Sen bunu iki kez yaşadın tabi biliyorsun her şeyi, ay valla hayırlısı olsun tabi ama zamanlama çok yanlış olur şimdi çooookyok kiz niye aglayalim bebek için aglanirmi ( kend iminki hariç tabi : ) )))))))
sende bi kaç gun aglarsin sonra alisirsin biseycik olmaz
yok kiz insan unutuyor yoksa insanligin nesli çururudu her doguran tovbe etse nasil uruyecez beaaa :))))))Delüyüz çünkü biz :))
nasil korunuyorsun canimSen bunu iki kez yaşadın tabi biliyorsun her şeyi, ay valla hayırlısı olsun tabi ama zamanlama çok yanlış olur şimdi çooook
mery60 yaaa güldürdün beni deli kadın içindeki fırtınaları anlayabiliyorum ama bunun tek yolu o testi yapmak beybilisi. sağlık ocağındakiler de mok yesin onlara kalmış senin çişinin akıbeti
geçicek elbet canım sağlıkları hep yerinde olsunda.
anlıyorum korkunu ama kendini yiyip bitirme. kaç gün geciktin? programlar var indirsene telefonuna. takvim tutuyosun işte işaretliyosun her şeyi. tehlikeli günleride gösteriyo :) tabii kime göre tehlikeli değil, bize göre tehlikeli
ben onceden yani buyuklerin bebekliginde baska bi foruma ayziyordum burasi gibi çok kalabalik deildik, aile gicbidyik giren belliydi herkes herkesi mutlaka tanirdiSen bunu iki kez yaşadın tabi biliyorsun her şeyi, ay valla hayırlısı olsun tabi ama zamanlama çok yanlış olur şimdi çooook
Göğüste doygunluk yok da şu an belim ağrımaya başladı biraz. Sen sorunca :))bel agrin, goguslerde dolgunluk falan avrmi canim
yani belirtin varmi
Çok ilkel bi şekilde korunuyoruz canım ama söyleyemiyorum utanıyorumnasil korunuyorsun canim
de get kizzzz deluuuuuuu :))))))))))Göğüste doygunluk yok da şu an belim ağrımaya başladı biraz. Sen sorunca :))
ben anlamamki kiz oyle sifreli konusmadanÇok ilkel bi şekilde korunuyoruz canım ama söyleyemiyorum utanıyorum
Kesinlikle haklısın . Nasıl böyle bi ihmalkarlık yaparım zaten hala kızıyorum kendime. Hem korunma yöntemi olarak hem reglimi düzgün yazmadığım için. Ay inşallah değilimdir.. neyse 40 kez diyince olur derler ya kapatıyorum bu konuyu ühüühhh ühühhüüüben onceden yani buyuklerin bebekliginde baska bi foruma ayziyordum burasi gibi çok kalabalik deildik, aile gicbidyik giren belliydi herkes herkesi mutlaka tanirdi
neyseee
ben orda çok uzun yillar kaldim
once herkes yeni yeni dogum yapti taze anneydi , zamanla buuyduuler ikinciler gelmeye absladi benilkierde erken gelenlerdendi tabi araalri 19 ay ya
orada ne yazilar aglaamalar gordum ben
öldüm bittim mahvoldum demeler ikinci hamilelik oldugu için ( arasi 1 yas olan bile vardi toplma aar : ) )
sonuç imzalarda kuzularim yavrularim canlarim otlarim boceklerim :=))))
dediigm gibi bi iki hafta bunalim takilip sonra alisiyoalrdi çokkk gordum :)
Allah gonlune gore evrsin insallah canim
hamile deilsen korunma yontemini degistir litfen galiba saglam deilki boyle endiselniyon sen
ben anlamamki kiz oyle sifreli konusmadan
isi yarimmi birakiyonuz yaa
tovbe tovbeeeeeeee
tarih yazmanin hamilelikle ilgisi yokkiKesinlikle haklısın . Nasıl böyle bi ihmalkarlık yaparım zaten hala kızıyorum kendime. Hem korunma yöntemi olarak hem reglimi düzgün yazmadığım için. Ay inşallah değilimdir.. neyse 40 kez diyince olur derler ya kapatıyorum bu konuyu ühüühhh ühühhüüü
ben anladım çünkü bende öyleÇok ilkel bi şekilde korunuyoruz canım ama söyleyemiyorum utanıyorum
kiz yasemin ben onumuzdeki ay bakiri çiakrttirip hormonludan takdiricamben anladım çünkü bende öyle
bende hep korkuyorum. hatta her seferinde ek olarak bi de spiral taktırayım çifte korunma olur diyorum ama hep erteliyorum. niyeyse korkuyorum şu spiralden. içim almıyo düşününce bile. ben hap da hayatta kullanmam. e mecbur kocaya güveniyoz
sen şimdi hemen indir o programı. benimkinin adı my calendar yaz çıkar. memnunum her şeyi gösteriyo. böylelikle tehlikeli günleri de görürsün. o ara biraz kaçarsın kocandan artık ben öyle yapıyom
iki gün daha bekle bakalım canım. başka şeyler düşün kendini yorma o düşüncelerle.
