2015 Şubat Anneleri

kızlar bizde vardık şükür sağ sağlim.
uçakta hiç üzmedi beni kuzum, kucağımdan inmeye çalışmadı bile. tabii bi paket balık krakeri bitirdi :) balıkları yüzdürdük kuyruklarını yedik, sohbet ettik, hosteslere baybay abla dedik öyle böyle bitti yolculuk :)

şimdi keyfide iyi anneannesi ve dedesiyle. dayıları henüz gelmedi okulları bitmedi ama yakın zamanda gelicekler. büyüdükçe yabancılamıyo eskisi gibi. gerçi bi iki gün uyurken evini arar ama alışır. babasıda gelicek üç güne zaten.

Aynen canım 12 ocak doğumlu olduk :) sağol canım amin cümlesini inş vallahi dediğin gibi hemen cuk cuk diye emdi memeyi ama süt yok zavallım aç kaldı daha mama vermedikte hemşire vermeyin diyor ben vereyim diyorum şekeri düşmesin diye sarılık filan olmasın diye lohusa teri yüzdeki lekeri mi geçiriyormuş canım hihih ilk kez duydum :) denemek lazım

Anam doğurdun he Allah sağlık sıhhat versin islama bağışlasın hadi bakalım sana kolaylıklar diliyorum :)
Amin canım amin cümlesini inşallah bizimkileri de :) sağol canım şimdilik annemlerdeyiz rahat olurum gidene kadar berat ne yapacak bakalım yarın bebişi görünce :)

Caniim cok sevindim ikiniz de sagliklisiniz sukur acilar agrilar gecer. Allah anali babali abili buyutsun canim. Omur boyu hep destek olsunlar birbirlerine iki kardes.
Çok sağol canım darısı isteyen herkese inşallah... Aynen ağrılar acılar geçer sağlık olsun gerisi olur inş dediğin gibi hep destek olurlar birbirlerine inş canım benim...

yok verme emzuir sen ilk sutu emsin çok oenmli herseyden onemli su gelir zaten once onu mutlaka emmesi lazim sifa niyetine yarasin insalalh melegine

çil vs gibi izleri geçiryor diye dyydum , vucutdaki yuz olmasi sart deildir herhalde :)
ben az çilliyimde bilsem surerdim !:)))))

iyi gezmeler canim
misfair geliyormu kiz hala seni gormeey :)))))

Begüm tam bir dilli düdük maşallah:) kız 20 dk oyun daha ne olsun, ilkokul öğrencilerinin bile dikkat süresi 7dk. Ben sınıfta çizgi film açıyorum on dakikadan sonra tutabilene aşk olsun:)
Aklımı kurcalayan şey oyuncak değil Can'ım, oyun kuramaması. Yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım sen de haklısın :) ama dün bakıcı teyzesine gittik orda bir sürü araba vardı, onlarla baya oynadı, park etti, kaza yaptırdı filan. Demek ki elindeki oyuncaklardan sıkıldı, zaten arada sırada oyuncakların bazılarını kaldırıp sonradan ortaya çıkarmak çocukları heyecanlandırıyormuş. Bence de 4 yaşınd anca oyun kurarlar. Suyu her çocuk seviyor demek ki, ne tatlılar suda oynaşan kuşlar gibiler dimi :) ya bu sinir krizi olayına gelince de dün artık o kadar çokgeninde ki odaya kapattım eşim geldi, çıkaralım olmaz falan dedi, hakkaten de 1-3 yaş aradı odaya kapatmak doğru değilmiş. Benim amacım Aslı da oradan uzaklaştırmaktı. Neyse girdim yanına, hemen sarıldı zaten yavrum sebebini anlattım, öpüştük barıştık. Gün içinde yine tepinmeye kalktığında sabah neden kızdığımı ve ne yaptığı ı hatırlattım, hemen sakinleşti. Birazcık doğrulu birazcık yanlışlı bi uygulama oldu yAni :)

Ay sorma çamaşır benim en büyük derdim. Tuna'nın çişi yetmezmiş gibi birde pire geldi bize bütün evi yudum yıkadım valla.. kurutacak yer de Yok, keşke bi hizmetçimiz olsaydı, ama erkek

Suyla lavabonun önüne pufun üstüne çıkıyor azıcık açıyoruz musluğu öyle şap şüphe oynuyor :)) göbeği ıslanıyor, mutfak önlüğü takayım diyorum ama taktırmıyor maalesef. Kollarını mı sıvıyor akıllı bıdık, yazın ikisini aynı küvete koyar oyun oynatırsın ne tatlı yaaa :)) maşşallah bebişine ne güzel gazsız uyuyan emen bebeğim olsun iki tane daha doğurayım oy :))

Denge bisikletleri varmış pedalsın biz de yazın ondan alırız herhalde, ya ne güzel oralarda herşey ucuz buraya göre. Şu an dolar Euro fırladınız için Can'ım Türkiye'mde diş macunu bile zamlanacakmış..

