Hafif yağmurda parka falan gideriz belki ne bilim güzel.duruyorkiz seninki daha yurumezki yagmurdaa :) bosver yaglur botlarini :)
:)) benim de hiç gidesim yok, hatta bugün sınıflar pimpis, hangi sınıfı alacağım belli değil, ne öğrenci var ne Veli, tv de bangır bangır bayat OLULLAAAAR AAAÇIIILLDIIIII haberleri, gelen çocuklar tarlanın ahırın tozu toprağıyla gelmiş, üstüne bide tuna eklenince okul üstüme üstüme geldi valla.. Ne var şöyle her şeyimiz Ada'm akıllı olsa, herkes işini doğru düzgün yapsa, temizlikçi temizlese, müdür siyaset yapmak yerine görevlerimizi söylese Veli okula getirse çocuğunu şöyle pırıl pırıl ay gibi, ana sınıfına gönderse ki çocuğun eli ayağı bi gelişse, bi günaydın demeyi öğrense, bende alsam kitaplarımı Mutlu Mutlu girsem dersime.... Ah ya bu ülke Ada'm olmaz ben diyim, ben yeni bi nesil yetiştiriyorum kendi çapımda, Atatürk'ü, dürüstlüğü, çalışkan olmayı, edebi adabı gösteriyorum. Tamam layıkıyla yapamıyorum belki ama inan özümü veririm her girdiğim sınıfa, ama olmuyor olmaz da. Evde baba anaya küfreder, ana döner çocuğunu döverse çocuk da döner tavuğu kediyi tekmeler. Anlatırsın anlatırsın o döner der ki ama öğretmenim Atatürk Kuran'ı yakmış. He çocuğum he.. Aman ben yine de elimden geleni yapacağım olursa olur olmazsa çay demlerizHadi yaa, bileydim gelirdim walLa, gerçi ayaz hastaydı nereye gidiyorsam :)))
Eneee yarın okullu olacak yanı Tuna bey ilk gün sıkıntı olmaz zaten oryantasyon falan:)
Iy benim hiç gidesim yok okula, sil baştan herşey, bi de annesinden ayrılıp ağlayan zırlayan tüm çocukları bana gönderiyorlar sanki ben bişi yapabiliyorum amca sarılıyorum :))
Dışı seni içi beni yakar Can'ım. Var işte birkaç öğretmen arkadaş. Kafalarımız pek uyuşmuyor ama yüzeysel anlamda anlaşıyoruz. Ayda bi gün yaparız, bazen yemeğe gideriz topluca ilçeye, öyle böyle geçiyor işte. Dediğin çok doğru, yaşadığın yeri güzelleştiren Nasıl yaşadığın. Kafamıza göre bi arkadaşım olsun yeter. Neyse ki burası var :))ah ne güzel olurdu.. yemek bahane buluşmak şahane :) inşallah kısmet olur bir gün.
Tuna çok şanslı ama tertemiz bir yerde büyüyor. havası suyu yedikleri hep en güzeli oluyordur :)
herkes ister köy kasaba hayatını özenir falan ama yaşamaya gelince zor tarafları da var. orda arkadaşların var mı öğretmenlerden? ben koca şehirdeyimde doğru düzgün arkadaşım yok. aslında bakarsan yaşadığı yer değil nasıl bi hayatın olduğu önemli :)
Bu dönemlerde normal, hatta doğru bi gelişim gösterdiği için güzel bile. çünkü artık benmerkezci düşünmeye başlıyor, her şeyi kendim yapmak istiyorum dönemine girdiler. Meraklılar ve heyecanlılar. Biraz yorulacağız belki ama bön bön bakmasındansa böyle meraklı ve hareketli olmasını tercih ederim ben :)Gunaydin hanimlar.
Kizimla disari cikamiyoruz, kesinlikle soz dinlemiyor. Asla el tutmuyor. Tutunca elimi itliyor kendi kosup gidiyor hic bakmiyor bana nerdeyim diye.
Duz yuruyemiyoruz. Hep saga sola baska yere gidiyor. Gel deyince gelmiyor. Ben gidiyorum bye bye deyince arkamdan gelecegine el sallayip opucuk atiyor:/
19 aylik olduk her yerde bebek arabasi gerekiyor.
Nasil cozucem bu işi sizde durum nedir acaba?
