2015 Şubat Anneleri

:)) benim de hiç gidesim yok, hatta bugün sınıflar pimpis, hangi sınıfı alacağım belli değil, ne öğrenci var ne Veli, tv de bangır bangır bayat OLULLAAAAR AAAÇIIILLDIIIII haberleri, gelen çocuklar tarlanın ahırın tozu toprağıyla gelmiş, üstüne bide tuna eklenince okul üstüme üstüme geldi valla.. Ne var şöyle her şeyimiz Ada'm akıllı olsa, herkes işini doğru düzgün yapsa, temizlikçi temizlese, müdür siyaset yapmak yerine görevlerimizi söylese Veli okula getirse çocuğunu şöyle pırıl pırıl ay gibi, ana sınıfına gönderse ki çocuğun eli ayağı bi gelişse, bi günaydın demeyi öğrense, bende alsam kitaplarımı Mutlu Mutlu girsem dersime.... Ah ya bu ülke Ada'm olmaz ben diyim, ben yeni bi nesil yetiştiriyorum kendi çapımda, Atatürk'ü, dürüstlüğü, çalışkan olmayı, edebi adabı gösteriyorum. Tamam layıkıyla yapamıyorum belki ama inan özümü veririm her girdiğim sınıfa, ama olmuyor olmaz da. Evde baba anaya küfreder, ana döner çocuğunu döverse çocuk da döner tavuğu kediyi tekmeler. Anlatırsın anlatırsın o döner der ki ama öğretmenim Atatürk Kuran'ı yakmış. He çocuğum he.. Aman ben yine de elimden geleni yapacağım olursa olur olmazsa çay demleriz

Dışı seni içi beni yakar Can'ım. Var işte birkaç öğretmen arkadaş. Kafalarımız pek uyuşmuyor ama yüzeysel anlamda anlaşıyoruz. Ayda bi gün yaparız, bazen yemeğe gideriz topluca ilçeye, öyle böyle geçiyor işte. Dediğin çok doğru, yaşadığın yeri güzelleştiren Nasıl yaşadığın. Kafamıza göre bi arkadaşım olsun yeter. Neyse ki burası var :))

Bu dönemlerde normal, hatta doğru bi gelişim gösterdiği için güzel bile. çünkü artık benmerkezci düşünmeye başlıyor, her şeyi kendim yapmak istiyorum dönemine girdiler. Meraklılar ve heyecanlılar. Biraz yorulacağız belki ama bön bön bakmasındansa böyle meraklı ve hareketli olmasını tercih ederim ben :)

Vay bee şu insana verilen değere bakar mısın?? Bugün baya doldum sanırım okulu görünce içim şiştiydi, bu yazdığını okuyunca patladı :)) burda bırak temizlikçilik pedagogu, okula atadığı kadrolu öğretmeni görevlendirme ile merkeze çekiyorlar. Okul başladı ama iki sınıfın öğretmeni yok, hem de ilkokul!!

SELAM hanimlar

size 100 puanlik bi bingo soru soruyorum
8 yasindaki çocugun kurban eti nasil sofarya geldi soruusna ne cevap verilir
yani hayvana nolduda et halini aldi diyor
bogazi kesildi dememenin bi yolu varmiii
@AyazBeyaz bacim gel hele

frnasada yok pedagog bendemi gitsem alamanyaya napsam :))

deme canim yaaa
_çocugun ilk gunu heycani falan yokmu simdi ordaa
uzuldum valla çocuklara
demekki benden ogretmen olmazmiss iyiki denememisim
oyle olunca benim hevesim kaçar bende okuldan kaçarm herhalde senin okul gibi durumdaa :)

Elimi tutup gelse baska birsey istemiyorum :/

SELAM hanimlar

size 100 puanlik bi bingo soru soruyorum
8 yasindaki çocugun kurban eti nasil sofarya geldi soruusna ne cevap verilir
yani hayvana nolduda et halini aldi diyor
bogazi kesildi dememenin bi yolu varmiii
@AyazBeyaz bacim gel hele
Anam senin çocuklR nerden buluyorlar bu soruları yaa süper :)) de sen ne dedin ? Bide Can'ım Emre Nasıl son durum ne?

