canım keşke haklı çıkmasaymışım
kıyamam ne kadar üzülmüşsünki egzamaların çıkmış. egzama hep stresten olur.. lütfen kendini bu kadar üzme hayatta her şeye bi çözüm vardır.
burda daha çok üzülüp alınması gereken eşin aslında. dediğin gibi senin için değil onun için bakması gerek. bi de torun ya.. bana allah sağlık verdiği sürece bende seve seve bakardım.
bakıcı olmaz o şartlarda dediğin gibi. kredi borcu masraflar bir de bakıcıya para versen çalışmanın anlamı kalmıyor zaten.. o zaman annenle de bu durumları bi konuş içindekileri aynen böyle anlat eminimki o sana kıyamaz ve gelir en azından seneye okul dönemine kadar bakar.
sonra da hiç üzülme kreşe vereceğin için. babaannesiyle kös kös evde oturacağına kreşe gider arkadaşlarıyla oynar bir şeyler öğrenir. senin çalışma saatlerinde çok fazla değil bıkmaz da kreşten çok fazla kalmayacağı için. o yüzden hiç üzülme sadece bu kış dayanmalıyım diye düşün. yazın zaten sen bakacaksın çocuğuna.
bu kış da biraz dayan ve sonra kimseye minnet etme. kafan da rahat olur evine gelirsin ailecek başbaşa olursunuz. hem hep böyle kalmayacak çocuklar büyüyecekler laftan anlayacaklar bir şeyler daha kolay olacak sonra bir bakmışsın ilkokula başlayacak :)
ve bu kız çocuğu daha fazla düşünme olayı bizde de var inan. bende hep şaşırmışımdır. tamam ikisini de çok sever eder anne sonuçta ama sanırım kız evlat olmasından kaynaklı yani erkek bi şekilde kendini kurtarır işini halleder, ya da ne bileyim bi şehirde yalnız yaşayabilir ama kızlar için daha zor mantığıyla böyle davranıyorlar sanırım.
tamam benimde annemle aramdaki diyalog kardeşlerime göre farklı ama bu tamamen hemcins olmamızdan kaynaklı. kadın kadına muhabbet iletişim paylaşım daha farklı. ama kesinlikle benim annem böyle davranmaz, davranmıyorda.
milyonlarca insan var be canım hepsi bizim beklediğimiz gibi olmuyor işte..