Cok ozeniyorum annesinin elinden tutmus sakince dolasan cocuklara
Vay bee şu insana verilen değere bakar mısın?? Bugün baya doldum sanırım okulu görünce içim şiştiydi, bu yazdığını okuyunca patladı :)) burda bırak temizlikçilik pedagogu, okula atadığı kadrolu öğretmeni görevlendirme ile merkeze çekiyorlar. Okul başladı ama iki sınıfın öğretmeni yok, hem de ilkokul!!Yani hem zor olur kendileride bir sürü şey alıp gelir şimdi zahmet vermek istemem hemde benim gözümle görüp elimle ellemem lazım :) Başka türlü içime sinmez. Bir sürü de cam var yandık desene :)
Bilmiyorum burda nasıl onu alırken soracağım pek yıkamaya vereceklerini düşünmüyorum hiç ona para verir mi Alman :))aldı nin brosurleriji alıyorum gözüme carparsa ona da gidip bakarım bu hafta aldiye çocuk için yağmurluk varya boydan ceketi de var yağmur botları da ondan gelmiş gidip onu alacağım çok iyi kullanışlı Onlar. Nasıl geçti ilk okul gününüz mahvolmussundur. Ha Aklıma ne geldi burda ilk çocuğu 2 yaşından küçük olup 2. Bebeği olanlara yardım ediliyormus mesela Eve temizlikçi gonderiyorlarmis veya Eve pedagog geliyormuş kıskançlık falan durumları için :)
frnasada yok pedagog bendemi gitsem alamanyaya napsam :))Vay bee şu insana verilen değere bakar mısın?? Bugün baya doldum sanırım okulu görünce içim şiştiydi, bu yazdığını okuyunca patladı :)) burda bırak temizlikçilik pedagogu, okula atadığı kadrolu öğretmeni görevlendirme ile merkeze çekiyorlar. Okul başladı ama iki sınıfın öğretmeni yok, hem de ilkokul!!
deme canim yaaa:)) benim de hiç gidesim yok, hatta bugün sınıflar pimpis, hangi sınıfı alacağım belli değil, ne öğrenci var ne Veli, tv de bangır bangır bayat OLULLAAAAR AAAÇIIILLDIIIII haberleri, gelen çocuklar tarlanın ahırın tozu toprağıyla gelmiş, üstüne bide tuna eklenince okul üstüme üstüme geldi valla.. Ne var şöyle her şeyimiz Ada'm akıllı olsa, herkes işini doğru düzgün yapsa, temizlikçi temizlese, müdür siyaset yapmak yerine görevlerimizi söylese Veli okula getirse çocuğunu şöyle pırıl pırıl ay gibi, ana sınıfına gönderse ki çocuğun eli ayağı bi gelişse, bi günaydın demeyi öğrense, bende alsam kitaplarımı Mutlu Mutlu girsem dersime.... Ah ya bu ülke Ada'm olmaz ben diyim, ben yeni bi nesil yetiştiriyorum kendi çapımda, Atatürk'ü, dürüstlüğü, çalışkan olmayı, edebi adabı gösteriyorum. Tamam layıkıyla yapamıyorum belki ama inan özümü veririm her girdiğim sınıfa, ama olmuyor olmaz da. Evde baba anaya küfreder, ana döner çocuğunu döverse çocuk da döner tavuğu kediyi tekmeler. Anlatırsın anlatırsın o döner der ki ama öğretmenim Atatürk Kuran'ı yakmış. He çocuğum he.. Aman ben yine de elimden geleni yapacağım olursa olur olmazsa çay demleriz
Elimi tutup gelse baska birsey istemiyorum :/Bu dönemlerde normal, hatta doğru bi gelişim gösterdiği için güzel bile. çünkü artık benmerkezci düşünmeye başlıyor, her şeyi kendim yapmak istiyorum dönemine girdiler. Meraklılar ve heyecanlılar. Biraz yorulacağız belki ama bön bön bakmasındansa böyle meraklı ve hareketli olmasını tercih ederim ben :)
Anam senin çocuklR nerden buluyorlar bu soruları yaa süper :)) de sen ne dedin ? Bide Can'ım Emre Nasıl son durum ne?SELAM hanimlar
size 100 puanlik bi bingo soru soruyorum
8 yasindaki çocugun kurban eti nasil sofarya geldi soruusna ne cevap verilir
yani hayvana nolduda et halini aldi diyor
bogazi kesildi dememenin bi yolu varmiii
@AyazBeyaz bacim gel hele
Benim de kaçtı maralım teeeee şo dağlara bayırlara kaçtı :))deme canim yaaa
_çocugun ilk gunu heycani falan yokmu simdi ordaa
uzuldum valla çocuklara
demekki benden ogretmen olmazmiss iyiki denememisim
oyle olunca benim hevesim kaçar bende okuldan kaçarm herhalde senin okul gibi durumdaa :)
emre için daha bisey yapamadim dahaAnam senin çocuklR nerden buluyorlar bu soruları yaa süper :)) de sen ne dedin ? Bide Can'ım Emre Nasıl son durum ne?