Aynen canım sonunda :) çok teşekkürler güzel dileklerin için canım özlemişim minnoş bebiş emzirmeyi valla kokusunu herşeyini tavsiye ederim :) doğumdan çıkar çıkmaz kolumdaki kelebeği çıkardılar canım gerek yok dedi ebe o yüzden parol ve antibiyotiği kapsül şeklinde veriyorlar içiyorum canım
Siz de varmışsınız istanbula çok sevindim canım begüşe güzel bir değişiklik olur fazla da ayrı kalmıyor babadan etkilenmez inşallah

Can'ım çok teşekkür ederim, ben böyle şeyler duyunca hemen duygulanıyorum.. hepimizin hayatı kendine göre çok zor işte idare ediyoruz. Evi mevi geçtim ama Tuna'nın daha çok şeyle karşılaşmasını istiyorum, Zihni'nde Yen'i haritalar oluşsun, her şeyi görsün oynasın, merak etsin istiyorum, özgüveni yüksek olsun istiyorum. Ben sınıfımdaki çocuklarımı görünce gerçekten büyük şehrin farkını çok iyi anlıyorum. Anne baba bi yere kadar, çocuğun kendini geliştirebilmesi gerek. Ayrıca hakkaten çok okuyan değil çok gezen biliyormuş. Mesela çocuklar hiç deniz gördünüz mü diyorum, evet öğretmenim bizim yaylada Deniz var yazın orda yüzdük diyor garibim, denizin büyüklüğünü tahayyül edemiyor.. öyle işte Can'ım :))

Kızlar doğdu bebiş 10:45 te doğum anı zordu baya ama geçti gitti çok şükür çok dikişim var çok ağrıyor bebiş iyi çok şükür 3300 gram
Ay maşşallah sana tü tüt tütüüü Nazar değmesin, hayırlı olsun, şansı bahtı açık olsun Mert'in :) cuk cuk emsin gazsız sancısız günleriniz olsun.

Kızlar bebişim 4200 kiloymuş maşallah doktor bebeğe usg den bakıp 3300 demişti ama bebeği odaya getirdiklerinde söyledi ebe 4200 çıkmış iyi doğurmuşum maşallah o kadar korktum doğumdan tosuncuk doğurmuşum doktor usg de anlasaydı 4200 olduğunu belki de normal olmaz sezeryan derdi iyi yırttım... :)

Hay maşşallah :))

Maralcım ebeye dedim az da olsa doyurmayacak kadar mama verelim tamam dedi verdik şırıngayla hep kustu şimdi de öğürtüyor kendisini midesini bulandırıyor mamanın dilinde kalan beyaz parçalarından rahatsız oldu galiba şimdi meme de emmiyor huysuz oldu mamayı kusunca vermesem daha iyiymiş gerçekten

ah sorma teyzesi bugün kim gördüyse maşallah dedi resmen gevezeliği tuttu ne dersek tekrar ediyo. herşeyi geç oldu ama bi tek konuşması erken :)

çocukların dikkatleri neden bu kadar çabuk dağılıyo acaba ne garip di mi :)
dediğin gibi bazı oyuncakları bir süre saklayıp sonra çıkarınca çok değerli oluyor, bende öyle yapıyorum.
su her daim en büyük zevkleri. keşke yaz gelsede diledikleri gibi oynasalar. bugünki fotoğraf harikaydı ya resmen eridim bittim görünce :))

evet bende öyle biliyorum oda cezası için erken henüz ama sen o niyetle yapmamışsın. sonuçta bende krize girdiği yer mutfaksa alıp salona götürüyorum aynı şey sayılır :) ve krizdeyse dokunmuyorum biraz sakinleşince sarılıyoruz ve anlatıyorum. o anlarda bunun doğal olduğunu düşün, tepkilerini o şekilde gösteriyorlar. bence rahatlamaları için iyi.

Ay sorma çamaşır benim en büyük derdim. Tuna'nın çişi yetmezmiş gibi birde pire geldi bize bütün evi yudum yıkadım valla.. kurutacak yer de Yok, keşke bi hizmetçimiz olsaydı, ama erkek
hizmetçimiz oldu da erkeği kaldı
ay nerden geldi o pire allah yardımcın olsun herşey temizlenmiş oldu tekrar ama ne güzel

bu arada küçük şehirle ilgili Tuna konusunda endişelerini anlayabiliyorum, yinede çok şanslı. sizin gibi anne babası var. evet çok gezen çok bilir ama aile de en büyük etken bir çocuğun kültüründe eğitiminde. ama tabiiki en kısa zamanda büyük bir şehre gitmeniz dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…