:)) rengi solmuş, çizilmiş bardak filan varsa at Can'ım madem, çok canın istiyorsa al bir iki bişey . Orda daha uygundur belki fiyatlar .mutfak dolaplarimi yeni aliyorum ya butunn bardak tabaklari da atip yenisni almak istiyorum
abarrtiyormuyum acabaaa :)
esimin gormememsi lazimm amaa papaz oluruz valla :))))))))
Hay maşallah o kıza :) öyle çocuklar da var, bizimkileri de uyusun diye kırk kılığa giriyoruz ..he de yarim kromozomdan piyango vurmus ayzik çocuga :)
urolog uykusu derin oldugu için demisti
komsumun kizi 9 yasina gidiyor biraksan çocugu 24 saat yyur
her Allahin gunu dosek camda, islak oluyor ya kurusun diye atiyor annesii
ben kimsede oyle uyku gormedim vallaaa :) bir çok etken varmis iste ne biliyimm
bizim etken simdilik yatmadan once sivi tuketimi gibi duuryor
Gıcık değil yA kafa dengi bir müdür yardımcım var onunla hemen zaman geçiyor :)) ayrıca yarım gün olduğu için şükretmeliyim özel sektörün bir çoğunda tam gün mesela benim eşimin :)insan sinir olur çok haklısın.. ama eşinde işini bitiremiyordur onunda günahı yok tabii. keşke biraz daha erken gelebilse. yılın her mevsiminde böyle mi işleri?
yarım gün iş olup da bişey yapmamak da çok gıcık. eski iş yerimde cumartesi yarım gündü ama boş boş otururduk. sinir olurdum :) patron olsam asla cumartesi çalıştırmazdım. nefret ediyorum çok gıcık.
sen şimdi okuldan çok mikrop getiriyorsundur kıyamam Ayaz kuzuma.. inşallah çok ilerlemez canım.. okul ortamında da çok hasta oluyorlar ama zamanla ola ola bağışıklık kazanacaklar inşallah.
Uygundan ziyade çoooook güzel şeyler oluyor:)) rengi solmuş, çizilmiş bardak filan varsa at Can'ım madem, çok canın istiyorsa al bir iki bişey . Orda daha uygundur belki fiyatlar .
ne güzel kafa dengi insanların olması iş yerinde.Gıcık değil yA kafa dengi bir müdür yardımcım var onunla hemen zaman geçiyor :)) ayrıca yarım gün olduğu için şükretmeliyim özel sektörün bir çoğunda tam gün mesela benim eşimin :)
hadi toplanıp almanyaya yerleşelimUygundan ziyade çoooook güzel şeyler oluyorbiz burda dekorasyon için dünyanın parasını vermek zorunda kalırız ben sırf bu yüzden bişi almadım, ama Almanya'ya gittiğimde sinir oluyorum çeşit çeşit şeyler.. hele de hobi marketleri offf her şeyi bulabiliyorsun ben burda bişi bulamıyorum kendim yapmak için malzeme.. bulsam da çok kalitesiz ve çeşit az en iyisi internet alışverişi ama dokunmam Laz'ım :)))
Ne yalan söyleyim çok isterdimhadi toplanıp almanyaya yerleşelim
Ne güzel.. bizde neden böyle ki acebaaa?? Kardişim hobi malzemesinde bile geriyiz şu ülkedeUygundan ziyade çoooook güzel şeyler oluyorbiz burda dekorasyon için dünyanın parasını vermek zorunda kalırız ben sırf bu yüzden bişi almadım, ama Almanya'ya gittiğimde sinir oluyorum çeşit çeşit şeyler.. hele de hobi marketleri offf her şeyi bulabiliyorsun ben burda bişi bulamıyorum kendim yapmak için malzeme.. bulsam da çok kalitesiz ve çeşit az en iyisi internet alışverişi ama dokunmam Laz'ım :)))
Bilmem mi canım, aynısı eşime yapılıyor işte..gelincikgibi ahh ahh neler gördüm, görünürde kurumsal firma ama sgkyı asgariden ödemek için maaşın geri kalanını patron zarfla dağıtıyordu koca fabrikada. bir resmi bir de gayriresmi hesabı olmayan yoktur. güya da yasak. hangi yasaklara uyulmuşki şu ülkede.
vallahi anam babam kardeşlerim dışında hiç bişeyi özlemem sanırım gitsem. ha ülkemi tabiiki özlerim, taşını toprağını güzelliklerini ve hala güzel kalabilen nadir insanlarını..
mery60 ilerlemek için çaba da yok, hatta gerilemeye bütün çaba.
