2015 Şubat Anneleri

sizede çok geçmis olsun canim
mert e buyuk ihtimalle çokdan bulamsistir bi kaç gune çikar meydana
bizimkiler buyudu artik birazda mert daha kuçuk kiyamam yaa
ama hakan çabuk atlatti 24 saate baya farketti, istah daha tam duzelmedi ama bunada sukur napalim kusma yok ya yeter o bana

ben atese mudahale etmiyorum ama çok zor sabretmesi ama elim gitmiyor iste ilaca
hakana bi kere verdim tereddutte kalarak onuda kustu iki dk da bisey kalmadi yani içerde :)
emre daha yeni bekliyorum bakalim 8 saatir atesi avrn, gozleri bile kipkirmizi sanki alev var sanarsin

Gecmis olsun.nasil oldu emre

Benim de babam rahatsizlanmis.cumartesi gunu hastaneye yatmis.degerleri dusmus kotu olmus.safra kesesi alincakmis.ama midesine vurdugu icin orayada bi bakalim diye endoskopi yapilcakmis.annem uzulmim diye saklamis.kardesim soyledi.biseyi de yoktu.sapasaglam zannediyoruz ama vucutlar tekliyo demek ki biz konduramasakta.gitsem gidemem kalsam kalamam ruh hali icindeyim

çok ge_çmis olsun canim
yaslaninca oyle vucud patlak veriyor galiba
yasli deidgimde çok deil 50 den sonra basliyor dokulmeye biseyler
Allah sifa versin insallah
benim babada sigara içer diyabet taniyon kolesterol hersey var
adam resmen intihar ediyor sansa yasiyor, ne desen dinlemiyor
Allah saglikli uzun omur versin diyelim ..

geçmiş olsun canım gözlerim dolu dolu okudum Allahım tüm sevdiklerimizi korusun babana şifa versin Begüm için endişelenme kolay olmayan günlerde o da korkmuştur ama geçer sen rahatlarsan o da rahatlar... çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun Allah şifalar versin tez zamanda babacığına

BRBM bende momfortbaby var 6 ay kullandım satabilirim

kızlar nasılsınız? ikinci bebişten sonra pek buraya vakit bulamamaya başladım. nasılsınız iyimisiniz? yavrular nasıl? benim oğluşum 2 yaş sendromuna adım adım giriyo bu sıralar bi tutturmalar bi vurmalar ağlamalar var istediği olmayınca. can sağlığı olsun uğraşıp duruyoruz işte. emzik biberon bıraktırma ve bezi çıkartma var aklımda. nasıl olacak pek bi fikrim yok tecrübelerinizden bahsedermisiniz biraz? herkese hayırlı günler..

iyuuz canim saol yuvarlanip gdiiyoruz iste
nasili zamani vs çocuga gore degisik o saydiklarin için ama sana tecruberlime dayanarak duyebielcegim tek sey emzik ve binberon için asla acele etme kardesinde kullanidigin için fazla sansin yok biraksada tekrar alabilir onunkilerini
bez için de erken sanki bi alti ay daha sabret derim
emzik biberon için en az 3 (kardesi oldugu için bu daha çok ama ben hakana birakdirmayi hiç dusunmedim daha nedense kardesde yok biz rahatiz boyle galiba :)
bez için de 2.5 yas alt sinir diyorum sahsi fikrim :)

Selam kızlar acilden geldik şimdi berat 3-4 gündür ateşli bir şekilde hastaydı bugün düşmüştü ateşi bu gece tam uyudu 1 saat sonra geçmeyen öksürük krizi tuttu önce balgam var sandım hırıltısından dolayı baktık nefesi kesiliyor öksürmekten korkup acile götürdük krup dedi doktor ilaç vermedi ciğerlerde sorun yok dedi ses tellerini soluk borusunu üşütmüş dedi öksürdüğünde camı açın soğuk havayı solusun dedi mery60 canım tuna da krup olmuştu diye hatırlıyorum ne yapmam lazım çabuk atlatması için çok üzülüyorum o öksürdükçe elimden bişey gelmemesine

