2015 Şubat Anneleri

he atiyim demiiii :)
atiyorum veriyorum bi ayndan
bitmiyor oyle çok gereksiz seyler almisimkiiii
salak kafam napacaksam
yogurt makinesi bile vardi veridm birine
Oh mis verdikçe rahatlıyor insan gerçekten. Alırken gözümüz dönüyor dimi sonra da pişmanlık :)

kiz meryim sen baslarda burda yokdun demi sefiyom ben sizin hepiniziii çok taliskosunuz hepinizz :)))))))))))
Çok çok kötü bi his gerçekten. Maddi olarak da nane bi olarak da hazır değildik. Anamm. Neler neler düşündüm yaa.. nasıl bakılacak, işi bıraksam olmaz, kredi var ödüyoruz, Tuna çıldırır rahat bırakmaz bebeği, o çıldırırsa biz zaten gideriz :)) Doğum yaza gelince Tuna'nın tuvalet eğitimini bile düşündüm haa nasıl yaparım diye :KK70: zaten ben ipin ucunu bi kaçırdım mı teyy teyyy anammm :))

anammm nasil beliliycen kiz o ogrencileri
en basrili olanlarimi alican :)))
çok sevindim senin sevinmene :)
Evet haftaya en söz dinleyenleri ve ödevlerini unuta yanları, arkadaşından şikayet duymadığım üç öğrenci. Gönül ister hepsini alıyım yedireyim içireyim ama kalabalıklar.. bi gün onu da yapıcam ama şöyle yaza doğru bi mangal partisi yapıyım yavrucuklarıma:)

kiz meryim sen baslarda burda yokdun demi sefiyom ben sizin hepiniziii çok taliskosunuz hepinizz :)))))))))))
Yoktum Can'ım da hep okuyordum seni falan biliyorum helal diyordum hep sana , doğuramıyordu sen bi türlü :KK70: ben de sizi çok seviyorum gerçekten. Artık aile gibi olduk, iyi arkadaşlıklar kurduk bence. Kimse kimseyi yargılamadan olduğu gibi kabul edince böyle güzel muhabbetler oluyor işte :)

Yoktum Can'ım da hep okuyordum seni falan biliyorum helal diyordum hep sana , doğuramıyordu sen bi türlü :KK70: ben de sizi çok seviyorum gerçekten. Artık aile gibi olduk, iyi arkadaşlıklar kurduk bence. Kimse kimseyi yargılamadan olduğu gibi kabul edince böyle güzel muhabbetler oluyor işte :)
he benim çocuklar nieyse dogmak bilemzlerrr :)))

İhtiyacı olan birine ver bence.
himm hani eski ya o yuzden dusunmemistim ama emrenin bi sinif arkadasinin ailesi zor durumdaymis dur bakayim ona vereyim o zaman
firinimida ona vericem ama nasil olacak bakalim okullar bi açilsaydi hayirlisiyla

Kız sen doğurası oldun ne arkadaşı :) ben şimdi hamile olsaydım ben daha yarısına gelmeden sen çoktan doğurup bitirecektin işi :))
Hahah çok tatlısın canım olsun arkamdan gelirdin :) bu arada gözünaydın canım hayırlısı olmuş hazır olmak lazım maddi ve manevi olarak hamilelik daha güzel geçiyor isteyerek ve bekleyerek olduğu zaman Allah gönlüne göre versin canım

üç mü :KK57: maşallah ikinciyi doğurmadan üçüncü planları yapabiliyorsun ben şok :KK70:
Yok ya o kadar korkunç birşey değil Bence maddi tarafını Hiç düşünmedim Nasıl nolur falan diye nerdeyse Şuan Hiç masrafta yapmadık evin düzeni hiçbişey değişmedi hayatımızda hayatı akışına bıraktık Yani bizde herşey normal ilerliyor psikolojik olarak hazırmiyim Şuan Onu bilemiyorum Ama 1-2 ayda Bir düzen kurarım gibime geliyor :KK66:

Amin canım inşAllah gönlüne göre olur 3. sü de :) benim hamileliğim de çabuk geçiyor gibi ama çalışıyorum ondan mı bilmem önünüzdeki hafta doğum iznine ayrılacam annem de yarın dönüyor ankaraya bakalım bundan sonraki zaman nasıl geçecek beratla evde başbaşa
Çalıştığın için Tabi çabuk geçiyor İşte şimdi zorlanırsın annen gidiyor hamileliğin ilerliyor inanirmisin ben hala oğlana at eşek olup sırtımda gezdiriyorum :) Doğum iznine erken ayrilmiyormusun.
Can'ım sağlıkla kolaycacık alırsın inşallah minnoşu kucağına. Ay çok heyecanlı yeniden bebek kokusu, açılmayan gözler, emzirmeler filan çok güzel :)
Amin bende heyecanlandım hamile olma ihtimalin üzerine Bu korku sana yetmistir. şimdiden memelerden süt geliyor bakıyorum Bir ıslaklık var iğrenç sarı renkte :)

