2015 Şubat Anneleri

Senin üçüncü yavruş spiralliyken mi oldu yoksaaa

Hariiiikaaaaaa!!! Ne güzel bir gün geçirmişsin çok sevindim senin adına.

valla kitaplar ne diyor ama bende çozemedim daha 4 senedir bu isi
genetik olabilir diyoalr e ablasi 10 lt içse yine yapmaz 4 yildir bi kere bile kazasi yok ( ben yapardim ilkokuldayken )
e bu kromozomlar kimden geldi geçti bilmiyorumki gerçi kardsimde yaaprdi
amanin anneemdee amma çekmis yazik bizden :)))))))

bu sabah bezi kuruydu ama
yatmadan once son dakkada sut içmeyi birakmak ise yaramis gorunuyor
biri gitti yarinda bez temiz olursa anlasmaya gore geri baglamiycamm
oyar beni valla anlasmayi bozarsammmm

bu çocuk beni kandirdi yaws 3 gundu aslinda bu deneeme suresiiiii yani 3 bez temiz olmaliydii
pazarlikda allem kallem etti kafaladi beniii

Vardiyalı çalışma sistemi daha da sıkıntı canım allahtan öyle değil ama işte geç gelmesi sinir bozucu.. dün mesela7gibi evde olurum dedi, inanasım gelmedi ama ben de madem erken geliyor pizza yapayım dedim ayazla yaptık pişti etti koca Yok ortada.. teee 8.30 da geldi tabi pizza soğudu.. yani ufak bir olay evet ama işte ben ayazla birşeyler yapmaya çabalarken sörf o seviyor diye onun geç kalmasına sinirleniyorum :)))

Evet dün yarım gün çalıştım canım, daha doğrusu öyle oyalandım, böyle bayramlarda benlik bişi olmuyor herkes sınıfını hazırlıyor ben ve müdürler izleyici :))
Ben iyiyim çok şükür çabuk toparladım ama yine tekrarlar çünkü okul ortamında her gün başka bi mikrop geziyor havada.. ayazın burnu tıkalı uyurken zorlanıyor az önce daha 40 dk olmultu yatıralı ağlayarak uyandı ağzı açık uyudu şimdi de yazık..

kesinlikle haberleşip yapalım ikincileri mericimmm

bende takılmadım ama garip geldi amaan tın tın tınnnn dediğin gibi baybay :))

Hariiiikaaaaaa!!! Ne güzel bir gün geçirmişsin çok sevindim senin adına.
evet canım güzel bir gün geçirdim sağol bi de gece iki kez uyandı ama illa yanımda yat demedi biraz başında durdun saçını okşadım hemen daldı. inşallah geçiyodur alışkanlığı.

Hee çok da erken değilmiş desene tüm gün sende olacak Berat efendi.. ay hemen geçişin de Doğur görelim Mert'i merak ediyorum :))

himmmm aklima ne geldiii

simdi okullar açikken aksam 9 da yatiyordu bende 12-1 gibi kaldiriyordum sabaha temiz oluyordu
simdi tatil diye 10 u 11 i buluyor uyumasi e ben yine ayni saatde uyandiyorum
ondan olabilirmiki ?
yani okul olunca uyudukdan 3-4 saat sonra kalkmis oluyor tatilde 1-2 sat sonra ..
ve tatile girdigi gunden beri bozuldu bizim gece olayi

Aynen ya ev dolu dolaplar çatı, Bodrum ama bi bakıyorsun her şey de ihtiyaç. Ben en çok mutfak eşyası seviyorum ama ev küçük ve eski olunca bişey alasım da gelmiyor.
mutfak dolaplarimi yeni aliyorum ya butunn bardak tabaklari da atip yenisni almak istiyorum
abarrtiyormuyum acabaaa :)
esimin gormememsi lazimm amaa papaz oluruz valla :))))))))

Evet genetik olduğunu ben de okumuştum senin öyle olman zaten yeterince sebep :)))
Ben nedenler konusunda değil çözüm konusunda zorlanıyorum çünkü kontrolsüz bişi ve gece gece anında müdahale şansı Yok okulda biri bana sorduğunda velilerden bu konuda yetersizim diyorum ve sadece bildiklerimi anlatıyorum napim :))

ahh kuzum benimm aynen aynen gün içinde mutlaka aklıma geliyorsunuz. hatta sen yazamayınca bi süre diyorum axaba ne kadar yoğunki yazamıyor diye geçiriyorum içimden. hepinizi seviyorum ay içimde kelebekler uçuştu sanki

