2015 Şubat Anneleri

Canim aynen oyle kardesim biliyosun Hollanda'da ise basladi oldukca da buyuk kurumsal bir firmada. Basladigindan beri o kadar cok aksilik oldu ki Turkiyede bile boylesi yasanmiyo. Aksilik dedigim hep isyeri kaynakli yani ihmal. Hala maasini bile tam oturtamadilar hata yapmislardi. turkiyede olsa burasi turkiye deyip geciyoruz ama iste demek yasaniyormus dedim boyle olaylar.

Kızlar iyi akşamlar, nasılız?

Bana bu hafta eğitim çıktı, okulda değilim.. sabah 9 akşam 5 eğitimde olucam hep..
normalde çok severim böyle eğitimleri yenilikleri falan ama şimdi ayazdan ayrı kalmak da uzun oluyor üzülüyorum.. o da zaten bugün çok mızmızdı..

Neyse bi haftalık sonuçta hem alışsın artık :))

Ben çok yorgun hissediyorum kendimi.. sağ bacağım çok ağrıyor, nedense bi sinir var üstünde bi kaç gündür herşeye öfkeleniyorum.. eşim de Yok zaten yine git şehir dışına yarın gece gelecekmiş..

Bazen bakıyorum da hayat anlamsız geliyor, her gün aynı, bi Boğaz telaşı illa yemek düşünülüp karın doyurulacak, her gün aynı şey iş, ev, ütü, çocuk, bulaşık.. sıkıcı yeminle sıkıldım yine

Allah kolaylık versin canım ya aynen öyle valla yemek bulaşık çamaşır çocuk temizlik ev işi hep aynı benim de bugün beratla evde ilk başbaşa kalışımdı çok zorlandım istediği olmayınca hep kafasını yere vurdu ve bugün baya ağladı 4-5 sat diyebilirim kucak istedi alamadım tabi kucağıma ona da öfkelendi ben de o yerde ağlarken bıraktım mecburen elimden bişey gelmedi kendi kendine krizi geçene kadar ağladı hep gözleri şişti çok üzülüyorum eşim de okulda nöbette bugün bu gece yok yarın akşam gelecek altını değiştirtmiyor illa ayaklarıyla karnıma vuracak ben de ayaklarını tutup bağlıyorum ona da krize giriyor bir de hiç benimle gün boyu evde kalmamıştı çalıştığım için hep annemler vardı oynatıyorlardı onu bugün benle yalnız kalınca çok sıkıldı heralde ben de eğlenceli değilim hep gerilimliydi yani kısacası yemeği yemedi zaten onu anlatmıyorum bile gerçekten çok yoruldum bugün inş erken doğurmam gece çok uyanmasa da dinlensek bari

valla yakin olsak ver bakiyim diycem kiz kiyamam yaa
ben anlamadim bu isten bisey,ilk defa annesini gormek istemeyen bi çocuk duyyorum
sorun az ilgilenmen olamaz, babalar hep iste ama çocuklar dort gozle ebkler babayi
dile gelsede soylese ne derdi varmis berat bey
1yil daha sabret yaavs yavas anlatir , tam açilana kdr bu seferde sana git mit der ama bosvebr duymazdan gel :)) çocukdur ne dedigini biolmez

benimkide bu aarlar civitti altini baglatmuyor hiç zaten kalkmak istiyor eline telefon araba fln veriyorum oyalansin diye
aksam banyoda suyla oynarken koca bi tabak kuru fasulye pilav yedi normalde o kdr yemez suya daldi yedi yanlislikla :))

kahvaltiyi bu aralar yeduremiyorm zar zor bir iki lokma belki
sut evrsem içer ama onuda ben surekli vermek istemiyorum oyle yuvarlanip gidiyoruz
bugun buyukler evde oglen bagrisacaz diye uykusundan uyandirdilar, lakdigindan beri esniyor gozler kizzarik islak hep aglamakli gezdi her firsatda agladi uykusunu alamadan uyandigi için aksami iple çekdim, hemen yatirdim hava kararincada
yarin napaacz bakalim çarsambada okul yok
offffff

yeme isini banyoda bi dene buyuk ihtimal yer ama her ögün de olamz tabi, gunde bi kere saglam yese için rahat ederdi

geçmis olsun canim sag bacagina noldu ki bi yere falan mi vurdun
degisik bi hayat varsada koyup gitsek bizde ama nere gidecez kiii heryer ayni galiba uzaya falan mi çiksak :))