krup un oksurugu korkutucudur nefes alamiyor gibi gelir sana ama merak etme endiselencek bisey deil
aslinda onun ignesi var onu yapiyoalr acilde çocuk duzeliyor,soguk hava çok iyi gelir,sar sarmala balkona çiakr anind akeislir oksurugu yada buzdolabina tut :)
bahsettigim igneyi yapmazlarsa 3 gece surer bu agstaligi, netde uç gece hastaligi olarakda geçer krup un diger adi, herseye test igne yaparlar lazim olunca yapmadan gonderirler deli eder adami bu doktorlar
ama galiba artik heryer yapmuyor, ilaci kendisi alip ozel hastanede yapitiriyordu aileler okuyorudum ben dr a soru sorulunca, son durum ne yapiyoalr bilmiyorum bu aralar dr yazilarini pek okumuyorum
bu gece geçmis kaldi iki gece, ayni seyler olursa korkma soguk havaya çiakr
unutma bize oyle gliyor çocuk bogulmuyor aslinda :)
uç gun sonra normal grip halini alir burun akintisi vs aynen devam eder
geçmis olsun

BRBM bende momfortbaby var 6 ay kullandım satabilirim
Ben vazgeçtim canım kangurudan sırtım pek sağlam değil ayakta uzun süre duramıyorum alıp almamakta kararsızdım zaten ama bu sırt kemiklerim beni bile ayakta tutmuyor sırtımın tam ortasında omurga kemiğimde kırık var taşıyamayacağımı düşünüyorum taşımak istesem de sakıncalıymış o yüzden anakucağıyla idare edicem mecburen yine de teşekkürler ilgin için

biz iyilestik
okula gidicne gordum herkes hastaymis, sadece ates bas agrisi yapan degisik bi virus var ortalikda,hakan niye kustu anlamadim iki defa kustu sadece gerçi ama neyse

çok sukur kazasirz belasiz atlattik bu salgini
kizim var daha sirada ama o saglamdir maasalalhi avr bunye izin vermedi galiba viruse , sen dur bakalim orda giremezsin içeri dedi antikorlariii

Anladım canım sağol o öksürünce ne yapacağımı şaşırıyorum camı açsam bebek var üşütür en iyisi buzluğu açıp havasını solutmak ay inş geçer hemen ya mahfoldu öksürüğünden kendisi de korkuyor bize sarılıyor ne yapacağını bilmiyor daha çok ağlıyor

İğne filan demedi hiç sadece soğuk buhar verdirdi 10 dk geldik sonra canım

balkon sart deil pencereede olur :)
Tedavi olarak: tek doz, yarim ampul Decort ignesinin yapilmasi yeterli imis, ilacin ismini unutmustum aradim buldum
zor bulmniz galiba sen sakin ol yeeter oksuuruk gelince :)
zaten siz dr a giderken yolda duzelmsitir demi çocuk
kiz acilde dediklerini bura yazsan ben sana derdim zaten gitmeden once :)))

az çekmedim o kruptan emre kuçukken :)
enaz 5-6 kere olmustur kuçukken , kizim olamdi ama hiç bulasmadi yani
herseyi yarim yamalak çozdimde bir su bunye ye gore hastalik isini çozmedim ayyy, nabaz gore serbet gibi biseymi acabaaa

iste yapmiyolar artik neden bilmiyorum
ilaç olamzsa 3 gece durer diyor dr, idare edeceksiniz artik
burda igne yok damla veriyordu dr, etken maaddesi ayni kortizon buradakilerde boyle ilaç seçmisler nedense

Biz 2-3 ay önce olduk bizde acile götürdük çok kötü idi hatta eşim dediki dışarı çıkınca rahatladı doktorda fitil yapmış hemen eve gitmeyin sokakta biraz yürüyün demişti ben sık sık sarıp sarmalayıp cama çıkarmıştım.bebeği de iyice sarmıştım Evde güzelce havalanmisti birkaç gün sürdü sonra grip oldu ve hepimize bulaştı işte o zaman taşınma zamaniydi. Evi sık sık havalandır bişey olmaz temiz soğuk hava girsin eve oğlanı da cama çıkar kriz gelince temiz soğuk hava havasız sıcak evden daha sagluklidir bence @maral

BRBM canım geç oldu biraz cevabım kusura bakma. Evet tunaya da krup demişlerdi. Ağzından bi damla damlattılar. MarAlın dediği gibi üç gün sürmesin diye. Sonrada soğuk buhar verdiler ama Tuna o kadar çıldırdı ki Boğaz'ı ağlamaktan daha beter oldu, internetten okuduk. En güzeli soğuk hava tedavisiymiş. Buzluk iyi fikir. Ağrı kesici verebilirsin belki yazık bari ağrısı olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…