2015 Şubat Anneleri

Sart valla canim ilk firsatta gitmelisin. Beraber de gidelim:)

Sevindim canim hersey yavas yavas yoluna girecek daha tecrubeli bi annesin artik nasilsa.

Canim hayirli olsun gule gule oturun. Cok zor olmus ama sonunda tasinmissiniz zorluklar unutulur. Ev sahipleri cok fena ya cok insafsizlar. Hangi ulkede olursa olsun.

Bence sen canım gündüzü ilk önce kesersin vermezsin sonra da geceye kayar olay oldu bitti :) sen emzirmeyi bıraktın tamamen demi? Emziren kaldı mı ya hala yok sanki ?

Henüz takılmıyorum canım daha Zamanı var ve kritik yaşına ulaşmadı ama 3 yalına kadar da ilerleme olmazsa mecbur bir çaresine bakmam gerekecek.. oyyy papağanı yerim ben bal dudak o maşallah nasıl yakışmış Doğum gününde elbisesi :) babasıyla aynı gün mi doğdular?

Neeeeee hamam mııııı offf ne zamandır hamam diye sayıklıyorum ben, malum evde bile banyoda rahat değilim ayaz orda bile tepemde.. ben çok sıcak yıkanmayı severim ama ayazla girince olmuyor o, ben de donuyorum:)) çok güzel yapmışsın iyi ki yapmışsın hep yapmalısın ))

Bence sen canım gündüzü ilk önce kesersin vermezsin sonra da geceye kayar olay oldu bitti :) sen emzirmeyi bıraktın tamamen demi? Emziren kaldı mı ya hala yok sanki ?
ben emzirmeyi bırakma planları yapıp emzirmeyi arttırmakla meşgulüm Ayaz nasıl oldu

ne güzel olmuş :) her eskişehire gittiğimde hamama gidecem deyip hiç gidemiyorum çok özendim sana

ben emzirmeyi bırakma planları yapıp emzirmeyi arttırmakla meşgulüm Ayaz nasıl oldu
Hay maşallah sana o zaman devam yani :)
Kız iyı sabır varmış sende.. neden arttırıyorsun ?? Kabul etmedi mi bırakmayı?

Ayaz çok iyi eskisinden daha hareketli, daha yaramaz daha huysuz :)))

benim telefonum bozuldu yaaa (
opyuncagi elinden alinmis çocukdan dhaa fena bi durumdayim
sarz aaletini takiyorum sarz olmuyor telefon saglam ama
burada çok pahali ya yapoarlar izinde Tr de yaptircam,5 ay telefonsuz napavaksam daha dogrusu akilli telefonsuz napacam

5buyuk oglan grip oldu, sabaha akdar atesten inliyor oksurukden uyyamiyor
gunduzde oksurumekden nefes alamiyor ama bugun biraz daha azaldi gibi

sabahtan beri yediig 1 br sut iki dilim kek çeyrek muz bunlarla aksami etti, canim istemiyor diyor

hakanda oksuruyor ama o =nunki daha ahfif galiba
pazartesi olsaydi hayilisyla baya geçerdi hastaligimiz
ogretmenide raporluiymus butun hafta için okuldan aldilar virusu
ulke nin hepsi gripten kirmizi alarma geçmis, bunada sukur napalim Allah kotu hastalikdann korusun

geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz?
ev sahibinizde ne insafsızmış.. neyse geçti gitti inşallah kısa sürede tamamen yerleşir düzeninizi kurarsınız..

gelincikgibi Ayazı çok merak ediyorum nasıl bi haylazlığı var diye :) anlattığına göre banyoda bile rahat bırakmıyorsa bide sana çok düşkün sanırım. zaten anlatıyordun ama aşırı düşkünleşiyor gittikçe galiba.. bu arada sen daha iyi bilirsin hani uzmanlar çocuklarınızla birlikte banyo yapmayın onların gelişimi için iyi değil diyorlar, sen ne düşünüyorsun bu konuda? bazen ikimizinde banyo yapması gerektiği zaman bi anda olsun çıksın diyorum özellikle yazın. ama hiç yapmadım.

sen nasılsın peki? herşey yolunda mı?

MaRaL_ geçmiş olsun canım kışı öyle böyle atlatıyoruz insan çocuğu olunca hep yaz olsun istiyor valla..

selam kızlar. tatilim bitiyor salı akşamı dönüyorum bi aksilik olmazsa. içim sıkılıyor vedalaşma anını düşündükçe. evimi ve eşimi çok özledim, ne kadar ailenin evide olsa insan kendi evindeki gibi olamıyor asla. kendi düzenimi herşeyimi özledim. ailemden ayrılmanın üzüntüsüde artık kendimden çok onların torunlarından ayrılmasından dolayı.

çok alıştılar çok üzülüyorum resmen anneanne dede ve dayıların peşinde bütün gün. özellikle annem ve babam eriyip bitiyor bide konuşuyor ya. anneannemmm dedemmmm diyor bide. nasıl ayrılacaklar onlardan çok ben üzülüyorum.. ah bu ayrılıklar.. her seferinde o kadar zor oluyorki hiç bir zaman alışılmıyor.

bi daha anca bayrama gelirim sanırım ordan yazlığa geçmek niyetim annemlerle. tabii uzun vadeli planlar bunlar, şu an düşünmüyorum kim öle kim kala..

bu arada evimizin ritüeli gerçekleşti, tam gitmeme yakın misafirler bastırdı yine. bugün yarın hep birileri geliyor. aman neyse artık takmıyorum..

eve dönünce çok işim var bakalım nasıl hallolacak :) kendim yavaş yavaş yapıcam artık. allahtan eşim hiç dağıtmaz evi. sadece pislenmiştir tabii. arada süpürsede derin temizlik gibi olmaz. temizlikçiyi yaza girerken tutucam artık. ve halılarını kaldırıcam yazın kilim atıcam her yere. çocukla halı çok zor ya.. makineye at gitsin kilimi.

öyle yani kızlar bi buruk içim yine.. neden bilmiyorum, ilersini düşünüyorum şimdi öyle gidip geliyorum ilerde okul başlayınca yada ben işe başlayınca bu kadar sık gelemeyeceğim belkide. unutacak mı kızım ailemi acaba. tamam saçma unutmaz tabiide eşimin ailesinden az sevecek belkide dün geceden beri bu düşünceler aklımda hep nerden geldiyse..

Hayırlı olsun yeni eviniz, mutlu mesut yaşayın içinde. Ev sahibiniz de pek acımasızmış yahu.

Ben hala devam ediyorum ama çok yakında bitecek :) babasının uyutması lazım emmeyi bırakması için. Tuna'dan çok eşimin hazır olmasını bekliyorum

Geçmiş olsun, çarçabuk atlatır inşallah. Bahadır salgından bahsediyorsun, acaba buda kuş gribi domuz gribi gibi bişey mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…