Sağol canım düşünmen yeter :) keşke yakın olsaydık ama ne güzel olurdu gider gelirdik banyoda yediririm yerse ama orda da kucak istiyor canım yukarda babasının traş malzemeleri var rafta kucağına al onları indireyim diyor babası evdeyken banyoda kucakta yiyor hep başka türlü kanmıyor bişeye video klip tv filan hiç bakmaz

Bu arada evet annesini istemeyen bi çocuk ben de ilk kez görüyorum kendi çocuğumda hiç mutlu değil benle halbuk cidden çok ilgileniyorum kucağıma alamadığım için yani oynatıyorum şarkı söylüyorum resim yapmayı çok seviyor kağıt kalem getiriyorum eğlensin diye herşeyi yapıyorum ama yok kucak istese ve kucağıma almasan örneğin yaptığım herşey boşa gidiyor krize giriyor kendini yerlere atıyor bir de bana git diyor ben odadan odadan gidince ışığı ve kapıyı da kendisi kapatıyor öylece yerde yatıyor karanlık odada :)

Geçmiş olsun canım bacağın neden ağrıyor ?

az ilgilenme derken hani çalistigin için zamaninaz sa diye dedim canim, yoska tabiki onemli olan kaliteli zaman geçirmek
erken baslamis git demeye beat bey
ama aglaamrina boyun egme benimkide agliyor hemde etini koparmis gibi ben yada babasi farketmiyor cani istiyior agliyor herhalde her seferinde de kucak kucak yapamamki belim agriyor valla bu yasta agrimadik yerim yok kolum sizliyor geceleri

hem bide su açidan dusun bebek dogunca kiskanmaz seni belki; :)))
bide o zman sana yapisiuyomus çocugu gorun ce bak sen cumbuse :)

Canim cok bunalmissin kiyamam. senin yerinde olsam ben de bunalirdim. neyse ki egitim 1 haftalikmis canim. egitim deyince tuylerim diken diken oluyo. bacagin neden agriyor ki acaba fitik olmasin sakin dikkat et kendine. bende de oluyo tek tarafli agrilar.
Esinin isi bence seni en cok bunaltan. benim esimin de isi oyleydi yeni evlendigimizde. keske daha saati belli bi is bulabilse. boyle cok zor. sen hep yalnizsin. ayaz babasini goremiyo babasi ayazi goremiyo.
Benim de hayatim cok monoton valla cocukla bisuru aktivitelere katilan gezen tozanlara hayranim gercekten. cocuktan sonra cok degisti hayatim. onceden her hafta sonu gorusecegim biri olurdu illaki. hic bos kalmazdim. simdi tek aktivitem anneme gitmek:)

Canim yaa ne zor bi gun olmus. insallah diger gunler boyle olmaz alisir o da senle durmaya artik. cok zor bu halinle Berat i da idare etmek. Allah kolaylik versin

Selam kızla.. ben bu Tuna'yla uyuma işine iyice alıştım. Dün de uyumuşum dokuzda sabah da saat otomatik geriye almış saat yediyi gösteriyordu meğer sekiz olmuş, onbir saat uyumuşum ama bıraksan daha uyurdum sanırım.. bu ara en sevdiğim aktivite uyumak :)) zaten de başka bişey yok.. kızlar bunalmışsınız bende çok bunaldım.. berbat bi hafta sonu geçirdik, eşimle tartıştık suratlar beş karış oturduk iki buçuk gün boyunca. Bana sürekli agresifsin sinirlisin diyip duruyor. Değilim ama o kadar çok söylüyor ki evet ulaaaannnn sinirliyim diyip kendimi yerlerde yuvarlayasım geliyor!! Bugün de yine öyle bişey dedi hem de öğretmen arkadaşın yanında patladım bende en sonunda, insanlarla ilişkimi en asgari düzeyde tutup sadece gerektiğinde konuşacağım artım. Madem sinirliyim konuşmasın kimse o zaman benimle..
Hava kötü buz gibi, Tuna her zamanki gibi manyak bazen iyi bazen kötü.. bez değiştirme olayı bizde de çok zor oluyor. Ancak sohbet edip ekşınlı düşmeli dökülmeli kırılmalı sorular sorarak oyalayıp on saniyede değiştirebiliyoruz :)) mesela " - inek arabamıza nasıl çarpmıştı oğlum? -taaaaaaaaa " yada "-kediler yumurtaları mı kırmış? -ıhh:))

gelincikgibi canım bu karamsar haller hepimizde var, senin durumun daha zor ama.. eşinle geçirdiğiniz vakit çok az anladığım kadarıyla. Böyle olunca bütün yük senin omuzlarında. Hem anne hem babasın sen Can'ım.. maalesef.. bu arada geçmiş olsun, o dediğin bel fıtığı işareti olabilir. Bi doktora git sen vaktin olursa.. peki ayaza kim bakıyor hala kv mi?

