Mizahı gelişmiş insanları fena severim :)Selam minnoş kızlar nasılsınız, ben dün Tuna'yı uyuturken bi uymuşum maşşallah saat dokuzda, Tuna'nın gece yedibinikiyüzelli kez uyanmasını saymazsak baya iyi uyumuşum. O kadar ihtiyacım vardı ki uykuya.. gördüğüm ikimilyonkırksekizbinyetmişiki rüyayı da bu kadar uzun uyumanın nazarı sayıyorum artık. :)
yeb4 Can'ım Tuna da bu ara çok uyanıyor neden bilmem valla yatırıyoruz yarım saat sonra uyanıyor. Elimi tutup tekrara uykuya dalıyor. Bizimle aynı odada yattığı İçin bizde sorun yok şimdilik ama senin için ve @AyazBeyaz İçin çok zor olur tabi.. ben bile hep sola yatıyorum diye tutuluyorum. Valla anlamıyorum niye uyanıp duruyorlar.. diş mi kıç mı çözemedim. Kız ayaz senin bu hayal gücün de ne korkunçlu ya ben böyle gülüp duruyorum ama şu an hamilelik şüphesi içinde kıvranıyorum gidip test yapmaya cesaretim yok kafayı yicem en son ne zaman Regl oldum net hatırlamıyorum ama bu günlerde olmalıydı!! Alllahım yaa olmasın lütfen şu an, benim hakkımı arkadaşıma versin Allah
@dadera Can'ım sizin şu seminer meselesi ne zaman kesinleşecek merakla bekliyorum.. ben bi kaç saatte bile özlüyorum valla. Zor anam evlat.. kaynana daha zor ama
tatli metyvim gelmis agzim kulaklarimda kalmis kiz, simdi farkettim sana cevap ayzarken :)Selam minnoş kızlar nasılsınız, ben dün Tuna'yı uyuturken bi uymuşum maşşallah saat dokuzda, Tuna'nın gece yedibinikiyüzelli kez uyanmasını saymazsak baya iyi uyumuşum. O kadar ihtiyacım vardı ki uykuya.. gördüğüm ikimilyonkırksekizbinyetmişiki rüyayı da bu kadar uzun uyumanın nazarı sayıyorum artık. :)
yeb4 Can'ım Tuna da bu ara çok uyanıyor neden bilmem valla yatırıyoruz yarım saat sonra uyanıyor. Elimi tutup tekrara uykuya dalıyor. Bizimle aynı odada yattığı İçin bizde sorun yok şimdilik ama senin için ve @AyazBeyaz İçin çok zor olur tabi.. ben bile hep sola yatıyorum diye tutuluyorum. Valla anlamıyorum niye uyanıp duruyorlar.. diş mi kıç mı çözemedim. Kız ayaz senin bu hayal gücün de ne korkunçlu ya ben böyle gülüp duruyorum ama şu an hamilelik şüphesi içinde kıvranıyorum gidip test yapmaya cesaretim yok kafayı yicem en son ne zaman Regl oldum net hatırlamıyorum ama bu günlerde olmalıydı!! Alllahım yaa olmasın lütfen şu an, benim hakkımı arkadaşıma versin Allah
@dadera Can'ım sizin şu seminer meselesi ne zaman kesinleşecek merakla bekliyorum.. ben bi kaç saatte bile özlüyorum valla. Zor anam evlat.. kaynana daha zor ama
Bende kıvırcık pdrcileri çooook severim :) valla dönem mönem bilmiyorum ama o kadar yoruluyorum ki bunu sorgulamaya bile mecalim yok vallah..Mizahı gelişmiş insanları fena severim :)
Bizi bu espiritüel hallerinden lütfen mahrum etme meryicim rica idiciim.. daha sık yaz ki daha çok gülme imkanımız olsun :)))
Hehe tamam ya bu iş, şuraya yazan 6 kişiden 3ü aynı şeyleri söylüyor, ya bu bi dönem :)) ya da biz üçümüzün bebeleri manyak :)))
Yani uyuyabiliyorum en azından, tutulsa da boynum, uyumak için değer :))
Bu arada ikizler geliyor mu yoksa boşa hayal etmedim mi :) şaka bir yana, korkunun ecele faydası Yok hemen al bi test canım için rahatlar en azından ben olsam hemen almıştım walla :))
o nasil bi anlatim yawssssssss :))))))))))
Bende kıvırcık pdrcileri çooook severim :) valla dönem mönem bilmiyorum ama o kadar yoruluyorum ki bunu sorgulamaya bile mecalim yok vallah..
ya test şu an çekmecede beni bekliyor. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba içim içimi yiyorçatlıcam ama çok korkuyorum olursa ne olur nasıl olur kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama... nafile düşündükçe yüksekten düşüyormuş gibi, böyle kafama bi kova sıcaklı soğuklu ayrı ayrı sular dökülüyormuş gibi, bütün bulaşığı bitirip tezgahı cifleyip sarı bezi yıkayıp katlayıp musluğun önüne sevdikten sonra kenarda kalmış yağlı tencere kapağı görmüş gibi hissediyorum böhüüüü böhü böhüüüü
seninkide kafacı mı çıktı :)) anlamıyorum takıldılar mı takılıyolarki sorma. benimki kola seninki kafaya. koala bunlar yeminle.Ahah :) aynen aynen tam da o resimlerdeki gibi :)
Ayaz kafama yatıyor mesela, basıl rahat ediyor anlamıyorum kafam sert sonuçta..
