2015 Şubat Anneleri

Merak etme bende tutamıyorum bazen sözümü. Ne kadar oyuncak alırsan al birlikte oynamadigin surece pek ise yarAmıyor heleki tamirci çantası gibi evcilik tarzı oyunlar bizde gördük onu bosch markası hatta ama sanki biraz erken gibi geldi bana. Suyla nasıl oynatiyorrsun ıslanmıyor mu usumuyor mu bende oynasın istiyorum ama ıslatır üstünü hep . Mesela ali kaani odanın ortAsında küvette yıkıyorum oda etrafımda fır dönüyo arada elini suya daldırıyor şu dökmesine bazen izin veriyorum çok hoşuna gidiyor diyorum hadi oğlum ali kaani yıkayalım hemen kollarını siyiriyor :) kv diyor ki babası olsaydı şimdiden buraları komple ıslatmıştı ya ben otoriterim biraz Yada uslu çocuğa denk geldim ikisi de olabilir :) Bu küçük ondan da uslu olacak maaşallah hiç gaz sıkıntısı yok emiyor uyuyor uyanıyor öp sev ısır kokla mincikla konuş hep gülüyor kendi kendine uyuyor bazen kucağına çok seviyor ama büyük oğlanda ondan girdi bu aralar kucakta uyuyor evdeki baskule göre 13 kg belim kopuyor valla. Babası kumandalı araba alalım diyor ama bence erken yazık olur arabaya

kiz kim 13 kg kuçukmu :))

o arabanain yasi en az 4 bence :)

kiz kim 13 kg kuçukmu :))

o arabanain yasi en az 4 bence :)
Yok cAnım büyük küçük 6 kg olmuŞtur tahminim yarın ilk aşısı var bakalım kaç kg olmuş. Her ay oyuncak alma hakkı var ne alacağız bu ay bilmiyorum

Yok cAnım büyük küçük 6 kg olmuŞtur tahminim yarın ilk aşısı var bakalım kaç kg olmuş. Her ay oyuncak alma hakkı var ne alacağız bu ay bilmiyorum
uç tekerli bisiklet al :)
benimki ebvin içinde surukluyior Allahtan en alt kattayim yoksa alt komsu psikpopata donusurdu :)

ablamizdan kalma bizim bisiklet , markalara abkma sen çok para veriyopn oyuncaklara yaws :) ev duzecen parani idareli kullan :)) burda 20 e ya ger yerde var almayani d övüyoalr :)))))

Annemin lafı çok güldüm ya :) almayani dövüyorlar :)) vallahi babası diyor devletten çocuk parası geliyor ya onun parası diyor. Bisiklet geçen aldık 3 tekerlekli pedalsiz biraz sürüyor işte yeri dar yavrumun. Ya özellikle markası olsun demedim tesadüfen gördüm herşey var ama içinde çok büyüktü. Sen çocuklar için bir birikim yapiyormusun sizde alıyorsunuz sonuçta devletten para bi diyoruz ki her ay 100 euro çocuklar için biriktirelim

banka hesaplari var aylik aktariyorum ama çogunlugunu yiyolar valla:)
eksikleri hiç bitmiyor, birine ne alsan otekide istiyor ihtiyaci olamsa bile
seney giysinler diye bot aldim indirimlerde onu simdi giyeceklermis e o zaman seneye ne giyeceginiz diyorum bananeee diyoalr :))) aykalrindaki yeni zaten kisin basinda almistim

yani devletin verdigi para anca yetiyodur hiç saymadim bankaya gelip gideni :)

İyi uykular kızlar herkes uyuyordur sanırım bu saatte bu gece sancılarım sıklaştı sürekli ama düzensiz hiç uyuyamadım sabaha ya da öğleye kadar doğar muhtemelen şimdi 5 dk da bire düşmesini bekliyorum hastaneye gitmek için dualarınızı eksik etmeyin sevgiler herkese

