Senin üçüncü yavruş spiralliyken mi oldu yoksaaaanladim canim inanirmisin bende oyleydim
biliyormusun ben 10 yil gozluk takdim bi kere bile lens denemedim, vucuda yabanci madde girmesi ni dusununce tuylerim urperiyordu, denemedim bile lensi
spiralde ayniydi benim için
ama iki çcoukdan sonra hamile olmakdan o kdr korkuyordumki hamile kalma korkum spiral korkumu yendi :))))
ben hap alamiyorum unutuyorum, esimede guvenenemem
geriye bi spiral kalior seçenek olarak bana
Hariiiikaaaaaa!!! Ne güzel bir gün geçirmişsin çok sevindim senin adına.bende bugün yoğun bi gün geçirdim yorgunum ama ruhen iyiyim. iyi geliyor bir şeyler yapmak.
dabah görümcem ve iki arkadaşı (bende tanışmıştım tabii) bana kahvaltıya geldiler. 10a kadar uyuyan Begümün sabah 7de kalkacağı tuttu :) ama iyi oldu 11:30da yatırdım onlar da bi saat sonra geldiler zaten. rahat rahat kahvaltımı hazırladım ve yaptım. ve rekorlardan biri geldi tam 3e kadar uyudu :))
akşamda bizim yeni evli arkadaşlar yemeğe çağırdı. ohh yemek yapmaktanda kurtuldumorda da 10:30a kadar oturduk Begümün uykusu gelince kalktık. arabaya biner binmez uyudu. eve çıkarırken uyanmadı hatta yatağına koydum montunu çıkardım yine uyanmadı, hatta hala devam ediyor, hatta iki gecedir uyanmıyor, ben şok maşallah maşallah maşallahhh inşallahvu gecede uyanmaz.
o yüzden şu an çok mutluyum (tabii uyanmazsa) şimdi gidip kitap okumak için sabırızlanıyorum çünkü çok sevdim okuduğum kitabı
YOKK kizz çikarttirmistim olsun diye:))Senin üçüncü yavruş spiralliyken mi oldu yoksaaa
valla kitaplar ne diyor ama bende çozemedim daha 4 senedir bu isiYooo hiç üzülmez güzel olmuş öyle hele de ciddiyetle olması.. bu alt ıslatma konusunda ben çok eksiğim çok araştırdım zamanında ama çözüm bulamadım kendimce.. bu yüzden tuvalet eğitiminden bile çok korkuyorum.. uykusu derim ama anlaşılan tek sefer kaldırmak yetersiz mecbur kaldırman gerekir gibi geliyor bana
Vardiyalı çalışma sistemi daha da sıkıntı canım allahtan öyle değil ama işte geç gelmesi sinir bozucu.. dün mesela7gibi evde olurum dedi, inanasım gelmedi ama ben de madem erken geliyor pizza yapayım dedim ayazla yaptık pişti etti koca Yok ortada.. teee 8.30 da geldi tabi pizza soğudu.. yani ufak bir olay evet ama işte ben ayazla birşeyler yapmaya çabalarken sörf o seviyor diye onun geç kalmasına sinirleniyorum :)))gelincikgibi eşinde geç geliyomuş eve cidden senle maralın eski şirketinde eşim vardiyalı çalışıyordu gece nöbetleri oluyordu o kadar zorduki. hele benim çalıştığım dönemler bazen ben işe giderken o dönüyordu birbirimizi göremiyorduk. şükür şimdi 16:30 da çıkıyor. sadece yazın 8-9 olabiliyor. bu havacılık sektörününde kötü yanı yazın çok yoğun, tatil iznini bile ağustosun sonu eylülün başı gibi alabiliyoruz zorla. ay neyse sana üzüldüm diyordum konuyu kendime getirdim :))
Ayaz kuzum ne yapıyor? sen hastaydın nasıl oldun? bugün yarım gün mü çalıştın sende :)
kesinlikle haberleşip yapalım ikincileri mericimmmAynı şeyleri düşünmüşüz haa çok güzel :)) gerçekten manyağızsanırım bizim ikinci çocuklar da aynı zamanda olacak, ki bence öyle olsun bizi ancak biz anlarız :)
Seni de hatırlıyorum Can'ım, çok kişiyi okuyordum ama bazen ayırt etmesi zor oluyordu :) şimdi sıcak ve güzel bi ortam var bence burda. Az öz. O instagramdaki arkadaşlarında yolu açık olsun ne diyelim, neden bu kadar rahatsız etmiş senin fotilerini görmek anlamadım :) bay bayyyyyyy o zaman:))
evet canım güzel bir gün geçirdim sağolHariiiikaaaaaa!!! Ne güzel bir gün geçirmişsin çok sevindim senin adına.
