2015 Şubat Anneleri

İşte traş makinasıyla bir defa kestirirseniz kalın çıkmaya başlar canım beratın da öyle oldu
Ben gidemem berbere canım eşim istemiyor burası farklı biraz mesela çarşıda kadın bile yok pek işi olan memurlar dışında berber de öyle erkek dolu oluyormuş içerisi traş sırası oluyormuş ondan eşim götürür de o da bana sordu durur mu berat diye bilmiyorum dedim ben de :) ama kesilmesi şart

berber eve gelse olurmu :)

aman doktor canim d oktor drdime bir çaree..
bugun iki oldu galiba hastalikda gunumuz,sayamiyorum da beynim yorgun
iki dk arada derede kendimi mitfaga atiyorum belki yer diye
aç ama midesi almiyor
ateside inip çikiyor arada ,dun geceden beri baska ilaç vermedim yarinida atlatirsak cumaya duzelmeye baslar insallah
bisey yemiyor sutu biraz içiyor ama onuda kusuyor oksururken

Vah hakancık baya ağır geçiyor hastalığı.. kuzum benim..

Tuna berberde çıldırıyor. İki kez kestirdik ikisinde de Mora kesti ağlamaktan. Valla yaza kadar kestirmeyeceğim ben. Durmuyorlar.

Vah hakancık baya ağır geçiyor hastalığı.. kuzum benim..
benim hafiza gidik deilse dogdugundan beri en agir gribi sankim
gerçi bu sene hiç olmamisti ama gider ayak tuttu birakmiyor bizi meret
bir aya havalar isinir boyle agir olmaz hasta olsada ins

Can'ım duru seni çok özlüyor olabilir. Erken çıkıyorsun geç dönüyorsun. Seni bırakmak istemiyor. Tuna bile sizden daha çok görüştüğümüz halde beni görünce huysuzluk yapıyor. Aslında onlardan ayrı kaldığımız için bize kızgınlar. Neyapacaklarını şaşırıyorlar. Çan'larım benim yaa... huysuz şirin bunlar :)

mery60 doğum gününüz kutlu olsun canım çok hoş olmuşsunuz ana oğul takım :) tuna da eğlenmiştir çocuklarla bir araya gelince kuduruk hallerini çok seviyorum bu yaştaki çocukların :)

Sağolun kızlar. Bütün bebeklerim sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun inşallah. :)

benim hafiza gidik deilse dogdugundan beri en agir gribi sankim
gerçi bu sene hiç olmamisti ama gider ayak tuttu birakmiyor bizi meret
bir aya havalar isinir boyle agir olmaz hasta olsada ins
İnşallah Can'ım yazık daha çok küçükler. Yeter bu kadar hastalık..

mery60 yolculuk iyi geçti canım. uçağa binene kadar oyalamak zor oldu, özellikle ikinci güvenlikten geçerken botları çıkarttırıyorlar ya orası çok zor oluyor her seferinde. bu sefer ben botları giyerken baktım bu kaçıyo ayağımda galoşlar peşinden koşuyorum, bi yandan çantamı kolluyorum falan

uçağa bindikten sonra hep uyudu. ama hastaydı hele dün gece çok kötüydü. evimizi tanıdı ama hastalığında etkisiyle çok huysuzdu, burun akınca hep dalamadı. bizimle yattı zaten. yatmadan önce serum fiz.yapmıştık sonra afedersin öyle bir balgam çıkardıki rahatladı..
uykunun arasında burnu akınca kalkıp aşağı didelim anneannem dedemm didelim diye sayıkladı öyle içim gittiki

ateş yok keyifsizlik ve göz burun akıntısı var bizdede MaRaL_ cım ben veriyorum ilaç en azından ağrısını alır rahatlatır. ilaçtan sonra kendine geliyor resmen. napayım herşeyi doğru yapıcam diyorum ama olmuyor. nadirende olsa veriyorum. burnu silmekten yara oldu resmen. sizinki ağır bi grip olmuş kıyamam inşallah çok çabuk biter

BRBM teşekkürler canım buna da şükür. sen nasılsın?

dadera canım benim geldim sorun yok Begüm sadece biraz hasta.
Durunun o durumu bencede seni az görmesinden dolayı. ama napıcaksın çalışıyosun alışacak mecburen Ben hep yanında olmama rağmen bana davranışları daha farklı, hele 2 yaş döneminde bizi sınıyolar resmen. inatlaşıyor çok benle mesela.

