- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gitmedi mi kızına?Hadi sen yine ayda bir göreceksin ben her gün görüyorum ıyyyy geldi yine bu sabah
kıskanıyolaaaa bizi
canım kayınvalidenin doğum zamanı senin yanına gelme şansı hiç mi yok? ya da kendi ailenden birinin. yani bilemiyorum tabiiki başka bir yerde kalmayı da öğrenmeli dünyanın bin türlü hali var. başka yerden kastım anneanne babaaanne falan tabii. ama daha çok küçük seni üzmek istemem ama gündüz sorun değilde gece annem babam nerde diyebilir anlam veremeyebilir.Kızlar oğlanı babaannesine göndereceğiz haftasonunda Kaç gün kalacak duruma bağlı babası götürecek birgunde orada kalacak şimdi be hiç ayrı kalmadım ondan çok üzülür mü bebeğim annem babam beni terk etti der mi acaba iyi bakabilir ler mi oyun oynayabilirler mi yemek konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama uykusu gelince bizi arar opuse koklaşa uyuyoruz biz sabahtan öğlene amcası bakacak kv öğleden sonra eve geliyor çünkü kursa gidiyor çok endişeliyim korkuyorum üzülüyorum ayrılmak istemiyorum ama mecburuz biraz bizden başka yerde kalmayı öğrensin yakında doğum olacak yine göndermeyi düşünüyoruz alışsın istiyorum açıkçası öff bilmiyorum çokmu abartıyorum
Anladım canım, ben kafan dağılır dedim ama sahil fikri daha güzelmiş, tabi milletçe akşam ezanı okunur okunmaz kadın olarak dışarı çıkmamız tehlikeli ve ayıp!! olduğu için oda pek mümkün olmaz, doğru söylüyorsun. Çok monoton yav hayatlarımız.. napıcaz bilmem.. kış gelince anca kek film keyfi yaparız gariii :)sağol tatlım ne demek, daha iyiyim teşekkür ederim
ya çok haklısın, anlam yüklememek gerek. insan beklentiye girdikçe mutlu olamıyor yapamayınca. bi dahaki haftasonu öyle yapıcam :)
ya içimiz yaşlanmış bizim inan bende günlere giden teyzelere özeniyorum özgürce hamurişi yemek ve sınırsız gıybet şaka bi yana sahilde bi yürüyüş bana şu an en büyük lüks.
spora yazılırım sorun değil aslında. eşimde bi kaç saat idare eder. ama ben spor salonlarını hiç sevmiyorum. eminimki bırakırım. bizim burda sahil yürüyüş yolu çok güzel. haftada üç kez koşmaya çıksam bile bana yeter. eşim gidiyor arada göbek aldı başını gidiyor eritmeye çalışıyor. ancak kaynanama bırakıp bende onla gidersem işte. eşime bırakıp gitsem akşam oluyor akşam tek gidemem.
yani aslında kendimize zaman ayırmak yine bizim elimizde ama vakit olmuyor, işler bitmiyor. onlar olsa çocuğu bırakacak durum olmuyor. ama en azından yürüyüş için fırsat yaratıcam..
Aaalllllllahhh kolaylık ve sabır versin arkadaşımHadi sen yine ayda bir göreceksin ben her gün görüyorum ıyyyy geldi yine bu sabah
Çekemiyollaaaaa :)) ah ulan görüşemiyoz!!