Canim ne guzel bir gun olmus ya cok sevindim valla. misafir gelecek olsun hep ekstra erken kalkarlar ama Allahtan senin isine yaramis erken kalkmasi. Hangi kitapmis o merak ettim. gerci hic okuyamiyorum artik nedense.
evet evet ama işime yaradı :) bunalıyorum demekki insan görmeye ihtiyacım varmış.

Zülfü Livaneli - Serenad okuyorum, bayağı da geç kalmışım okumaya bi türlü fırsat olmamış kaç yıldır. şimdi kitaplıkta gördüm eşim almış kaç zaman önce haberim yok görünce hemen aldım başladım çok sürükleyici şu an dün gece bırakamadım elimden. inşallah sonu da güzeldir, bi kitabı çok beğenip sonunu beğenmeyince sinir oluyorum :)

Bak buldun kendin :)))

Sevgi pıtırcığı seni :)
Sen sevdiğin insanlara sahip çıkıyorsun bu çok belli oluyor :)

Güzel kitap ben bi kaç yıl oldu okuyalı ama bu adamın tüm kitaplarını okudum hepsi de güzel walla :)
Sonunu söylemem tabi :))))

he de yarim kromozomdan piyango vurmus ayzik çocuga :)

urolog uykusu derin oldugu için demisti
komsumun kizi 9 yasina gidiyor biraksan çocugu 24 saat yyur
her Allahin gunu dosek camda, islak oluyor ya kurusun diye atiyor annesii
ben kimsede oyle uyku gormedim vallaaa :) bir çok etken varmis iste ne biliyimm
bizim etken simdilik yatmadan once sivi tuketimi gibi duuryor

insan sinir olur çok haklısın.. ama eşinde işini bitiremiyordur onunda günahı yok tabii. keşke biraz daha erken gelebilse. yılın her mevsiminde böyle mi işleri?

yarım gün iş olup da bişey yapmamak da çok gıcık. eski iş yerimde cumartesi yarım gündü ama boş boş otururduk. sinir olurdum :) patron olsam asla cumartesi çalıştırmazdım. nefret ediyorum çok gıcık.

sen şimdi okuldan çok mikrop getiriyorsundur kıyamam Ayaz kuzuma.. inşallah çok ilerlemez canım.. okul ortamında da çok hasta oluyorlar ama zamanla ola ola bağışıklık kazanacaklar inşallah.

Son düzenleme:
Bak buldun kendin :)))
insallah bulmsuumdur saat kurar uyanirim yeterki su isten bi kurtulalim
hakan beyde uyanmiyorki ona uyaninca otekini wv ye goturuyum
ay bunlarin biyolojik saatini yirim bennnn
ayni fabrika çiikisi olnca çogu seyleri benziyor krmozomlariunida yirimmm :)))))))))))))

esim gecenlerde aradi dedi bigun belki biarz erken geliriùm diye
Allah alllah deidm hayirldir insallah
bekleedima dimi geldi 23 h 30 da :)
dedim bumu senin erkenin hee bu diyor :)))

ya bilemedimki öyle sanırım canım. sevdiğim insana yapılan haksızlık bana yapılmış gibi sinir olurum üzülürüm mesela. sevgi böyle bişey sanki

çok geç kalmışım ben okumaya,unutmuşum. aklıma görünce geldi tabii. bi kaç güne bitiririn yorumumu söylerim sana :)) bende çok severim şarkılarını kitaplarını yaptığı her şeyi, çok değerli bir sanatçı.

size doyum olamz ben hakani uyuttum evin islerini yaapayim
aksama dugune gidecezz
artik buyudu insallah sesten rahatszi olmaz gecen seneki gibiii

Hee çok da erken değilmiş desene tüm gün sende olacak Berat efendi.. ay hemen geçişin de Doğur görelim Mert'i merak ediyorum :))
Ay evet canım ben de doğumu ve bebişi çok merak ediyorum :) berat sarışın ve maviş bakalım bu nasıl olacak intagrama resim atarım canım doğunca inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…