kizz deme oyleeeeYaşasııınnn bir hamiş adayı daha var grubumuzdakendime arkadaş arıyorum ayıptır söylemesi ihtimali bile güzeeell
ferah tut içiniiiii bence bişey yokHemmmmeeeennnnn indiriyorum. Kocalara güvenirsen böyle deli tavuk gibi dolanırsın işteoy anam oy..
Can'ım adam yaaa hakkaten canı sıkılıyor demek ki
Kız sen doğurası oldun ne arkadaşı :) ben şimdi hamile olsaydım ben daha yarısına gelmeden sen çoktan doğurup bitirecektin işi :))Bence de bişey yokturmery60 ciğim stres yapma satını hatırlamıyorsun zamanı gelince hasta olursun hiçbişeycik çıkmicak bence çıksa da fena olmaz o kadar da kötü olmaz deeermişimmm :)
Ne güzelllll Yen'i ev Yen'i eşyalar terrrrtemiz güle güle oturun inşallah Can'ım. Evden giderken bütün fazlalıkları ayır, Laz'ım olur diye bi kenara bi iğne bile koyma sakın. Az eşya çok huzur valla..bu sabah evin anahtarkarini aldik
esimle evden sanki pek sicak bi elektrik alamadik gibii
ev bos oldugu içinmi acaba
geri donuusmuz yok kontrati imzaladik ama hala bilmiorum iyimi yaptik kotumu
çok i$$ var
mutfak dolabi alicaz takilacak, Tr de galiba aldigin yer takiyor burda oyle deil
esim de isten firsat bulabildikçe yapmaya çalisicak sonra bi arkaadsib esi yardim edecek duvara mo,te edilmnesine
kiza yada oglanlara dolap almam lazim gardolap eksik
hersey hazir olsun biz 8 kasimda gidip girelim istiyorum ama oalcak gibi durmuyor(
ev boyanacak iki odasi
aslinda bunlar hep esimin isleri ama biraksam sonr ayapariz der onun insiyatifine birakamam daha once yaptim dersimi aldim
bu ev de toplanacak
amannnn
Drone diye bi kamera Can'ım. Minik uçak gibi kumandalı filan, şimdi her filmde dizide onunla çekiyorlar.kiz ciddimi uçan kamera alacak
varmi oyle bisey kiii
anam teknoloji ozurlu oldugum nasilda belli :)
No hamilelik yes keyif :)) yokmuş Can'ım Allah'a şükür öyle bişey. Elbette olsa hayır demeZdik de zamanlama kötü olurdu vallahi :)Ay canim yaa kopuyorum hep seni okurken. Uyumana sevindim yine de boluk porcuk de olsa
Hamilelik mi didiiiinnn.
Kos kiz bi test yaptir bence bu supheyle yasanmaz. Takiliyorum ama Allah istedigin zaman versin insallah
Ay ne güzel güldürebildiysem :) ben pek severim böyle uzun uzun anlatmayı tanımlar yapmayı :))Ay supersin yaa hisler bu kadar acik net bi sekilde anlatilamaz. Ne kotu bi duygudur o dimi? Ay alemsin valla hep guldum simdi ise gidiyorken ustelik.
he atiyim demiiii :)Ne güzelllll Yen'i ev Yen'i eşyalar terrrrtemiz güle güle oturun inşallah Can'ım. Evden giderken bütün fazlalıkları ayır, Laz'ım olur diye bi kenara bi iğne bile koyma sakın. Az eşya çok huzur valla..
anammm nasil beliliycen kiz o ogrencileriTitltişiilililililliii kızlarhamile değilim yehuuu yehuuuu . Adağım vardı üç öğrencime hamburger partisi yapıcam. Ama evde :))
Çok çok kötü bi his gerçekten. Maddi olarak da nane bi olarak da hazır değildik. Anamm. Neler neler düşündüm yaa.. nasıl bakılacak, işi bıraksam olmaz, kredi var ödüyoruz, Tuna çıldırır rahat bırakmaz bebeği, o çıldırırsa biz zaten gideriz :)) Doğum yaza gelince Tuna'nın tuvalet eğitimini bile düşündüm haa nasıl yaparım diye