2015 Şubat Anneleri

Titltişiilililililliii kızlar :halay: hamile değilim yehuuu yehuuuu :KK49::KK31:. Adağım vardı üç öğrencime hamburger partisi yapıcam. Ama evde :))

Çok çok kötü bi his gerçekten. Maddi olarak da nane bi olarak da hazır değildik. Anamm. Neler neler düşündüm yaa.. nasıl bakılacak, işi bıraksam olmaz, kredi var ödüyoruz, Tuna çıldırır rahat bırakmaz bebeği, o çıldırırsa biz zaten gideriz :)) Doğum yaza gelince Tuna'nın tuvalet eğitimini bile düşündüm haa nasıl yaparım diye :KK70: zaten ben ipin ucunu bi kaçırdım mı teyy teyyy anammm :))
anaaaaaaam vallahi bende halay çekicem :halay:allah günah yazmasın böyle düşünüyoruz diye ama cidden seni o kadar iyi anlıyorumki. hatta inanmayacaksın bende şimdi hamileysem yaza doğursam Begüm nasıl bezden çıkar diye düşünmüştüm geçen ay. kız biz valla manyağız :KK70: bu kadar korkacağımıza taktıraydık bi spiral.
ya maddi manevi çok zor anlıyorum seni. tabii gelirse de başımızın üstüne ama daha zamanı var :))

MaRaL_ MaRaL_ bu arada spiralin acısından korkmuyorum ben canım oramdan içeri bişey koyulması ve onun orda olduğunu bilmek yani o his irrite ediyor beni.
seninde kanın bayağı düşmüş bakır iyi gelmiyorsa gerekeni yap kan değerli önemli dikkat et kendine.

Yoktum Can'ım da hep okuyordum seni falan biliyorum helal diyordum hep sana , doğuramıyordu sen bi türlü :KK70: ben de sizi çok seviyorum gerçekten. Artık aile gibi olduk, iyi arkadaşlıklar kurduk bence. Kimse kimseyi yargılamadan olduğu gibi kabul edince böyle güzel muhabbetler oluyor işte :)
ayy meriiimmm benle maral iki gün arayla doğurduk bende doğuramıyodum. hey gidi günler. bende en başından beri yoktum hamileliğimin 7.aylarında yazdım.
çok kişi vardı burda çoğunu çok tanımasamda bazılarıyla çok şey paylaştık. ama dikkatimi çekiyor da teker teker instagramda takip etmeyi bırakıyorlar beni. öküz öldü ortalık bozuldu derler ya :))
böyle daha güzel, az kişiyiz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz, ve hepinizi çok seviyorum :KK200:

Yok ya o kadar korkunç birşey değil Bence maddi tarafını Hiç düşünmedim Nasıl nolur falan diye nerdeyse Şuan Hiç masrafta yapmadık evin düzeni hiçbişey değişmedi hayatımızda hayatı akışına bıraktık Yani bizde herşey normal ilerliyor psikolojik olarak hazırmiyim Şuan Onu bilemiyorum Ama 1-2 ayda Bir düzen kurarım gibime geliyor :KK66:

Çalıştığın için Tabi çabuk geçiyor İşte şimdi zorlanırsın annen gidiyor hamileliğin ilerliyor inanirmisin ben hala oğlana at eşek olup sırtımda gezdiriyorum :) Doğum iznine erken ayrilmiyormusun.
Amin bende heyecanlandım hamile olma ihtimalin üzerine Bu korku sana yetmistir. şimdiden memelerden süt geliyor bakıyorum Bir ıslaklık var iğrenç sarı renkte :)
sen zaten çok önceden de diyodun ikinciyi istiyoruz diye. insan isteyince korkunç gelmez tabii :)) yani korkunç diye nitelendirmeyeyim ama benim imkanlarım dahilinde değil şu an. hadi maddiyatı da geçtim zaten çoğu masraf yapan şeyleri ilk çocukta almış oluyorsun. hatta sen sadece bezine masraf yapacaksın belkide :) inşallah sağlıkla büyütürsün yavrularını canım.