Yok ya o kadar korkunç birşey değil Bence maddi tarafını Hiç düşünmedim Nasıl nolur falan diye nerdeyse Şuan Hiç masrafta yapmadık evin düzeni hiçbişey değişmedi hayatımızda hayatı akışına bıraktık Yani bizde herşey normal ilerliyor psikolojik olarak hazırmiyim Şuan Onu bilemiyorum Ama 1-2 ayda Bir düzen kurarım gibime geliyor :KK66:

Çalıştığın için Tabi çabuk geçiyor İşte şimdi zorlanırsın annen gidiyor hamileliğin ilerliyor inanirmisin ben hala oğlana at eşek olup sırtımda gezdiriyorum :) Doğum iznine erken ayrilmiyormusun.
Amin bende heyecanlandım hamile olma ihtimalin üzerine Bu korku sana yetmistir. şimdiden memelerden süt geliyor bakıyorum Bir ıslaklık var iğrenç sarı renkte :)
Ay evet canım ya asıl şimdi zorlanacam sanırım hamileliğin son dönemleri ağırlaşıyor insan beratın peşinde koşturacam sen at olupta erken doğurmadıysan inşAllah ben de doğurmam canım :) sıkıntı etmiyorum pek ama tek sıkıntı yemek yememesi benim için babası evdeyken onu banyoya küvete filan götürüp kucağında yediriyor az da olsa o şekilde yiyor benim gücüm yetmez öyle peşinden koşup kucağıma alarak dikkatini dağıtarak yedirmeye :KK43: bir de anneme alışmıştım ya işten geliyordum uzanıyordum yemek hazır bulaşığı çamaşırı temizliği hep annem yapıyordu sağolsun bu akşam yolcu ettik onu ankaraya şimdi zor olacak benim için
İzne erken ayrılıyorum canım evet 32. Haftada doğum izni raporunu veriyor normalde doktor ama bebek ilerde benim 10 gün kadar o yüzden 3 kasımda rapor vereceğini söyledi benim için iyi oldu yani

mery60 mery60 hadi gözün aydın canım :))) sevindim senin adına ne yalan söyleyeyim :) biz de sizin gibi korunuyoruz ama fazla öyle bir sıkıntı olmuyor çünkü benim adetim tam zamanında gelir hep :)

Hamilelik olsa ne yaparım bilmiyorum, ne hissederim bilmiyorum.. daha çok korku olur içimde aldırmayı aklımın ucundan geçirmem tabiki.. ayyy değişik yaa :))

MaRaL_ MaRaL_ canıııkom çok işin varmış daha :KK43: inşallah size yardım eden birleri çıkar yoksa çok zor oluyor.. bebekle taşınmak da ayrı bir dert zaten.. ben son taşındığımda hamileydim 4 aylık falan ama nasıl yorulmuştum nasıl.. offf hiç taşınmasak en güzeli :)

Ay evet canım ya asıl şimdi zorlanacam sanırım hamileliğin son dönemleri ağırlaşıyor insan beratın peşinde koşturacam sen at olupta erken doğurmadıysan inşAllah ben de doğurmam canım :) sıkıntı etmiyorum pek ama tek sıkıntı yemek yememesi benim için babası evdeyken onu banyoya küvete filan götürüp kucağında yediriyor az da olsa o şekilde yiyor benim gücüm yetmez öyle peşinden koşup kucağıma alarak dikkatini dağıtarak yedirmeye :KK43: bir de anneme alışmıştım ya işten geliyordum uzanıyordum yemek hazır bulaşığı çamaşırı temizliği hep annem yapıyordu sağolsun bu akşam yolcu ettik onu ankaraya şimdi zor olacak benim için
İzne erken ayrılıyorum canım evet 32. Haftada doğum izni raporunu veriyor normalde doktor ama bebek ilerde benim 10 gün kadar o yüzden 3 kasımda rapor vereceğini söyledi benim için iyi oldu yani
Allah kolaylık versin canım.. çok zor olmalı.. ben bu "sağlıklı" halimle ne hale geliyorum akşamları pestilim çıkıyor sen bir de kocaman bir bebiş taşıyorsun içinde.: maşallah yine sana.. korkma erken Doğum falan olmaz.. allahtan eşin öğretmen erken geliyordur o eve benim beyfendi gibi 8lerde 9larda değil :KK66:))

mery60 mery60 hadi gözün aydın canım :))) sevindim senin adına ne yalan söyleyeyim :) biz de sizin gibi korunuyoruz ama fazla öyle bir sıkıntı olmuyor çünkü benim adetim tam zamanında gelir hep :)

