylüyor, genlerinde kodlanan zamanda kendiliğinden hallolacağını söylüyor, ben de bekliyorum :))). Malum babasından uzakta, görüşüyorlar ara sıra Skype ile. Ben sabahçıyım, en geç 2'de evde oluyorum, bol bol vakit geçiriyoruz, onun dışında hala annem bakıyor sağ olsun. Yeme olayı da eskisi gibi değil, sinir ediyor çoğu zaman beni bu konuda ama onda da zorlamıyorum, rahat anne :). Allah'ım bu günlerimizi aratmasın, idare ediyoruz öyle böyle. Hepinizi öpüyorum kuzularınızla beraber. Hep iyi olun, çok iyi olun inşaallah. dadera sen Kocaeli'ndeydin değil mi? Beklerim :).
bi an adını yazdım da sildim seslenme şeklinde
benimki de öyleydi ya, sonra o ilk yaptığı lazımlığı kaldırdım; bezi çıkardım, çiş-kaka geldiğinde söyle bezi bağlayayım dedim, birkaç ay öyle geçirdik. sonra birlikte gittik yeni lazımlık, bir de şu tuvalet kitabı var ya kapağı klozet kapağı gibi olan. önce kıyafetleriyle oturdu arada, sonra bir gün kendiliğinden gitti yaptı öyle de başlamış oldu.
1 senedir çiş yaparken haber veren çocuk bezi bırakamayacak sanmıştım ama zamanı varmış demek ki. bu arada kakayı bazen beze yapmak istiyor hâlâ.