Selam minnoş kızlar nasılsınız, ben dün Tuna'yı uyuturken bi uymuşum maşşallah saat dokuzda, Tuna'nın gece yedibinikiyüzelli kez uyanmasını saymazsak baya iyi uyumuşum. O kadar ihtiyacım vardı ki uykuya.. gördüğüm ikimilyonkırksekizbinyetmişiki rüyayı da bu kadar uzun uyumanın nazarı sayıyorum artık. :)
yeb4 Can'ım Tuna da bu ara çok uyanıyor neden bilmem valla yatırıyoruz yarım saat sonra uyanıyor. Elimi tutup tekrara uykuya dalıyor. Bizimle aynı odada yattığı İçin bizde sorun yok şimdilik ama senin için ve @AyazBeyaz İçin çok zor olur tabi.. ben bile hep sola yatıyorum diye tutuluyorum. Valla anlamıyorum niye uyanıp duruyorlar.. diş mi kıç mı çözemedim. Kız ayaz senin bu hayal gücün de ne korkunçlu
ya ben böyle gülüp duruyorum ama şu an hamilelik şüphesi içinde kıvranıyorum
gidip test yapmaya cesaretim yok kafayı yicem
en son ne zaman Regl oldum net hatırlamıyorum ama bu günlerde olmalıydı!! Alllahım yaa olmasın lütfen şu an, benim hakkımı arkadaşıma versin Allah
@dadera Can'ım sizin şu seminer meselesi ne zaman kesinleşecek merakla bekliyorum.. ben bi kaç saatte bile özlüyorum valla. Zor anam evlat.. kaynana daha zor ama