anaaaaaaam vallahi bende halay çekicem :halay:allah günah yazmasın böyle düşünüyoruz diye ama cidden seni o kadar iyi anlıyorumki. hatta inanmayacaksın bende şimdi hamileysem yaza doğursam Begüm nasıl bezden çıkar diye düşünmüştüm geçen ay. kız biz valla manyağız :KK70: bu kadar korkacağımıza taktıraydık bi spiral.
ya maddi manevi çok zor anlıyorum seni. tabii gelirse de başımızın üstüne ama daha zamanı var :))

MaRaL_ MaRaL_ bu arada spiralin acısından korkmuyorum ben canım oramdan içeri bişey koyulması ve onun orda olduğunu bilmek yani o his irrite ediyor beni.
seninde kanın bayağı düşmüş bakır iyi gelmiyorsa gerekeni yap kan değerli önemli dikkat et kendine.

ayy meriiimmm benle maral iki gün arayla doğurduk bende doğuramıyodum. hey gidi günler. bende en başından beri yoktum hamileliğimin 7.aylarında yazdım.
çok kişi vardı burda çoğunu çok tanımasamda bazılarıyla çok şey paylaştık. ama dikkatimi çekiyor da teker teker instagramda takip etmeyi bırakıyorlar beni. öküz öldü ortalık bozuldu derler ya :))
böyle daha güzel, az kişiyiz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz, ve hepinizi çok seviyorum :KK200:
anladim canim inanirmisin bende oyleydim
biliyormusun ben 10 yil gozluk takdim bi kere bile lens denemedim, vucuda yabanci madde girmesi ni dusununce tuylerim urperiyordu, denemedim bile lensi
spiralde ayniydi benim için

ama iki çcoukdan sonra hamile olmakdan o kdr korkuyordumki hamile kalma korkum spiral korkumu yendi :))))
ben hap alamiyorum unutuyorum, esimede guvenenemem
geriye bi spiral kalior seçenek olarak bana

amanin bide instagram mi vardi
belki onlarda aralarinda kopuyolardir :))
ben sildim instahrami tel den, hafizasi dolu çok yavasliyordu

@hebelee cim benimkilerin arasi da az ya buyuklerin baya zorlandim tovbe dedim yakin yas yapmam uçuncuyu ( 3 istiyorduk zaten esimle )
oldu 5 yas ikinciyle uçuncunun arasi ama pismanim keske 3- 4 olsaydi aralari
bana herkes dedi nasil olsa yapacaksan arayi açma diye ama ben dinlemedim sen belki dinlersin çok açma arayi :) çok dedigim 5-6 çok iste :)

gelincikgibi gelincikgibi eşinde geç geliyomuş eve cidden senle maralın :KK43: eski şirketinde eşim vardiyalı çalışıyordu gece nöbetleri oluyordu o kadar zorduki. hele benim çalıştığım dönemler bazen ben işe giderken o dönüyordu birbirimizi göremiyorduk. şükür şimdi 16:30 da çıkıyor. sadece yazın 8-9 olabiliyor. bu havacılık sektörününde kötü yanı yazın çok yoğun, tatil iznini bile ağustosun sonu eylülün başı gibi alabiliyoruz zorla. ay neyse sana üzüldüm diyordum konuyu kendime getirdim :))