BRBM Can'ım kendini üzme annesini istemeyen bebek olmaz, Emin'im sana öyle geliyordur, bu aralar huysuz bebek yok ki. Öyle olsa kucağına gelmek istemez. Hiç biri yemeğini kolay yemiyor, hep ekşınlı koşmalı uçurmalı oyunlar istiyorlar. Ben bile bu halimle yetişemiyorum valla senin yerinde olsam adım bile atamazdım. Eşin sana yardımcı oluyor allahtan. Kolay gelsin canım..

MaRaL_ kız maraaaal Hakan efendi bile banyoda suyla oynaya zıplaya yiyorsa biz yandık anam.. sanki Hakan bana hep çok rahat yemek yermiş gibi geliyordu. Oda fena çıktı desene., ne yaptın ev temiZliğini? Fazla eşyaları ayırabildik mi?

yeb4 Can'ım nerelerdesin? Sen bari kızlaaar hayat çok güzel Begüm uyuyor yemeğini nam nam yiyor ben de sosyal ve fit anne olarak o etkinlik senin bu gezme benim geziyorum de :)

Bu arada yarın ev hanımıyım ben, bakıcı teyzemiz oğlunu askere götürüyor izin istedi, bende olur dedim kadının bunca zamandır bir kez annesi için hastaneye refakatçi olarak gitmesi dışında hiç bi yere gittiğini görmedim. İlçeye bile gitmiyor bir buçuk yıldır.. benim ek dersim kesilecek ama olsun napalım, askerlik sonuçta.

Valla genelde oyalanarak yiyor. Yazın parkta acıkıp gelince güzel yerdi ama şimdi evde hep dışarı adım atmıyor enerji kaybı çok yok demekkki :))
Ama her zaman banyoya götürmüyor um ayda yılda bir. Temizlik için bekliycem paxartesıyi .mutfak takılacak, salonun boyası bitmedi daha. Salı da taşınıyorum inşallah

Yok canım boyun eğemem zaten ağlamalarına kucağıma alamam yani çatlasa da erken doğumdan korkuyorum :) ya da bişeye tuttursa yapmıyorum ben ağlıyor o da 2-3 saat geçmiyor mızmızlığı bi kere sinirlendi mi işi tamam zaten
Aynen ben de bazen diyorum şimdi yüzüme bakmıyor ama bebek doğunca kıskanmasın beni sıpam :)

Evet canım belki de öyledir beni istemiyor olamaz belki dün ve bugün biraz daha iyiydik daha çok alıştı sanki bana :) bakıcısıyım sanki şu dediğime bak töbe töbee :) eşim konusunda aynen çok şanslıyım Allahtan o en büyük yardımcım sağolsun demek ki hepimizinki huysuz mızmız ekşınlı oyunlu yorucu bir şekilde yemek yiyorlar :)

Kızlaaaaaarrr?? Nirdesinizz yahu ??
Ben buralardayım canım :) diğer kızları ben de merak ettim bu arada instagramdaki resimleriniz çok hoş egzotik sabah kahveleri filan :) bir de berat bırak kanepenin tepesine çıkmayı kanepenin üstünde oturduğunda ben çok tedirgin oluyorum düşecek diye bazen arkası dönük oturuyor kanepeye tam sınırda oturuyor arkası dönük şekilde yüreğim ağzıma geliyor maşallah tunaya :)

geçmis olsun canim sag bacagina noldu ki bi yere falan mi vurdun
degisik bi hayat varsada koyup gitsek bizde ama nere gidecez kiii heryer ayni galiba uzaya falan mi çiksak :))
Yok canım vurmadım, sağ bacağımdan ben 4 -5 yıl önce ameliyat olmuştum variz ameliyatı, damar aldılar falan..sanırım tekrarlardı çünkü aynı belirtiler var tabi eğer dediğiniz gibi fıtık değilse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…