Hee çok da erken değilmiş desene tüm gün sende olacak Berat efendi.. ay hemen geçişin de Doğur görelim Mert'i merak ediyorum :))Sağol canım :) evet erken geliyor erken derken 5 te yani okulu tam gün onun ayrıca yatılı okul haftada iki gün pansiyonda yatılı nöbet tutuyor yani haftanın iki günü beratla tek kalıcam evde nöbet işi zor canım
mutfak dolaplarimi yeni aliyorum ya butunn bardak tabaklari da atip yenisni almak istiyorumAynen ya ev dolu dolaplar çatı, Bodrum ama bi bakıyorsun her şey de ihtiyaç. Ben en çok mutfak eşyası seviyorum ama ev küçük ve eski olunca bişey alasım da gelmiyor.
Evet genetik olduğunu ben de okumuştum senin öyle olman zaten yeterince sebep :)))valla kitaplar ne diyor ama bende çozemedim daha 4 senedir bu isi
genetik olabilir diyoalr e ablasi 10 lt içse yine yapmaz 4 yildir bi kere bile kazasi yok ( ben yapardim ilkokuldayken )
e bu kromozomlar kimden geldi geçti bilmiyorumki gerçi kardsimde yaaprdi
amanin anneemdee amma çekmis yazik bizden :)))))))
bu sabah bezi kuruydu ama
yatmadan once son dakkada sut içmeyi birakmak ise yaramis gorunuyor
biri gitti yarinda bez temiz olursa anlasmaya gore geri baglamiycamm
oyar beni valla anlasmayi bozarsammmm
bu çocuk beni kandirdi yaws 3 gundu aslinda bu deneeme suresiiiii yani 3 bez temiz olmaliydii
pazarlikda allem kallem etti kafaladi beniii
ahh kuzum benimm aynen aynen gün içinde mutlaka aklıma geliyorsunuz. hatta sen yazamayınca bi süre diyorum axaba ne kadar yoğunki yazamıyor diye geçiriyorum içimden. hepinizi seviyorum ay içimde kelebekler uçuştu sankiCanim ben de hepinizi cok seviyorum. Gun icinde mutlaka dusundugum insanlarsiniz hepiniz. Insanin aklina hep sevdikleei gelir ya. Bazen soramiyorum okuyamiyorum bile ama ne yaptiniz diye aklima takiliyo bi sorun olsa. Siz de her zaman desteksiniz bana. Cok kalabalik olmaya gerek yok cok mutluyuz:)
evet evet ama işime yaradı :) bunalıyorum demekki insan görmeye ihtiyacım varmış.Canim ne guzel bir gun olmus ya cok sevindim valla. misafir gelecek olsun hep ekstra erken kalkarlar ama Allahtan senin isine yaramis erken kalkmasi. Hangi kitapmis o merak ettim. gerci hic okuyamiyorum artik nedense.
Bak buldun kendin :)))himmmm aklima ne geldiii
simdi okullar açikken aksam 9 da yatiyordu bende 12-1 gibi kaldiriyordum sabaha temiz oluyordu
simdi tatil diye 10 u 11 i buluyor uyumasi e ben yine ayni saatde uyandiyorum
ondan olabilirmiki ?
yani okul olunca uyudukdan 3-4 saat sonra kalkmis oluyor tatilde 1-2 sat sonra ..
ve tatile girdigi gunden beri bozuldu bizim gece olayi
Sevgi pıtırcığı seni :)ahh kuzum benimm aynen aynen gün içinde mutlaka aklıma geliyorsunuz. hatta sen yazamayınca bi süre diyorum axaba ne kadar yoğunki yazamıyor diye geçiriyorum içimden. hepinizi seviyorum ay içimde kelebekler uçuştu sanki
evet evet ama işime yaradı :) bunalıyorum demekki insan görmeye ihtiyacım varmış.