Ayaz kuzum ne yapıyor? sen hastaydın nasıl oldun? bugün yarım gün mü çalıştın sende :)

amanin bide instagram mi vardi
belki onlarda aralarinda kopuyolardir :))
ben sildim instahrami tel den, hafizasi dolu çok yavasliyordu
bilememki canım bi dönem burda instagram furyası vardı herkes birbirini ekliyordu, kullanıcı adını yazıyordu falan. onlar bi de whatsapp grubundan görüşüyorlar ya dolayısıyla iletişimleri daha farklı. aman silsinler canım çok da tın bende takibi bıraktım oldu bitti :)

bilememki canım bi dönem burda instagram furyası vardı herkes birbirini ekliyordu, kullanıcı adını yazıyordu falan. onlar bi de whatsapp grubundan görüşüyorlar ya dolayısıyla iletişimleri daha farklı. aman silsinler canım çok da tın bende takibi bıraktım oldu bitti :)
watsap da çok aktif ona yetisilmezki yawsss :)
he canim isteyenle gorusuruz burasi yetiyor buze bak isteyen çikip çikip geliyor kalan saglar bizimdir :))

bende bugün yoğun bi gün geçirdim yorgunum ama ruhen iyiyim. iyi geliyor bir şeyler yapmak.

dabah görümcem ve iki arkadaşı (bende tanışmıştım tabii) bana kahvaltıya geldiler. 10a kadar uyuyan Begümün sabah 7de kalkacağı tuttu :) ama iyi oldu 11:30da yatırdım onlar da bi saat sonra geldiler zaten. rahat rahat kahvaltımı hazırladım ve yaptım. ve rekorlardan biri geldi tam 3e kadar uyudu :))

akşamda bizim yeni evli arkadaşlar yemeğe çağırdı. ohh yemek yapmaktanda kurtuldum :KK70: orda da 10:30a kadar oturduk Begümün uykusu gelince kalktık. arabaya biner binmez uyudu. eve çıkarırken uyanmadı hatta yatağına koydum montunu çıkardım yine uyanmadı, hatta hala devam ediyor, hatta iki gecedir uyanmıyor, ben şok :KK57: maşallah maşallah maşallahhh inşallahvu gecede uyanmaz.

o yüzden şu an çok mutluyum (tabii uyanmazsa) şimdi gidip kitap okumak için sabırızlanıyorum çünkü çok sevdim okuduğum kitabı :kahve:

watsap da çok aktif ona yetisilmezki yawsss :)
he canim isteyenle gorusuruz burasi yetiyor buze bak isteyen çikip çikip geliyor kalan saglar bizimdir :))
evet canım bende girmiştim ama öyle yazıyolardıki telefonum dayanmadı bende dayanamadım tabii çıktım hemen :)
aynen öyle canım :KK68:

gelincikgibi gelincikgibi eşinde geç geliyomuş eve cidden senle maralın :KK43: eski şirketinde eşim vardiyalı çalışıyordu gece nöbetleri oluyordu o kadar zorduki. hele benim çalıştığım dönemler bazen ben işe giderken o dönüyordu birbirimizi göremiyorduk. şükür şimdi 16:30 da çıkıyor. sadece yazın 8-9 olabiliyor. bu havacılık sektörününde kötü yanı yazın çok yoğun, tatil iznini bile ağustosun sonu eylülün başı gibi alabiliyoruz zorla. ay neyse sana üzüldüm diyordum konuyu kendime getirdim :))

Ayaz kuzum ne yapıyor? sen hastaydın nasıl oldun? bugün yarım gün mü çalıştın sende :)
kiz o iyileseli çokk oldu :)))))))

anladim canim inanirmisin bende oyleydim
biliyormusun ben 10 yil gozluk takdim bi kere bile lens denemedim, vucuda yabanci madde girmesi ni dusununce tuylerim urperiyordu, denemedim bile lensi
spiralde ayniydi benim için

ama iki çcoukdan sonra hamile olmakdan o kdr korkuyordumki hamile kalma korkum spiral korkumu yendi :))))
ben hap alamiyorum unutuyorum, esimede guvenenemem
geriye bi spiral kalior seçenek olarak bana
haklısın şekerim valla bu korkuyla bende spiral taktırıcam herhalde :) yine güvenmem onada ama çifte koruma olur :)