Amanın ben bi çekerim bi çekiştiririm abbbooovvv yaşasın gıybet gelincikgibikıskanıyolaaaa bizi
ay ne güzel olurdu gıybet iyidir dozunu kaçırmadıkça
Can'ım şimdi şöyle diyim, siz hiç ayrı kalmadığınız için başkasının elbette üzülür , ama çok mecbursan da yapacak birşey yok, sonuçta yabancı değiller, bildiği daha önce gördüğü insanlar. Yasemine katılıyorum aslında, eşin ilgilenemez mi yada kv yanına gelemez mi Doğumda? Ben hatırlıyorum kardeşim doğduğunda ben başka bi yerde kaldım üç beş gün nasıl üzülmüştüm.. seni de üzmüş gibi oldum şimdi ama..Kızlar oğlanı babaannesine göndereceğiz haftasonunda Kaç gün kalacak duruma bağlı babası götürecek birgunde orada kalacak şimdi be hiç ayrı kalmadım ondan çok üzülür mü bebeğim annem babam beni terk etti der mi acaba iyi bakabilir ler mi oyun oynayabilirler mi yemek konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama uykusu gelince bizi arar opuse koklaşa uyuyoruz biz sabahtan öğlene amcası bakacak kv öğleden sonra eve geliyor çünkü kursa gidiyor çok endişeliyim korkuyorum üzülüyorum ayrılmak istemiyorum ama mecburuz biraz bizden başka yerde kalmayı öğrensin yakında doğum olacak yine göndermeyi düşünüyoruz alışsın istiyorum açıkçası öff bilmiyorum çokmu abartıyorum
Neden kalacak ki canım?Kızlar oğlanı babaannesine göndereceğiz haftasonunda Kaç gün kalacak duruma bağlı babası götürecek birgunde orada kalacak şimdi be hiç ayrı kalmadım ondan çok üzülür mü bebeğim annem babam beni terk etti der mi acaba iyi bakabilir ler mi oyun oynayabilirler mi yemek konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama uykusu gelince bizi arar opuse koklaşa uyuyoruz biz sabahtan öğlene amcası bakacak kv öğleden sonra eve geliyor çünkü kursa gidiyor çok endişeliyim korkuyorum üzülüyorum ayrılmak istemiyorum ama mecburuz biraz bizden başka yerde kalmayı öğrensin yakında doğum olacak yine göndermeyi düşünüyoruz alışsın istiyorum açıkçası öff bilmiyorum çokmu abartıyorum
Çok doğru hepsi de..canım kayınvalidenin doğum zamanı senin yanına gelme şansı hiç mi yok? ya da kendi ailenden birinin. yani bilemiyorum tabiiki başka bir yerde kalmayı da öğrenmeli dünyanın bin türlü hali var. başka yerden kastım anneanne babaaanne falan tabii. ama daha çok küçük seni üzmek istemem ama gündüz sorun değilde gece annem babam nerde diyebilir anlam veremeyebilir.
ayrıca ikinci çocuğun doğumu sırasında abla ya da abiyi başka yere göndermemek gerekmiş. tabii hastanede kalamaz ama evinde babasıyla ya da bi büyükle annesini ve kardeşini beklemesi daha doğruymuş. başka yere gönderilince kötü hissedebilirlermiş. gerçi bizimkiler şu an küçük öyle bişeyi anlamazlar ama senden gece ayrılmak için erken sanki daha. bana sorarsan ben göndermezdim en az 4-5 yaşına kadar. o zamanlar gelince kendi isterlerse kalıyolarlar büyüklerde zaten.
böyle dedim diye kötü hissettirdim seni belki ama senin durumun farklı imkanların sınırlı bir iki gece kalması gerekiyorsa ağlamıyorsa yapacak bir şey yok canım..
Hahaha ya zaten bizim gıybetten ne olacak, anca Kv çekiştiriz sonra da sinir olduğumuzla kalırız :) hem dedikodu değil, kişileri inceliyoruz biz, psikolojik ve eğitsel açıdan bakıyoruz olaya :))))Amanın ben bi çekerim bi çekiştiririm abbbooovvv yaşasın gıybet gelincikgibi
ne yazıkki öyle canım. eşim çok rahattır o konularda, birbirimize karışmayız nerde kaldın nereye gittin gibi. ama gece tek başına sahilde yürümeye ben korkarım yani :) burda yine istanbul gibi değil öok şükür ama sarhoşu iti kopuğu her yerde var. ne yazıkki bir türkiye profili..Anladım canım, ben kafan dağılır dedim ama sahil fikri daha güzelmiş, tabi milletçe akşam ezanı okunur okunmaz kadın olarak dışarı çıkmamız tehlikeli ve ayıp!! olduğu için oda pek mümkün olmaz, doğru söylüyorsun. Çok monoton yav hayatlarımız.. napıcaz bilmem.. kış gelince anca kek film keyfi yaparız gariii :)
bi araya gelsek var ya serdar ortaçın gıybeti halt etmiş bizi anlatmaya şarkılar yetmezAmanın ben bi çekerim bi çekiştiririm abbbooovvv yaşasın gıybet gelincikgibi
yaa tabii canım tamamen bilim aşkınaHahaha ya zaten bizim gıybetten ne olacak, anca Kv çekiştiriz sonra da sinir olduğumuzla kalırız :) hem dedikodu değil, kişileri inceliyoruz biz, psikolojik ve eğitsel açıdan bakıyoruz olaya :))))
yaa inan tamamen içgüdülerimle söyledim bunlarıÇok doğru hepsi de..