Çok çok yakınım olmadığı sürece ben de sevmiyorum düğünleri..ama yakınlarımın düğünlerinde eğlenirim.. oynama özürlüyüm ben, bi de düğünlerde topuklu ayakkabıylaoluyorum leylek gibi aradan görünüyorum hep onu sevmediğim için kalkmam :)))Selamlar
Dün gece hakan resmen dağıttı :))))
Ne kadddaar da kurtluymuş bu çocuk. 5 saat boyunca beş dk oturmadım inanır mısınız. Hep oynamak istedi kucağımda tutamadım, oyun derken bildiğimiz dans ediyor. Ver coşkuyu diyor :)))))))
öyle bıraksam olmuyor millet at gibi tepecek halay çekiyor. Hiç bişey anlamadım yani düğünden . Düğün sahibine ayıp olur diye gittim aslında ben pek sevmem düğünler ı. Çokk yorgunummmm
Yok kız uyumu hiç davulcuya yapışık gezdi bayıldı düğüne. Bi ara artık bıraktım milletin arasında oynadı geriden gözetledim sadece. Halay da zaptedmeye çalışıyordum.Çok çok yakınım olmadığı sürece ben de sevmiyorum düğünleri..ama yakınlarımın düğünlerinde eğlenirim.. oynama özürlüyüm ben, bi de düğünlerde topuklu ayakkabıylaoluyorum leylek gibi aradan görünüyorum hep onu sevmediğim için kalkmam :)))
Aferin Hakan'a :) keşke uyusaymış da rahat etseymişsin, da o gürültüde ben bile uyuyamam
Senin boy kaçtı ki :))Çok çok yakınım olmadığı sürece ben de sevmiyorum düğünleri..ama yakınlarımın düğünlerinde eğlenirim.. oynama özürlüyüm ben, bi de düğünlerde topuklu ayakkabıylaoluyorum leylek gibi aradan görünüyorum hep onu sevmediğim için kalkmam :)))
Aferin Hakan'a :) keşke uyusaymış da rahat etseymişsin, da o gürültüde ben bile uyuyamam
Aha cidden mi? Nasıl kullanıyor ki iki emziği merak ettim ikisini birden sokmuyodur ağzına demi?Yok kız uyumu hiç davulcuya yapışık gezdi bayıldı düğüne. Bi ara artık bıraktım milletin arasında oynadı geriden gözetledim sadece. Halay da zaptedmeye çalışıyordum.
Ama en son artık kendini yerlere atıyordu yuvarlanıyırdu yorgunluk dan :))
Ikı emziğe fena alıştı, o kdr yorgundu ama yinede uyumadı arabada ikinci emzik yok diye. Neyse bulması kolay bişey emzik. Hangisi oldugunada bakmıyor yeterki emzik olsun :)))))
yok ikisinide agzina almiyorAha cidden mi? Nasıl kullanıyor ki iki emziği merak ettim ikisini birden sokmuyodur ağzına demi?
Oynaması çok güzel olmuş bence çocuğun enerjisini atmaya ihtiyacı varmış baksana yazık evde sen ona arada bi halay müziği falan aç :))))
cuppayı Tuna da çok seviyor. :)yok ikisinide agzina almiyor
biri eline aliyor uyku arkdasi gibi yani elinde onla oynaarak uykuya daliyor
ablasi ikinci emzigi koklardi :) bu elinde oynamayi tercih etti :)))
evde oyanamaz olurmu hele minnos la cuppa faviorimiz :=))
oldugu yerdee in kalk yapiyor boyle bastonlu yaslilar gibi bukulup dogruluyorcuppayı Tuna da çok seviyor. :)
Bayildim yaa Hakan'in oynama askina cok gormek isterdim. Cok tatli yaa gozumde canlandiriyorum da.oldugu yerdee in kalk yapiyor boyle bastonlu yaslilar gibi bukulup dogruluyor
dun gruplarin arasina girdi ortalarinda oyndi maskot oldu resmen hiç oynamayi sevmem ama onu takip ediyim rken oyuna kalkmis oldum , odun gibi durulmuyor napayim herkes oynarken :))))
bir iki videoya çekdim ama opnun boy kuçuk olunca milletin hep belden asagisi gorundu elimden geldigince engelledim ama yinede arada var sallanann salçaalr tovbe tovebeeeeee :)))))
evet böyle konuşuyoruz ama elbet kolay değil. davulun sesi uzaktan hoş geliyor bazen. bi kere güzel bi iş bulacaksın yaşayacak yer, oraya alışma vs hiç bir şey kolay değil. keşke hiç bunları düşünmesek ama..Bilmem mi canım, aynısı eşime yapılıyor işte..
özlesek de gelir görürüz ama işte o kadar da kolay değil.. ben şimdilik istemiyorum, az daha kalmak istiyorum ama baktım ki olmuyor ayaz içimin giderim .. sonuçta orada da şartlar zor, iş bulacaksın, ki bu iş kendi mesleğinde olmayacak zaten.. hayat ne gösterir bize bilmem