Allah kolaylık versin canım.. çok zor olmalı.. ben bu "sağlıklı" halimle ne hale geliyorum akşamları pestilim çıkıyor sen bir de kocaman bir bebiş taşıyorsun içinde.: maşallah yine sana.. korkma erken Doğum falan olmaz.. allahtan eşin öğretmen erken geliyordur o eve benim beyfendi gibi 8lerde 9larda değil :KK66:))
Sağol canım :) evet erken geliyor erken derken 5 te yani okulu tam gün onun ayrıca yatılı okul haftada iki gün pansiyonda yatılı nöbet tutuyor yani haftanın iki günü beratla tek kalıcam evde nöbet işi zor canım :KK43:

kiz sen niye izine ayrildin dohurana kdr çalissaydin yaa
simdi daha çok yoruluucan ev hanimligi daha zor malum :)))
Valla doğru diyorsun canım ev hanımlığı çalışmaktan zor bence de iş yerinde dinleniyordum bana kalsa 37 haftaya kadar çalışacaktım ama bizim patron bana şey dedi eğer 37 haftadan sonra çıkarsan sen işten çıkmış olursun 6 ay boyunca işsizlik ücreti alırsın 600 lira sadece ama doğuma iki ay kala yani şimdi rapor alıp doğum iznine ayrılırsam 6 ay boyunca asgari ücret alıcam yani 1.300 lira alcam işten çıkmış olmicam yani doğum iznine ayrılmış olcam bir de bu doğum izninde olunca doğum parası alacakmışım 4 bin lira küsür sanırım böyle olunca daha hesaplı oldu benim için nerdeyse çalışmadan çalıştığım kadar para alıcam yani :KK66:

Canim ben de hepinizi cok seviyorum. Gun icinde mutlaka dusundugum insanlarsiniz hepiniz. Insanin aklina hep sevdikleei gelir ya. Bazen soramiyorum okuyamiyorum bile ama ne yaptiniz diye aklima takiliyo bi sorun olsa. Siz de her zaman desteksiniz bana. Cok kalabalik olmaya gerek yok cok mutluyuz:)

bende bugün yoğun bi gün geçirdim yorgunum ama ruhen iyiyim. iyi geliyor bir şeyler yapmak.

dabah görümcem ve iki arkadaşı (bende tanışmıştım tabii) bana kahvaltıya geldiler. 10a kadar uyuyan Begümün sabah 7de kalkacağı tuttu :) ama iyi oldu 11:30da yatırdım onlar da bi saat sonra geldiler zaten. rahat rahat kahvaltımı hazırladım ve yaptım. ve rekorlardan biri geldi tam 3e kadar uyudu :))

akşamda bizim yeni evli arkadaşlar yemeğe çağırdı. ohh yemek yapmaktanda kurtuldum :KK70: orda da 10:30a kadar oturduk Begümün uykusu gelince kalktık. arabaya biner binmez uyudu. eve çıkarırken uyanmadı hatta yatağına koydum montunu çıkardım yine uyanmadı, hatta hala devam ediyor, hatta iki gecedir uyanmıyor, ben şok :KK57: maşallah maşallah maşallahhh inşallahvu gecede uyanmaz.

o yüzden şu an çok mutluyum (tabii uyanmazsa) şimdi gidip kitap okumak için sabırızlanıyorum çünkü çok sevdim okuduğum kitabı :kahve:
Canim ne guzel bir gun olmus ya cok sevindim valla. misafir gelecek olsun hep ekstra erken kalkarlar ama Allahtan senin isine yaramis erken kalkmasi. Hangi kitapmis o merak ettim. gerci hic okuyamiyorum artik nedense.

Evet yaa.ben de atiyom atiyom bitmiyor.bi şöyle istediğim dolap düzeni kuramadim.yeterince iyi atamiyom zannimca.esyamda yok aslında ne var dolaplarda bilmem.

