- 1 Mayıs 2012
- 5.414
- 8.433
Merak etme bende tutamıyorum bazen sözümü. Ne kadar oyuncak alırsan al birlikte oynamadigin surece pek ise yarAmıyor heleki tamirci çantası gibi evcilik tarzı oyunlar bizde gördük onu bosch markası hatta ama sanki biraz erken gibi geldi bana. Suyla nasıl oynatiyorrsun ıslanmıyor mu usumuyor mu bende oynasın istiyorum ama ıslatır üstünü hep . Mesela ali kaani odanın ortAsında küvette yıkıyorum oda etrafımda fır dönüyo arada elini suya daldırıyor şu dökmesine bazen izin veriyorum çok hoşuna gidiyor diyorum hadi oğlum ali kaani yıkayalım hemen kollarını siyiriyor :) kv diyor ki babası olsaydı şimdiden buraları komple ıslatmıştı ya ben otoriterim biraz Yada uslu çocuğa denk geldim ikisi de olabilir :) Bu küçük ondan da uslu olacak maaşallah hiç gaz sıkıntısı yok emiyor uyuyor uyanıyor öp sev ısır kokla mincikla konuş hep gülüyor kendi kendine uyuyor bazen kucağına çok seviyor ama büyük oğlanda ondan girdi bu aralar kucakta uyuyor evdeki baskule göre 13 kg belim kopuyor valla. Babası kumandalı araba alalım diyor ama bence erken yazık olur arabayaNe güzel Tuna pek öyle oturmalı oyunlar oynamıyor. Nerde koşmaca dökmece var onları istiyor. En istikrbarlı ve hareketsiz oynadığı oyun su. Mesela şu an belki yarım saattir musluğun başında. Doldur boşalt yapıyor. Pepe oyuncağını verdİm banyo yaptır diye. Bir kaç dakika yıkadı. Öyle oyun kurmuyor yAni. Acaba az mı oyuncak alıyoruz. Mutfak takımı almak istiyorum bende, çay fincanı çatal kaşık. Bide tamir seti varmış, vida, matkap falan. Biraz aklımı kurcalıyor açıkçası..
Benim de daha sakin olmam lazım, kesinlikle.. Yen'i yıl için kendime sözler verdim ama yok ya ben adam olmam. Tutamıyorum sözlerimi