ayrıca o adama da bittim şu an resmen can sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış. kız perdelerinizi iyi kapatın belli olmaz uçan kameranın nereleri göstereceği vallahi manşet olursunuz sayfaya
Hemmmmeeeennnnn indiriyorum. Kocalara güvenirsen böyle deli tavuk gibi dolanırsın işteben anladım çünkü bende öyle
bende hep korkuyorum. hatta her seferinde ek olarak bi de spiral taktırayım çifte korunma olur diyorum ama hep erteliyorum. niyeyse korkuyorum şu spiralden. içim almıyo düşününce bile. ben hap da hayatta kullanmam. e mecbur kocaya güveniyoz
sen şimdi hemen indir o programı. benimkinin adı my calendar yaz çıkar. memnunum her şeyi gösteriyo. böylelikle tehlikeli günleri de görürsün. o ara biraz kaçarsın kocandan artık ben öyle yapıyom
iki gün daha bekle bakalım canım. başka şeyler düşün kendini yorma o düşüncelerle.
ayrıca o adama da bittim şu an resmen can sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış. kız perdelerinizi iyi kapatın belli olmaz uçan kameranın nereleri göstereceği vallahi manşet olursunuz sayfaya
kiz ciddimi uçan kamera alacakHemmmmeeeennnnn indiriyorum. Kocalara güvenirsen böyle deli tavuk gibi dolanırsın işteoy anam oy..
Can'ım adam yaaa hakkaten canı sıkılıyor demek ki
Eneeem bi de o ihtimal var dimi hic aklima gelmemisti oyy biterim ben. Ben de cok isterim cocuk ama beceremem bana gore degil kesinlikleAyyyy
3 çocuk olduğunu ben de düşünemiyorum artık ruhum bedenimden ayrılır herhalde
Şaka bir yana, benim bünye kaldırmaz çok isterim çocuğum olsun ama benim psikolojime ağır gelir.. en çok korktuğum şey de ikinciyi düşünüp yapıp sonradan ikiz falan çıkması
Ay canim yaa kopuyorum hep seni okurken. Uyumana sevindim yine de boluk porcuk de olsaSelam minnoş kızlar nasılsınız, ben dün Tuna'yı uyuturken bi uymuşum maşşallah saat dokuzda, Tuna'nın gece yedibinikiyüzelli kez uyanmasını saymazsak baya iyi uyumuşum. O kadar ihtiyacım vardı ki uykuya.. gördüğüm ikimilyonkırksekizbinyetmişiki rüyayı da bu kadar uzun uyumanın nazarı sayıyorum artık. :)
yeb4 Can'ım Tuna da bu ara çok uyanıyor neden bilmem valla yatırıyoruz yarım saat sonra uyanıyor. Elimi tutup tekrara uykuya dalıyor. Bizimle aynı odada yattığı İçin bizde sorun yok şimdilik ama senin için ve @AyazBeyaz İçin çok zor olur tabi.. ben bile hep sola yatıyorum diye tutuluyorum. Valla anlamıyorum niye uyanıp duruyorlar.. diş mi kıç mı çözemedim. Kız ayaz senin bu hayal gücün de ne korkunçlu ya ben böyle gülüp duruyorum ama şu an hamilelik şüphesi içinde kıvranıyorum gidip test yapmaya cesaretim yok kafayı yicem en son ne zaman Regl oldum net hatırlamıyorum ama bu günlerde olmalıydı!! Alllahım yaa olmasın lütfen şu an, benim hakkımı arkadaşıma versin Allah
@dadera Can'ım sizin şu seminer meselesi ne zaman kesinleşecek merakla bekliyorum.. ben bi kaç saatte bile özlüyorum valla. Zor anam evlat.. kaynana daha zor ama
Masallah akillandilar iyice. Mallarini takip ediyolar:)akilli bidigim benim
15 dk oldu herhalde arabasi oynarken koltugun altina kaçti ses etmedi bende almadim sonrada unuttum
az once geldi beni tuttu kaldirdi koltuga goturdu mirin kirin edip duuryor annesinin jetonda koseli tabi anlamadim ki çocuk koltugu çek diyomus :) altindaki arabasini istiyor :))))
oy benim oglum buyumusde neler pesinde kosarmis unutmamis onun oraya girdigini
valla ben bile unutmustum :)))))))
Ay supersin yaa hisler bu kadar acik net bi sekilde anlatilamaz. Ne kotu bi duygudur o dimi? Ay alemsin valla hep guldum simdi ise gidiyorken ustelik.
Bende kıvırcık pdrcileri çooook severim :) valla dönem mönem bilmiyorum ama o kadar yoruluyorum ki bunu sorgulamaya bile mecalim yok vallah..
ya test şu an çekmecede beni bekliyor. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba içim içimi yiyorçatlıcam ama çok korkuyorum olursa ne olur nasıl olur kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama... nafile düşündükçe yüksekten düşüyormuş gibi, böyle kafama bi kova sıcaklı soğuklu ayrı ayrı sular dökülüyormuş gibi, bütün bulaşığı bitirip tezgahı cifleyip sarı bezi yıkayıp katlayıp musluğun önüne sevdikten sonra kenarda kalmış yağlı tencere kapağı görmüş gibi hissediyorum böhüüüü böhü böhüüüü