Zülfü Livaneli - Serenad okuyorum, bayağı da geç kalmışım okumaya bi türlü fırsat olmamış kaç yıldır. şimdi kitaplıkta gördüm eşim almış kaç zaman önce haberim yok görünce hemen aldım başladım çok sürükleyici şu an dün gece bırakamadım elimden. inşallah sonu da güzeldir, bi kitabı çok beğenip sonunu beğenmeyince sinir oluyorum :)
he de yarim kromozomdan piyango vurmus ayzik çocuga :)Evet genetik olduğunu ben de okumuştum senin öyle olman zaten yeterince sebep :)))
Ben nedenler konusunda değil çözüm konusunda zorlanıyorum çünkü kontrolsüz bişi ve gece gece anında müdahale şansı Yok okulda biri bana sorduğunda velilerden bu konuda yetersizim diyorum ve sadece bildiklerimi anlatıyorum napim :))
insan sinir olur çok haklısın.. ama eşinde işini bitiremiyordur onunda günahı yok tabii. keşke biraz daha erken gelebilse. yılın her mevsiminde böyle mi işleri?Vardiyalı çalışma sistemi daha da sıkıntı canım allahtan öyle değil ama işte geç gelmesi sinir bozucu.. dün mesela7gibi evde olurum dedi, inanasım gelmedi ama ben de madem erken geliyor pizza yapayım dedim ayazla yaptık pişti etti koca Yok ortada.. teee 8.30 da geldi tabi pizza soğudu.. yani ufak bir olay evet ama işte ben ayazla birşeyler yapmaya çabalarken sörf o seviyor diye onun geç kalmasına sinirleniyorum :)))
Evet dün yarım gün çalıştım canım, daha doğrusu öyle oyalandım, böyle bayramlarda benlik bişi olmuyor herkes sınıfını hazırlıyor ben ve müdürler izleyici :))
Ben iyiyim çok şükür çabuk toparladım ama yine tekrarlar çünkü okul ortamında her gün başka bi mikrop geziyor havada.. ayazın burnu tıkalı uyurken zorlanıyor az önce daha 40 dk olmultu yatıralı ağlayarak uyandı ağzı açık uyudu şimdi de yazık..
insallah bulmsuumdur saat kurar uyanirim yeterki su isten bi kurtulalimBak buldun kendin :)))
esim gecenlerde aradi dedi bigun belki biarz erken geliriùm diyeVardiyalı çalışma sistemi daha da sıkıntı canım allahtan öyle değil ama işte geç gelmesi sinir bozucu.. dün mesela7gibi evde olurum dedi, inanasım gelmedi ama ben de madem erken geliyor pizza yapayım dedim ayazla yaptık pişti etti koca Yok ortada.. teee 8.30 da geldi tabi pizza soğudu.. yani ufak bir olay evet ama işte ben ayazla birşeyler yapmaya çabalarken sörf o seviyor diye onun geç kalmasına sinirleniyorum :)))
Evet dün yarım gün çalıştım canım, daha doğrusu öyle oyalandım, böyle bayramlarda benlik bişi olmuyor herkes sınıfını hazırlıyor ben ve müdürler izleyici :))
Ben iyiyim çok şükür çabuk toparladım ama yine tekrarlar çünkü okul ortamında her gün başka bi mikrop geziyor havada.. ayazın burnu tıkalı uyurken zorlanıyor az önce daha 40 dk olmultu yatıralı ağlayarak uyandı ağzı açık uyudu şimdi de yazık..
ya bilemedimki öyle sanırım canım. sevdiğim insana yapılan haksızlık bana yapılmış gibi sinir olurum üzülürüm mesela. sevgi böyle bişey sankiSevgi pıtırcığı seni :)
Sen sevdiğin insanlara sahip çıkıyorsun bu çok belli oluyor :)
Güzel kitap ben bi kaç yıl oldu okuyalı ama bu adamın tüm kitaplarını okudum hepsi de güzel walla :)
Sonunu söylemem tabi :))))
Ay evet canım ben de doğumu ve bebişi çok merak ediyorum :) berat sarışın ve maviş bakalım bu nasıl olacak intagrama resim atarım canım doğunca inşHee çok da erken değilmiş desene tüm gün sende olacak Berat efendi.. ay hemen geçişin de Doğur görelim Mert'i merak ediyorum :))