Aaa takvimim de silinmiş 40. Haftasını bitirdiği gün doğan bebiş pek nadir olurmuş Mert bey zamanlamayı iyi ayarladı :)

mery60 canim bazi yazdiklarini gormemisim nedense. Sen cok guclu ve beceriklisin masallah. Orda sartlar iyi olmasa da cok guzel mucadele ediyorsun Tuna'yla da cok guzel ilgileniyorsun. Onun icin yeni ugrasilar buluyorsun masallah sana. Bu gunler gecici sen de gececeksin rahat sicak tertemiz evine huzur icinde yasayacaksin insallah. Allah herseyi gonlune gore versin arkadasim

yeb4 canim iyi yolculuklar size. Kazasiz belasiz ulasin insallah annene. Bize de haber verirsin vardiginda. Cok gelmek istiyorum Istanbul'a gorusmeye. Bakalim hava sartlari Duru sartlari izin verirse belki kacarim biraz.

Ayy canim hadi bakalim sonuna geldin 40 haftanin heyecanla bekliyoruz Mert bebisi
Sağol canım ben de heyecanla bekliyorum doğum sancısı çekiyorum şu an 7 dk da bire düştü 5 dk da bir olmasını bekliyorum ay sancı gelince bi kıvranıyorum doğum anında ne yapacam acaba daha da şiddetlenecek of korkuyorum birazcık kızlar

korkuyu düşünme sancın geldikçe bebeğinin sana doğru yola çıktığını düşün zihnimizle acıyı dindiremeyiz belki ama hafifletebiliriz. gör bak çok kolay olacak, zor olursa da bi anda geçip gidecek hepsini unutacaksın. haber ver bizede fırsatın olursa allaha emanet ol canım..

yeb4 canim iyi yolculuklar size. Kazasiz belasiz ulasin insallah annene. Bize de haber verirsin vardiginda. Cok gelmek istiyorum Istanbul'a gorusmeye. Bakalim hava sartlari Duru sartlari izin verirse belki kacarim biraz.
sağol canım arkadaşım. şimdi hazırlanıyoruz öğlen uçağımız. Begüş hanım hala uyanmadı :) neyse uyusun iyice alsın uykusunu.
ne güzel olur var ya gelebilsen. inşallah kısmet olur canım. olmasa bile başka bir zaman olacak biliyorum :))

NASILSIN CANIM dogurdunmukiii
benim kizim tam takvim tarihinde dogmustu :)))))

Kızlar doğdu bebiş 10:45 te doğum anı zordu baya ama geçti gitti çok şükür çok dikişim var çok ağrıyor bebiş iyi çok şükür 3300 gram

Kızlar doğdu bebiş 10:45 te doğum anı zordu baya ama geçti gitti çok şükür çok dikişim var çok ağrıyor bebiş iyi çok şükür 3300 gram
ohh çok şükür kurtuldun canım 12 ocakmı oldunuz şimdi:)
Allah analı babalı abilii büyütsün canım:)
Kıyamam ya ağrı kesicilrini ihmal etme hemoroide dikkat et aman,bol su iç kabız olmamaya çalış ,lohusa teri yüzdeki lekeleri geçirirmiş öyle duydum ben geçenlerde sendede biletler varsa sür bak bakalım :). Ben çok terledim hakan da hastanede ama çok aşırı su içiyordum.
Memeyi almıştır mert bey hemen, günü dolıp doğunca cin gibi oluyorlar :))))
Maşallahhhh ikinizede

Anam doğurdun he Allah sağlık sıhhat versin islama bağışlasın hadi bakalım sana kolaylıklar diliyorum :)

Caniim cok sevindim ikiniz de sagliklisiniz sukur acilar agrilar gecer. Allah anali babali abili buyutsun canim. Omur boyu hep destek olsunlar birbirlerine iki kardes.

ahh sonunda :) hoşgeldi Mert kuzu dünyaya :) hep mutlu ve sağlıklı bir ömrü olsun..

ağrı kesici iğne yapsınlar benimde çok ağırmıştı hemşire yaptı baya iyi geldi. sonrasında ilaçlarını ihmal etme tabii. sonra detaylı anlatırsın artık hadi bakalım geçti gitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…