Sagol canim birlikte de gideriz insallah. Evimin dibindeydi ama anca gittim dusun:)Yaaaaaaaaa ha ri ka. Sen anlattıkça ben gevşedim valla burda ohhhhh yarasın :)
Sart valla canim ilk firsatta gitmelisin. Beraber de gidelim:)dadera ne güzel yapmışsın ohh sıhhatler olsun canım. kemiklerin gevşemiştir ne güzel.. ay bende istiyoruuum bahar gibi şöyle yaza girmeden bende bi masaj hamam va yaptırıcam vallahi. hiç kendimizi düşünmüyoruz cidden.
Sevindim canim hersey yavas yavas yoluna girecek daha tecrubeli bi annesin artik nasilsa.İyi canım bi sıkıntımız yok çok şükür beratın öyle kıskançlığı huy değişikliği filan olmadı şükür öyle çokta abartılacak kadar da zorlanmadım doğrusu iki çocukla ama tabi bunda eşimin çok payı var beratla neredeyse tamamen o ilgileniyor evde olduğu zamanlar ev işlerinde de çok yardım ediyor sağolsun benim tek yaptığım bebekle ilgilenmek ve yemek yapmak temizliği bulaşığı eşimle kayınbabam yapıyorlar sağolsunlar sıkıntı çekmedim şükür dikişlerimin ağrısı da geçti iyileşti sanırım tek sıkıntım uykusuzluk bebişin gazı çok oluyor uyuyamıyoruz gece o da olur o kadar :)
Canim hayirli olsun gule gule oturun. Cok zor olmus ama sonunda tasinmissiniz zorluklar unutulur. Ev sahipleri cok fena ya cok insafsizlar. Hangi ulkede olursa olsun.Kızlar selam nasılsınız ben taşındım amma çok hasta olduk ailecek az kaldı geçiyor ben böyle kötü hastalık görmedim hepimiz ateşli ev taşıyoruz eski ev sahibine dedik ki birkaç gün daha kalabilirmiyiz hastayız bir aylık kirayı öde kal dedi bize bizde mecbur taşınmak zorunda kaldık dünde internetim yapıldı geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir mutludur
Bence sen canım gündüzü ilk önce kesersin vermezsin sonra da geceye kayar olay oldu bitti :) sen emzirmeyi bıraktın tamamen demi? Emziren kaldı mı ya hala yok sanki ?Ay ben de bu emzik konusuna taktım biraz, bizimki Yen'i doğan emziği emiyor :)) dişleri de eğri büğrü sanki. Bakıcı teyzesine gidince hiç almıyor akşam altı gibi veriyorum yavaş yavaş saat sekize kaydıracağım sadece uyurken almasını sağlayacağım, planım bu yönde ama Tuna'nın planı ne yönde bilemiyorum :)
Henüz takılmıyorum canım daha Zamanı var ve kritik yaşına ulaşmadı ama 3 yalına kadar da ilerleme olmazsa mecbur bir çaresine bakmam gerekecek.. oyyy papağanı yerim ben bal dudak o maşallah nasıl yakışmış Doğum gününde elbisesi :) babasıyla aynı gün mi doğdular?Canim konusma olayina hic takilma bence Ayaz iki dili birden ogrendigi icin anliyor ama konusmuyor bi anda hepsini birden cikarcak aciga. Bi anda oluyo o konusma isi. Duru az az biseyler diyodu ama son bir haftadir adeta papagan olduyeb4 un dedigi gibi.
Neeeeee hamam mııııı offf ne zamandır hamam diye sayıklıyorum ben, malum evde bile banyoda rahat değilim ayaz orda bile tepemde.. ben çok sıcak yıkanmayı severim ama ayazla girince olmuyor o, ben de donuyorum:)) çok güzel yapmışsın iyi ki yapmışsın hep yapmalısınKizlar ya bugun cok guzel bi gun gecirdim. Cok yakin dostum var ailesi bizim orda yasiyo ailesinin yanina geldi onun da bebisi var. Biz cocuklari biraktik annelers gittik ilicaya hamama bi guzel yikandik paklandik ilica havuzuna girdik kemiklerimize kadar dinlendik. Cok mutlu oldum valla hic boyle kendim icin bisey yapmamistim uzun zamandir. Gelin sizle de gidelim kizlar bize cok yakin. Cocuklarin da hosuna gider kesin havuz keyfi
ben emzirmeyi bırakma planları yapıp emzirmeyi arttırmakla meşgulümBence sen canım gündüzü ilk önce kesersin vermezsin sonra da geceye kayar olay oldu bitti :) sen emzirmeyi bıraktın tamamen demi? Emziren kaldı mı ya hala yok sanki ?