Hamilelik olsa ne yaparım bilmiyorum, ne hissederim bilmiyorum.. daha çok korku olur içimde aldırmayı aklımın ucundan geçirmem tabiki.. ayyy değişik yaa :))

MaRaL_ MaRaL_ canıııkom çok işin varmış daha :KK43: inşallah size yardım eden birleri çıkar yoksa çok zor oluyor.. bebekle taşınmak da ayrı bir dert zaten.. ben son taşındığımda hamileydim 4 aylık falan ama nasıl yorulmuştum nasıl.. offf hiç taşınmasak en güzeli :)
saol canim
az once emreyle bi tane dolap sokduk çope attik buyumusde erkek olmus annesine yardime diyor benim oglum, o arada hakanda aramizda tahta dusurdu galiba ustune ama sesi çikmadi sirtina geldi herhalde her delige girmese olmuyorrr, simdilik yardimcim çocuklar gibi :)
senin koca yine 9 da geliyormus benimki 12 de geliyor

su evi bi temizleyebilsem geriis kolay gece gunduz uyumam tasirim ama temizleme isinden tisriyorum
onada ALLAH buyuk bakalim ..

kiz sen niye izine ayrildin dohurana kdr çalissaydin yaa
simdi daha çok yoruluucan ev hanimligi daha zor malum :)))

saol canim
az once emreyle bi tane dolap sokduk çope attik buyumusde erkek olmus annesine yardime diyor benim oglum, o arada hakanda aramizda tahta dusurdu galiba ustune ama sesi çikmadi sirtina geldi herhalde her delige girmese olmuyorrr, simdilik yardimcim çocuklar gibi :)
senin koca yine 9 da geliyormus benimki 12 de geliyor

su evi bi temizleyebilsem geriis kolay gece gunduz uyumam tasirim ama temizleme isinden tisriyorum
onada ALLAH buyuk bakalim ..
Emre az daha büyük olsa sana hiç birşey yaptırmazdı ne güzel :)
Evet temizlik işi insanın gözünde büyüyor ama ev çok aşırı büyük değilse de yapılabilir canım bence..

Oooovv çok geç sabahında erkenden çıkıyor mu yoksa? Sana hiç Hayrı yok o zaman eşinin :KK43:

Emre az daha büyük olsa sana hiç birşey yaptırmazdı ne güzel :)
Evet temizlik işi insanın gözünde büyüyor ama ev çok aşırı büyük değilse de yapılabilir canım bence..

Oooovv çok geç sabahında erkenden çıkıyor mu yoksa? Sana hiç Hayrı yok o zaman eşinin :KK43:
oo daha neler var bizde
kizim bulasigi ona soyleemden yikadim diye oturup agliyor,bulaisk makinesi varda kaba tencere sigmayani fln elimde yikiyorum, bugun unuttu nedense .. hayir yikasin guzel hos daa heryer su oluyor yerler islaniyor
gecen gun yere bez sermis yikadiklarini ustune koymus kurutuyordu bi gorsen dugun bulasiig sanarsin :)))
çok tatli karismiyom bende kafasina gore takiliyor yalniz sicak suyu çok aciyor ona uyrdim az aç faturadan bataacz diye:KK48::KK48:

ama emre daha i$çil dir ablasindan bi dediigmi iki etmez
ablamiz gonlu olursa yardim eder yoksa kilini kipirdatmazzz:skandal::skandal::skandal:

valla esimin yuzunu goren cennetlik
sabah 11/14h30
aksam 17/223h30 cibari iste saatleri
yani bi yemeeye bide uyumaya eve geliyor gibi bisey :)

vahide1204 vahide1204 nerelzedesin bacim
bu gece iseme olayi beni bitirdi valla
dun gece benim yatakda gitti
bez baglatmiyordu agliyor ediyor bende birakiyordum
havalr soguyunca biz eskiye döndük napicam sasirdim

bugun bi anlasma imzaladik:)
o resim çizdi ben cumle kurdum, iki gece temiz bez olursa bezi birakcaz,aslinda 3 geceydi de pazarlik yapti sipaa

bu gece tekrar beze doncez
tal bitti diyorum yine hortluyor bu durum napacami sasidim :KK43:
çocukda uzuluyor
off

ialci kullansammmiii
Dene bakalım ilacı.bize bir ay çok güzel etki etmişti.ama sonra yine aynı şekilde ilaca rağmen devam etmişti.uyuduktan bi buçuk saat sonra kaldırıp tam uyanmasını sağlayıp wc ye göturmen gerek belli bi dönem.ben usendigimden aksadi bu ara.o saat uykunun en ağır saatiymis.cisi geldiğinde uyanabilmesi için böyle tavsiye etmişti psikolog.
Bez içinde çocuk gece kulodu al bence.bu bez değil dersin.artik çok buyuk ve akıllı bez için.baska olumsuz etkisi olmasın bezin.
Sak diye geldi bizimkine bu illet şak diye de bitmesini umut ediyorum.