babası hiç ilgileniyor mu normalde? oyun oynamak sevmek değil ihtiyaçlarını karşılıyor mu mesela? bu yaşta çocukların ilk tercihinin anne olması çok normal üzülme. babasıda çok ilgilenemiyorsa çok düşkün değildir belkide o yüzden ama biraz daha büyüsün seni satar :)

uykusunda oksuryor aglar gibi oluyor fln ama elimde ilaç sisesi bekliyorum bende

ya nasil anlatsam çok degisik bisey bu ,kelimerede dokemiyorum pek
ilk ikisini ilaç veremden buyuttum , buna verince haksizlik yapmis gibi hissettiyorum galiba
sonra gidip dr un ayzilarini okuyorum keske vermeseydim diyorum
agrisi varsa verin ilaci diyor dr ama agrisi oldugunu nasil anliycam

butun gun azgini burnunu gosterdi durdu
o gosterdikçe ben burnunu temizledim ikimizde harap olduk , yapma diye nasil agliyor yavrum
ama hiç baska sansim yokki
burnu tikali kendi bile gosteriyor mecbur yapicam o ilaci burnuna ki nefes alsin rahatlasin
oksurugu çok asiri deil zaten ates az dusse kosup oynuyor

kızlaaaaaağğrrr o kadar yorgunumki şu an size anlatamamm. kuzucumu hasta hasta sabah çıkardım babaannesine attım geldim eve :)) napayım bu evde daha beter hasta olur yavrucak. bir aydır yokum kaç kova pis su döktüm sayamadım. eşim hiç dağıtmaz ama toz pislik olmuş tabii. hiç durmadan temizledim, çoğu şeyi yıkadım falan öldüm bittim daha şimdi işim bitti ve yatağıma yattım.

Begüm odasında yatıyor şu an, inşallah uyanmaz bu gece. bugün burnu daha az aktı ama yinede tıkalı.
uzun aradan sonra kanepede yatırmayayım dedim, hani orda uyutup yatağına koyuyodumya. kanepeyi odadan alıcam artık oyun alanı açıcam. yatağına yumoştan çıkan bi ayı var arkadaş vermişti onu koydum, yumuşacık. seviyo onu. sonra hadi gel birlikte yatalım burda dedim beraber yatağında yattık. şimdi hasta ve daha eve tam alışmadı biraz zaman geçsin yavaş yavaş yanıda yatmadan uyutmak niyetim.

tabii şu kol işini çözmemiz lazım. yumoşa sarıl dedim itti hiç istemedi. mery60 sizdede öyle olmuştu di mi canım? şimdi hala elini istiyor mu yoksa eşşekle uyuyor mu? nasıl başarıcam ya çok zor geliyor koluma tutmadan asla uyumaz sanki..

ben çocugun atesi çikinca oksuuruk gibi gorurudum hatta burun akmasi gibi , atesi mi var geçer n hatta daha iyi hastalik kisa surer diyordum 7 sene boyle geçti
bunda niye boyle oldum kendimi çozemiyorum

tasinmadan once bi komsum ayda bir ates dusurucu isterdi benden, evdeki ilaci hep ona verirdim dr yazardi kullanmazdim birilerine verirdim
onceden aklima gelmeyen sey simdi niye ilk aklima geliyor onu çozemiyorumm

oh mis gibi temiz olmustur canim gule gule kirletinn

demisimdir daha once hakan ikinci bi emzikle uyyor elinde oynar evirir çevirir oyle uyur
alistigi birseyden hemde aylarca uygulanmis biseyden omur boyu vazgeçmez gibi geliyor demi, çcoukdan once biz inanmiyoz uyyabilecegine :)
ben emre agzimla oynamayi birakidignda $ok olmustum hiç beklemiyordum :))) asla uyumaz saniyordum ama uyyabiliyormus
tabi buyukdu 3 yaad 3.5 yasindaydi

mesela benimkide asla ikinci emzik olmadan uyyamaz
zor durumda biberonun ucunu çikarip veriyorum oyle uyyor :)))

begumde insallah çogalmaz hafif bir nezle galibz sizede geçmis olsun, havaalr nasil sizin orada çok sogukmu

MaRaL_ havale geçirdiğinde çok korktun o yüzden. ne kadar doğru olanı yapmak içinden gelsede annesin korkarsın o an aklına gelir. hem ilaçlar bizim için var bu kadar öcü gibi görme bence onları. ya olmasaydı bide öyle düşün. eskiden insanlar ilaçsızlıktan ölüyordu.

tabiiki gereksiz kullanmak iyi bir şey değil. özellikle antibiyotiği. ama bi ağrı kesici ateş düşürücüdende bişey olmaz ayda bi kere hasta olunca versen.. sen grip olunca vücudun ağırmıyor mu? öyle düşün işte onunda ağrısı var, biraz rahatlatıyor işte ilaç. sürekli vermedikten sonra bişey olmaz kendine bu kadar yüklenme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…