deme canim yaaa
_çocugun ilk gunu heycani falan yokmu simdi ordaa
uzuldum valla çocuklara
demekki benden ogretmen olmazmiss iyiki denememisim
oyle olunca benim hevesim kaçar bende okuldan kaçarm herhalde senin okul gibi durumdaa :)
Benim de kaçtı maralım teeeee şo dağlara bayırlara kaçtı :))

Anam senin çocuklR nerden buluyorlar bu soruları yaa süper :)) de sen ne dedin ? Bide Can'ım Emre Nasıl son durum ne?
emre için daha bisey yapamadim daha
bu çarsamba belki gideris psikologa

ne bilem anacim
bayram gunu tutturdular biz koyun eti sevmiyoz diye
sanki inek etinin noldugunu biliyolar essek sipalariii

frnasada yok pedagog bendemi gitsem alamanyaya napsam :))
Bunu bana diyen de Kaç yıldır Almanya'da yaşıyor yeni haberi olmuş bugün eve gelecekti kadın gozlemlemeye ben yokmuşum gibi yapacaksın demiş ben sana yanlış davranışlarını söyleyeceğim demiş Yarın arkadaşa bi. Sorayım bakim ne yapmislar

Burda işte çocuk deyince akan sular dufuyor.böyle durumda Sende koyverbgitsin tek başına bişey yapamazsın sinir hastası olursun

oo super dadi gibi yani :)
buradada varmiki oyle benim haberimin olmadiig
enigini cucugunu bilirim burdaki haklarin ama tabi kimseden duymadiysam bilmiyor olabilirim

oo super dadi gibi yani :)
buradada varmiki oyle benim haberimin olmadiig
enigini cucugunu bilirim burdaki haklarin ama tabi kimseden duymadiysam bilmiyor olabilirim
Bence bi araştır belkide vardır ama size Eve ebe dogumsonrasi destek için yine bebek hemşiresi gibi şeylerde gelmiyordu galiba. Ama çocuğuna bi tokat at kötü davran anında elinden alırlar ömrü billahi göremezsin Allah korusun

yok geliyor onlar çagirirsam ebe vs
yok kiz tokat atmammm delimiyim ben :)
kizarim ama sesimi yukseltebiliirm ona garanti veremiycem :)

canım öğretmen arkadaşlarım yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. pırıl pırıl, aydınlık, çalışkan, güzel kalpli çocuklar yetiştirmek için elinizden geleni yapacağınıza eminim

bugün okuyup da etkilendiğim ikinci anı oldu bu seninki canım arkadaşım ya. ne kadar doğru ne kadar güzel anlatmışsın. ama olayın özü acı ne yazıkki..

git gide bu ülkeden umudum kesiliyor. sabah kayınvalideme gittim, giderken bizim evin ordaki ilkokulda tören devam ediyordu saat 11:30 du. inanılmaz bir sıcak var, büyükler üstü kapalı yerde oturmuş, küçücük çocuklar sırada ayakta bekliyor o sıcakta. müdür demokrasi şehitlerini anma ile ilgili bişeyler söylüyor falan. meb in kararıymış bir hafta anma olacakmış. ya mini mini birler ne anlasın bu olaylardan..

allahım kafayı yiyor insan düşündükçe. bizim bilime, sanata kısacası eğitime yönelmemiz lazımken şu eğitim sistemimize bak. tek umudumuz sizlersiniz evlatlarımız için ama senide anlıyorum insanın şevki kırılıyor etrafındaki bazı eğitimcileri görünce. böyle dar kafalı cahil velileri, onların yetiştirdiği daha doğrusu yetiştiremediği çocukları görünce..

kayınvalidem seneler önce köyde öğretmenlik yapmış. çocuklara dayak atmak en son yapacağı şeymiş. ama çocuklar dayakla yetiştirildiği için ondan başka şeyden anlamıyorlardı demişti bana anlatırken. öyle görmüş öyle bilmiş. o çocuk nasıl hayvana insana her canlıya şiddet uygulamasın, geleceğin sapığı katili olmasın.

zaten şu şort giydi diye kadına tekme atan adam da serbest kaldı ya benim cinlerim tepemde. bende dolmuşum senin gibi baksana. hiç ama hiç umudum yok bu ülkeden artık. çocuklarımız nasıl yetişecek bu ülkede neler göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…