canım kayınvalidenin doğum zamanı senin yanına gelme şansı hiç mi yok? ya da kendi ailenden birinin. yani bilemiyorum tabiiki başka bir yerde kalmayı da öğrenmeli dünyanın bin türlü hali var. başka yerden kastım anneanne babaaanne falan tabii. ama daha çok küçük seni üzmek istemem ama gündüz sorun değilde gece annem babam nerde diyebilir anlam veremeyebilir.
ayrıca ikinci çocuğun doğumu sırasında abla ya da abiyi başka yere göndermemek gerekmiş. tabii hastanede kalamaz ama evinde babasıyla ya da bi büyükle annesini ve kardeşini beklemesi daha doğruymuş. başka yere gönderilince kötü hissedebilirlermiş. gerçi bizimkiler şu an küçük öyle bişeyi anlamazlar ama senden gece ayrılmak için erken sanki daha. bana sorarsan ben göndermezdim en az 4-5 yaşına kadar. o zamanlar gelince kendi isterlerse kalıyolarlar büyüklerde zaten.
böyle dedim diye kötü hissettirdim seni belki ama senin durumun farklı imkanların sınırlı bir iki gece kalması gerekiyorsa ağlamıyorsa yapacak bir şey yok canım..
Can'ım şimdi şöyle diyim, siz hiç ayrı kalmadığınız için başkasının elbette üzülür , ama çok mecbursan da yapacak birşey yok, sonuçta yabancı değiller, bildiği daha önce gördüğü insanlar. Yasemine katılıyorum aslında, eşin ilgilenemez mi yada kv yanına gelemez mi Doğumda? Ben hatırlıyorum kardeşim doğduğunda ben başka bi yerde kaldım üç beş gün nasıl üzülmüştüm.. seni de üzmüş gibi oldum şimdi ama..
kızlar kizlarrrr zaten pamuk ipliğine bağlıydı düşüncelerim oda koptu gitti çok haklısınız çok doğru tespitler bakalim haftasonuna daha çok var bir sebep bulup vazgeçebilirim kimseyi incitmeden yavrum kıyamam annesiz kalmasına ben evde biraz yalnız bırakayım vicdan azabı duyuyorum kaldıki başka eve gitsin. Doğum zamanı kv zaten yanımda olacak ben sadece başka eve Başka insanlara özellikle babaannesine alışsın istedim hayatta herşey olabilir sonuçta ama dediğiniz gibi daha çok küçük anası ölmemiş burda bakarim ben yavruma :) annesi Onun poğaça poposunu yer :)) kendi akrabamın Gelmesi imkansız Zaten doğumdan sonra toparlanıp oraya gideceğim 1 aya yakın kalırım heralde bakalım keyfime göreNeden kalacak ki canım?
Çok küçükler daha anlamazlar henüz, yani bırakırsan da sadece bi gece bırakmanı öneririm yazık çocuğa dediğim gibi o daha anlamaz gözü gibi bakarlar ona o ayrı bi dediğini iki etmezler emanet diye ama sana ihtiyacı var annesi..yeb in dedikleri de çok doğru kardeş gelirken böyle şeyelere çok dikkat etmek Lazım, zaten kardeş olayını anlaması için bile çok küçük kaldı ki sen bi kaç gün bırakmaktan söz ediyorsun..
Belki olumsuz ve üzülüyorsun ama bunlar gerçekler bırakma derim ben
İkinci öovukla birlikte doğal olarak ilk çocukla eskisi gibi ilgilenemiyor anne bu çok normal ana be olursa olsun yanında olmalı bence.. gerekirse yaka iğnesi gibi ikisini de idare etmek lazım, yaş aralıkları az olunca daha zor bence çünkü elit miktarda ilgi ve sevgiye ihtiyaçları var..yaa inan tamamen içgüdülerimle söyledim bunları
sadece doğum zamanı çocuğun başka yere gönderilmemesi gerektiğini okumuştum çok da mantıklı zaten. bende hayal meyal hatırlıyorum ilk kardeşim zamanında 5 yaşındaydım onu pek anımsamıyorum. ama küçüğü doğduğunda köyde anneannemleydim. küçük de sayılmazdım 8 yaşındaydım. eve bi geldim annemin yatağında bi bebek. 8 yaşında olmama rağmen kendimi çok garip hissetmiştim. annemi hamile bırakmıştım ama o doğurmuş. ama ben çok uzaklardaydım, sanki beni önemsememişler başlarından atmışlar gibi hissetmiştim. annemlerde incineceğimi bilseler elbette yapmazlardı.
çocuk kalbi çok kırılgan, çok narin.. o kadar dikkat etmeliyizki