- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
Titltişiilililililliii kızlar hamile değilim yehuuu yehuuuu . Adağım vardı üç öğrencime hamburger partisi yapıcam. Ama evde :))
anaaaaaaam vallahi bende halay çekicem allah günah yazmasın böyle düşünüyoruz diye ama cidden seni o kadar iyi anlıyorumki. hatta inanmayacaksın bende şimdi hamileysem yaza doğursam Begüm nasıl bezden çıkar diye düşünmüştüm geçen ay. kız biz valla manyağız bu kadar korkacağımıza taktıraydık bi spiral.Çok çok kötü bi his gerçekten. Maddi olarak da nane bi olarak da hazır değildik. Anamm. Neler neler düşündüm yaa.. nasıl bakılacak, işi bıraksam olmaz, kredi var ödüyoruz, Tuna çıldırır rahat bırakmaz bebeği, o çıldırırsa biz zaten gideriz :)) Doğum yaza gelince Tuna'nın tuvalet eğitimini bile düşündüm haa nasıl yaparım diye zaten ben ipin ucunu bi kaçırdım mı teyy teyyy anammm :))
ya maddi manevi çok zor anlıyorum seni. tabii gelirse de başımızın üstüne ama daha zamanı var :))
MaRaL_ bu arada spiralin acısından korkmuyorum ben canım oramdan içeri bişey koyulması ve onun orda olduğunu bilmek yani o his irrite ediyor beni.
seninde kanın bayağı düşmüş bakır iyi gelmiyorsa gerekeni yap kan değerli önemli dikkat et kendine.
ayy meriiimmm benle maral iki gün arayla doğurduk bende doğuramıyodum. hey gidi günler. bende en başından beri yoktum hamileliğimin 7.aylarında yazdım.Yoktum Can'ım da hep okuyordum seni falan biliyorum helal diyordum hep sana , doğuramıyordu sen bi türlü ben de sizi çok seviyorum gerçekten. Artık aile gibi olduk, iyi arkadaşlıklar kurduk bence. Kimse kimseyi yargılamadan olduğu gibi kabul edince böyle güzel muhabbetler oluyor işte :)
çok kişi vardı burda çoğunu çok tanımasamda bazılarıyla çok şey paylaştık. ama dikkatimi çekiyor da teker teker instagramda takip etmeyi bırakıyorlar beni. öküz öldü ortalık bozuldu derler ya :))
böyle daha güzel, az kişiyiz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz, ve hepinizi çok seviyorum