ne güzel olmuş :) her eskişehire gittiğimde hamama gidecem deyip hiç gidemiyorum çok özendim sanaKizlar ya bugun cok guzel bi gun gecirdim. Cok yakin dostum var ailesi bizim orda yasiyo ailesinin yanina geldi onun da bebisi var. Biz cocuklari biraktik annelers gittik ilicaya hamama bi guzel yikandik paklandik ilica havuzuna girdik kemiklerimize kadar dinlendik. Cok mutlu oldum valla hic boyle kendim icin bisey yapmamistim uzun zamandir. Gelin sizle de gidelim kizlar bize cok yakin. Cocuklarin da hosuna gider kesin havuz keyfi
Hay maşallah sana o zaman devam yani :)ben emzirmeyi bırakma planları yapıp emzirmeyi arttırmakla meşgulümAyaz nasıl oldu
Aynen öyle çok acımaz oluyorlar bazıları Allah herkese hayırlısı ile ev nAsip etsinCanim hayirli olsun gule gule oturun. Cok zor olmus ama sonunda tasinmissiniz zorluklar unutulur. Ev sahipleri cok fena ya cok insafsizlar. Hangi ulkede olursa olsun.
hosgeldin canimben emzirmeyi bırakma planları yapıp emzirmeyi arttırmakla meşgulümAyaz nasıl oldu
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz?Kızlar selam nasılsınız ben taşındım amma çok hasta olduk ailecek az kaldı geçiyor ben böyle kötü hastalık görmedim hepimiz ateşli ev taşıyoruz eski ev sahibine dedik ki birkaç gün daha kalabilirmiyiz hastayız bir aylık kirayı öde kal dedi bize bizde mecbur taşınmak zorunda kaldık dünde internetim yapıldı geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir mutludur
Hayırlı olsun yeni eviniz, mutlu mesut yaşayın içinde. Ev sahibiniz de pek acımasızmış yahu.Kızlar selam nasılsınız ben taşındım amma çok hasta olduk ailecek az kaldı geçiyor ben böyle kötü hastalık görmedim hepimiz ateşli ev taşıyoruz eski ev sahibine dedik ki birkaç gün daha kalabilirmiyiz hastayız bir aylık kirayı öde kal dedi bize bizde mecbur taşınmak zorunda kaldık dünde internetim yapıldı geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir mutludur
Ben hala devam ediyorum ama çok yakında bitecek :) babasının uyutması lazım emmeyi bırakması için. Tuna'dan çok eşimin hazır olmasını bekliyorumBence sen canım gündüzü ilk önce kesersin vermezsin sonra da geceye kayar olay oldu bitti :) sen emzirmeyi bıraktın tamamen demi? Emziren kaldı mı ya hala yok sanki ?
Geçmiş olsun, çarçabuk atlatır inşallah. Bahadır salgından bahsediyorsun, acaba buda kuş gribi domuz gribi gibi bişey mi acaba?5buyuk oglan grip oldu, sabaha akdar atesten inliyor oksurukden uyyamiyor
gunduzde oksurumekden nefes alamiyor ama bugun biraz daha azaldi gibi
sabahtan beri yediig 1 br sut iki dilim kek çeyrek muz bunlarla aksami etti, canim istemiyor diyor
hakanda oksuruyor ama o =nunki daha ahfif galiba
pazartesi olsaydi hayilisyla baya geçerdi hastaligimiz
ogretmenide raporluiymus butun hafta için okuldan aldilar virusu
ulke nin hepsi gripten kirmizi alarma geçmis, bunada sukur napalim Allah kotu hastalikdann korusun