Ne güzelllll Yen'i ev Yen'i eşyalar terrrrtemiz güle güle oturun inşallah Can'ım. Evden giderken bütün fazlalıkları ayır, Laz'ım olur diye bi kenara bi iğne bile koyma sakın. Az eşya çok huzur valla..
Evet yaa.ben de atiyom atiyom bitmiyor.bi şöyle istediğim dolap düzeni kuramadim.yeterince iyi atamiyom zannimca.esyamda yok aslında ne var dolaplarda bilmem.
bu sabah evin anahtarkarini aldik
esimle evden sanki pek sicak bi elektrik alamadik gibii
ev bos oldugu içinmi acaba
geri donuusmuz yok kontrati imzaladik ama hala bilmiorum iyimi yaptik kotumu

çok i$$ var
mutfak dolabi alicaz takilacak, Tr de galiba aldigin yer takiyor burda oyle deil :KK43:
esim de isten firsat bulabildikçe yapmaya çalisicak sonra bi arkaadsib esi yardim edecek duvara mo,te edilmnesine

kiza yada oglanlara dolap almam lazim gardolap eksik
hersey hazir olsun biz 8 kasimda gidip girelim istiyorum ama oalcak gibi durmuyor :KK43:(

ev boyanacak iki odasi
aslinda bunlar hep esimin isleri ama biraksam sonr ayapariz der onun insiyatifine birakamam daha once yaptim dersimi aldim

bu ev de toplanacak
amannnn
Hayırlı olsun yeni yuvaniz.mery e katılıyorum.guzel eleme yap fazlaliklari.

Dene bakalım ilacı.bize bir ay çok güzel etki etmişti.ama sonra yine aynı şekilde ilaca rağmen devam etmişti.uyuduktan bi buçuk saat sonra kaldırıp tam uyanmasını sağlayıp wc ye göturmen gerek belli bi dönem.ben usendigimden aksadi bu ara.o saat uykunun en ağır saatiymis.cisi geldiğinde uyanabilmesi için böyle tavsiye etmişti psikolog.
Bez içinde çocuk gece kulodu al bence.bu bez değil dersin.artik çok buyuk ve akıllı bez için.baska olumsuz etkisi olmasın bezin.
Sak diye geldi bizimkine bu illet şak diye de bitmesini umut ediyorum.
ya ben kaldiriyordum yaopiyordu sabaha temiz oluyordu, iki aydr fln bez baglamiyordum
hafta sonundan beri gece kaldiyorum yapiyor sabah yine islak oluyor ikinci defayami kaldirsam ama onada ben uyanik olmuyorumki
bugun son sivi kullanma saatini geriye aldik bakalim ise yarayacakmi
istemiyor bez uzuluyor ama napayim ben gece uç defa yapti dun baska çarem yokkii

bu sabah ikna etmeeye çalsitim bez için bakdim olmuyor aklima bisey geldi

temiz bi kagit aldik o resim çizzdi ben yazi yazdim, iki kere bez kuru oluyrsa sabahlari bezi birakacaz ama bez islaksa kuru kalana kdr devam aynen bunu yazdim; oda ev yatak bez resmi fln çizdi :)))
altinada tarih imza atttik, onemli evraklari koydugum dosyaya koydum gpzunun onunde gayet ciddi bi anlasma yaptik yani :)
az once geldi anlasmayi bozma diyor bezi unutmusum da :)
takdim uyudu :) sende herseyi unutuyon diyor

gelincikgibi gelincikgibi im ne diyon bizim anlasmaya ikna etmeye yaradi ama içten içe uzulurmuki, gerçi bana hatirlattigina gore uzulmus sayilmaz herhalde

Evet yaa.ben de atiyom atiyom bitmiyor.bi şöyle istediğim dolap düzeni kuramadim.yeterince iyi atamiyom zannimca.esyamda yok aslında ne var dolaplarda bilmem.

Hayırlı olsun yeni yuvaniz.mery e katılıyorum.guzel eleme yap fazlaliklari.
saol canim
eve hiç isinamadik esimle ama sozumuzden de donemedik
içini guzel yaparsak hersey daha guzel olur insallah ..

X