Maalesef alışıyor da şu an da demek ki ihtiyacı var geçer belki geçmezse sonra düşünürüm :)))
düşünmeeee düşünmeyeliiiimOkurken kendimi oyle dusunecek gibi oldum dusunemedim
Ay ne hoşuma gitti kız bu iltifat :)) ama ben gülemiyom maraaaaal korkuyor maraaaaaaltatli metyvim gelmis agzim kulaklarimda kalmis kiz, simdi farkettim sana cevap ayzarken :)
aya anam bizi dislamayin yaws geece uyanmiyoz diyee:))))
uykuyu seviyor olmasi olabilirmiki sebep di$ yok unut di$iiii :))
benomki gunduz de çok uyyor çunku 3 saati buluyor bzen geciyorr
ahahahhaah ay sen çok yasaa emiiiAy ne hoşuma gitti kız bu iltifat :)) ama ben gülemiyom maraaaaal korkuyor maraaaaaaltest var yedekte, bakkala sorsam 'getirtiriz hocaaeem' derdi aslında ama :)) sağlık ocağında da var da şimdi oradan alırsam ben daha teste işemeden köy camisinden Mery hoca hamileymiş diye duyarım mazallah
Hakan'a sana kıyak geçiyor annesi e artık üçüncü bari sana zorluk vermesin . Bide senin çocuklar uykuyu seviyor anlaşılan. Meaaşallah :)
toton açıkta kalmıştır ondan o kadar eüya görmüşsündür :))Selam minnoş kızlar nasılsınız, ben dün Tuna'yı uyuturken bi uymuşum maşşallah saat dokuzda, Tuna'nın gece yedibinikiyüzelli kez uyanmasını saymazsak baya iyi uyumuşum. O kadar ihtiyacım vardı ki uykuya.. gördüğüm ikimilyonkırksekizbinyetmişiki rüyayı da bu kadar uzun uyumanın nazarı sayıyorum artık. :)
Yaaa sen gül gül sonra hep birlikte oturup ağlarızahahahhaah ay sen çok yasaa emiii
karnim agridi kiz bu gece sana gulmekdennn
saglik ocagindakilerdemi dedikodusu vay basimiza gelenlerrrr
desinler ay yanlis alarm mis dersin soranlara eger yoksa
i$emeden diyorr bideeeee oyyyyyyyy
yok kiz niye aglayalim bebek için aglanirmi ( kend iminki hariç tabi : ) )))))))Yaaa sen gül gül sonra hep birlikte oturup ağlarız
Anam yerim ben o cüce menapozu yer :)) geçicek Can'ım bu uykusuzluklar da bitecek huysuz haller de sabır işte..toton açıkta kalmıştır ondan o kadar eüya görmüşsündür :))
ama ne güzel uyumuşsun sevindim canım.
demekki bi dönem bu da. ya da bizimkiler deliellaaam bunların dönemleri bi geçeydi artık. menapozlu kadınlar gibi zaten bizimki bi anda bi dellenmelee geliyo halini görmeniz lazım
bu arada yap şu testi kendine eziyet etme. madem var elinde nasıl duruyosun ben asla dayanamazdım. daha adet görmemişken bende bi şüphe vardı kafayı yemiştim. taktım kızı kangurusuna gittim eczaneye yağmur çamur demeden hemde üç tane almıştım
kendine eziyet etme canım benim. her şey olacağına varır. öyle değildir muhtemelen sen yap testini rahatla.
geçicek elbet canım sağlıkları hep yerinde olsunda.Anam yerim ben o cüce menapozu yer :)) geçicek Can'ım bu uykusuzluklar da bitecek huysuz haller de sabır işte..
Ya çok korkuyorum valla içimden bi ses .... ay diyemiyom
Delüyüz çünkü biz :))benim çcouklar buyyunce uykucu oluyolar
aha emre efendi uyyacam diye sabaha kdr yatagi göl EDIYor $aril $arillllll
bizimkilerin yasindayken kirk kere uyanirdi sabaha kdr
zamanla sizinkilere uyyacak o zaman sizde tamam bu buyudu bi tane daha yapalim diyceniz film basa saracakk
bel agrin, goguslerde dolgunluk falan avrmi canimAnam yerim ben o cüce menapozu yer :)) geçicek Can'ım bu uykusuzluklar da bitecek huysuz haller de sabır işte..
Ya çok korkuyorum valla içimden bi ses .... ay diyemiyom