Hayırlı olsun yeni yuvaniz.mery e katılıyorum.guzel eleme yap fazlaliklari.
Aynen ya ev dolu dolaplar çatı, Bodrum ama bi bakıyorsun her şey de ihtiyaç. Ben en çok mutfak eşyası seviyorum ama ev küçük ve eski olunca bişey alasım da gelmiyor.

oo daha neler var bizde
kizim bulasigi ona soyleemden yikadim diye oturup agliyor,bulaisk makinesi varda kaba tencere sigmayani fln elimde yikiyorum, bugun unuttu nedense .. hayir yikasin guzel hos daa heryer su oluyor yerler islaniyor
gecen gun yere bez sermis yikadiklarini ustune koymus kurutuyordu bi gorsen dugun bulasiig sanarsin :)))
çok tatli karismiyom bende kafasina gore takiliyor yalniz sicak suyu çok aciyor ona uyrdim az aç faturadan bataacz diye:KK48::KK48:

ama emre daha i$çil dir ablasindan bi dediigmi iki etmez
ablamiz gonlu olursa yardim eder yoksa kilini kipirdatmazzz:skandal::skandal::skandal:

valla esimin yuzunu goren cennetlik
sabah 11/14h30
aksam 17/223h30 cibari iste saatleri
yani bi yemeeye bide uyumaya eve geliyor gibi bisey :)
Ah bu kızlar Yok mu :) anasının peşinden gider ama ileride sen hiç merak etme :))

Emre'nin öyle olması da çok hoşuma gitti walla aferin :)

Uiiii eşin evde Yok gibi bişi, maşallah sana üç çocukla iyi çekip çeviriyor her şeyi

Aynı şeyleri düşünmüşüz haa çok güzel :)) gerçekten manyağız :KK70: sanırım bizim ikinci çocuklar da aynı zamanda olacak, ki bence öyle olsun bizi ancak biz anlarız :)

Seni de hatırlıyorum Can'ım, çok kişiyi okuyordum ama bazen ayırt etmesi zor oluyordu :) şimdi sıcak ve güzel bi ortam var bence burda. Az öz. O instagramdaki arkadaşlarında yolu açık olsun ne diyelim, neden bu kadar rahatsız etmiş senin fotilerini görmek anlamadım :) bay bayyyyyyy o zaman:))

ya ben kaldiriyordum yaopiyordu sabaha temiz oluyordu, iki aydr fln bez baglamiyordum
hafta sonundan beri gece kaldiyorum yapiyor sabah yine islak oluyor ikinci defayami kaldirsam ama onada ben uyanik olmuyorumki
bugun son sivi kullanma saatini geriye aldik bakalim ise yarayacakmi
istemiyor bez uzuluyor ama napayim ben gece uç defa yapti dun baska çarem yokkii

bu sabah ikna etmeeye çalsitim bez için bakdim olmuyor aklima bisey geldi

temiz bi kagit aldik o resim çizzdi ben yazi yazdim, iki kere bez kuru oluyrsa sabahlari bezi birakacaz ama bez islaksa kuru kalana kdr devam aynen bunu yazdim; oda ev yatak bez resmi fln çizdi :)))
altinada tarih imza atttik, onemli evraklari koydugum dosyaya koydum gpzunun onunde gayet ciddi bi anlasma yaptik yani :)
az once geldi anlasmayi bozma diyor bezi unutmusum da :)
takdim uyudu :) sende herseyi unutuyon diyor

gelincikgibi gelincikgibi im ne diyon bizim anlasmaya ikna etmeye yaradi ama içten içe uzulurmuki, gerçi bana hatirlattigina gore uzulmus sayilmaz herhalde
Yooo hiç üzülmez güzel olmuş öyle hele de ciddiyetle olması.. bu alt ıslatma konusunda ben çok eksiğim çok araştırdım zamanında ama çözüm bulamadım kendimce.. bu yüzden tuvalet eğitiminden bile çok korkuyorum.. uykusu derim ama anlaşılan tek sefer kaldırmak yetersiz mecbur kaldırman gerekir gibi geliyor bana

X