- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
sana kesinlikle katılıyorum. bende ikinci çocuğu en az 5 yaşına gelince düşünüyorum. o zaman ona güzelce anlatıcam inşallah. gerekirse hastaneye yanıma bile alırım. yeterki o zaman benim hissettiklerimi hissetmesin.İkinci öovukla birlikte doğal olarak ilk çocukla eskisi gibi ilgilenemiyor anne bu çok normal ana be olursa olsun yanında olmalı bence.. gerekirse yaka iğnesi gibi ikisini de idare etmek lazım, yaş aralıkları az olunca daha zor bence çünkü elit miktarda ilgi ve sevgiye ihtiyaçları var..
Yani ben yatılı olarak anneanneye falan 3-3,5 yaştan sonra bi gecelik veririm ama çok zorunda kalırsam yoksa onun yeri benim yanım :)))
canım eğer özel değilse annenin bir kardeş yapmamasının nedeni nedir?Ya var ya kardeşim olmadığı için kendimi çok şanssız hissediyorum.. insanlarda da tek kıskandığım şey kardeş.. basıl birşey hiç bilmiyorum, basıl bir sevgi.. görümcemi sevmiyorum ama o bi kesin :))) ama onu da böyle kendime itiraf ettiğimde kıskandığımı fark ediyorum gıcık oluyorum ona :)))) ayyy ne kötüyüm :)))
seni anlıyorum diyeceğim ama kardeşsizlik nasıl bişey bilmediğim için benim iki erkek kardeşim var eskiden anlaşamazdık hatta ağlatırlardı beni o derece çektim onlardan :) ama şimdi çok güzel bi duygu olduğunu anlıyorum erkek de olsalar paylaşımımız çok. keşke bir kardeşin olsaydı gerçekten o yüzden Ayazı kardeşsiz bırakmazsın :)) bende teyzeler gibi nasihat veriyorum he
benimde ikinciyi yapmak istememin tek nedeni bu. kardeşi olsun. başka hiç bir nedeni yok. ilerde ne amca ne hala dayı yeterli olur bizim yokluğumuzda. bir kardeş en iyi akrabadan on kat iyidir. kandır candır daha ne olsun. sırf bu yüzden ikinci çocuk deliliğini yapıcam