yok yok kaçmaz zehir gibisin sen hocam biseycik olmazBenim de kaçtı maralım teeeee şo dağlara bayırlara kaçtı :))
Bunu bana diyen de Kaç yıldır Almanya'da yaşıyor yeni haberi olmuş bugün eve gelecekti kadın gozlemlemeye ben yokmuşum gibi yapacaksın demiş ben sana yanlış davranışlarını söyleyeceğim demiş Yarın arkadaşa bi. Sorayım bakim ne yapmislarfrnasada yok pedagog bendemi gitsem alamanyaya napsam :))
Burda işte çocuk deyince akan sular dufuyor.böyle durumda Sende koyverbgitsin tek başına bişey yapamazsın sinir hastası olursunVay bee şu insana verilen değere bakar mısın?? Bugün baya doldum sanırım okulu görünce içim şiştiydi, bu yazdığını okuyunca patladı :)) burda bırak temizlikçilik pedagogu, okula atadığı kadrolu öğretmeni görevlendirme ile merkeze çekiyorlar. Okul başladı ama iki sınıfın öğretmeni yok, hem de ilkokul!!
oo super dadi gibi yani :)Bunu bana diyen de Kaç yıldır Almanya'da yaşıyor yeni haberi olmuş bugün eve gelecekti kadın gozlemlemeye ben yokmuşum gibi yapacaksın demiş ben sana yanlış davranışlarını söyleyeceğim demiş Yarın arkadaşa bi. Sorayım bakim ne yapmislar
Bence bi araştır belkide vardır ama size Eve ebe dogumsonrasi destek için yine bebek hemşiresi gibi şeylerde gelmiyordu galiba. Ama çocuğuna bi tokat at kötü davran anında elinden alırlar ömrü billahi göremezsin Allah korusunoo super dadi gibi yani :)
buradada varmiki oyle benim haberimin olmadiig
enigini cucugunu bilirim burdaki haklarin ama tabi kimseden duymadiysam bilmiyor olabilirim
yok geliyor onlar çagirirsam ebe vsBence bi araştır belkide vardır ama size Eve ebe dogumsonrasi destek için yine bebek hemşiresi gibi şeylerde gelmiyordu galiba. Ama çocuğuna bi tokat at kötü davran anında elinden alırlar ömrü billahi göremezsin Allah korusun
bugün okuyup da etkilendiğim ikinci anı oldu bu seninki canım arkadaşım ya. ne kadar doğru ne kadar güzel anlatmışsın. ama olayın özü acı ne yazıkki..:)) benim de hiç gidesim yok, hatta bugün sınıflar pimpis, hangi sınıfı alacağım belli değil, ne öğrenci var ne Veli, tv de bangır bangır bayat OLULLAAAAR AAAÇIIILLDIIIII haberleri, gelen çocuklar tarlanın ahırın tozu toprağıyla gelmiş, üstüne bide tuna eklenince okul üstüme üstüme geldi valla.. Ne var şöyle her şeyimiz Ada'm akıllı olsa, herkes işini doğru düzgün yapsa, temizlikçi temizlese, müdür siyaset yapmak yerine görevlerimizi söylese Veli okula getirse çocuğunu şöyle pırıl pırıl ay gibi, ana sınıfına gönderse ki çocuğun eli ayağı bi gelişse, bi günaydın demeyi öğrense, bende alsam kitaplarımı Mutlu Mutlu girsem dersime.... Ah ya bu ülke Ada'm olmaz ben diyim, ben yeni bi nesil yetiştiriyorum kendi çapımda, Atatürk'ü, dürüstlüğü, çalışkan olmayı, edebi adabı gösteriyorum. Tamam layıkıyla yapamıyorum belki ama inan özümü veririm her girdiğim sınıfa, ama olmuyor olmaz da. Evde baba anaya küfreder, ana döner çocuğunu döverse çocuk da döner tavuğu kediyi tekmeler. Anlatırsın anlatırsın o döner der ki ama öğretmenim Atatürk Kuran'ı yakmış. He çocuğum he.. Aman ben yine de elimden geleni yapacağım olursa olur olmazsa çay demleriz