2015 Şubat Anneleri

hakan çok kotu kizlar, dustu oglen simdi basamiyor yuruyemiyor
kucagima aliyorum birak diye agliyor birakiyorum aciyor diye agliyor sasirdim kaldim pilim bitti , saatlerdir kucagimda*
dr kirik yok dedi incinme fln galiba ama nasil gecicek hiç bimùiyprum
yarinz kdr duzelme olmazsa radyo çekdirecem
hoplasin ziplasin hiç oturmasinlar ama bi yerleri acimasin kuzularin :KK43:(
Canimmm gecmis olsun insallah onemli bisey degildir. Bebeklerde kemiklerde cizik gibi bisey oluyomus bazen arkadasin bebegine oyle olmustu

Öyle alışmışlar çünkü :)))
Evet çok güzel olurdu daha da yakın olsak hatta aynı şehirde olsak, iki yalnız takılırdık ne güzel gerçi bizim zibidiler bize fırsat mı verir sanki peşlerinde dolaşmaktan :)))

Eşinle güzel vakit geçir canım sende, eşinin de ihtiyacı vardır eminim tüm yıl çalışıyor.. Mis gibi gezin, eğlenin fırsatın olursa baş başa olun :) sen tekrar dönecek misin İstanbul'a yoksa artık yolculuk yine Trabzon'a mı?
ahh keşkeee keşkeee. bıdıklar birlikte büyürdü ne güzel olurdu. en azından bi kaçımız aynı şehirde olsaydık yahu :KK43:

tatilin tadını çıkarmaya çalışıyoruz güzel sayılır şimdilik. bugün kızı da aldık. gayet güzel durdu sadece doğası gereği sürekli peşindeydik. eşim eve gelince hiç bişey anlamadım hiç durmadı dedi :)) sen durmayan halini görmedin denizde dedim :) yarın falan ayvalığa gidicez ikimiz sadece. ama yine yorgunum yine yorgunum. artık sAnırım ben hep yorgun olucam :/

biz burdan artık direkt eve canım. eşim arabayla geldi şimdi ailecek dönücez salı akşamı. bakalım o kadar yol nasıl bitecek. en az 18 saat. Begümle olur sana 28 saat :/ akşam 10 gibi çıkıcaz tam uyku vakti arabada uyuyor normalde inşallah uyur yolun yarısında.

ayrildinmi canim esinden yeni baslangçi dedigin
insallah çokk mutlu olursunuz kizinla
kocaeli de kim vardi gelmisin bizim kizlarin yanina sen
@vahide1204 sen nerdeydin kiz
evet canım,nisan ayında boşandım eşimden ve memleketim olan Kocaeli'ne geldim rapor alıp,sonra da tayin istedim..inşallah çok mutlu oluruz kızımla,çok teşekkür güzel dileğin için :KK68:

Ooo bana yaklasmissin cok canim ne taraflardasin? Yeni baslangicin umarim cok mutlu eder ikinizi de.
izmit merkezde oturuyorum ben,tayinim başiskele ilçesine çıktı,arabayla gidip geleceğim okula yakın olduğu için..aslen Trabzonlu olsam da atalarımdan dolayı 150 küsür senedir Kocaeli'ne kazık çakmış sülale,doğma büyüme buralıyız hep =)))
güzel duana çok içten bi amiiiinnn diyorum :KK39:

O hastalıkla ilgili hiçbişey bilmiyorum ki canım ama dediğine göre başka yerlerinde de olması gerek o hastalık olabilmesi için değil mi en iyisi doktora götür için rahatlasın canım ama bence dediğin gibi bi hastalık yoktur leke gibi bişey de olabilir normal
İnşallah Can'ım

izmit merkezde oturuyorum ben,tayinim başiskele ilçesine çıktı,arabayla gidip geleceğim okula yakın olduğu için..aslen Trabzonlu olsam da atalarımdan dolayı 150 küsür senedir Kocaeli'ne kazık çakmış sülale,doğma büyüme buralıyız hep =)))
güzel duana çok içten bi amiiiinnn diyorum :KK39:
Hayırlı olsun canım yeni hayatın :) çok pozitif bir ruh haline kavuşmuşsun, Allah senin de kızının da yüzünü hep güldürsün inşallah :) zor Zaman'lar atlattın eminim ki ama geçiyor bir şekilde, Zaman hakikatten ilaç :)

ahh keşkeee keşkeee. bıdıklar birlikte büyürdü ne güzel olurdu. en azından bi kaçımız aynı şehirde olsaydık yahu :KK43:

tatilin tadını çıkarmaya çalışıyoruz güzel sayılır şimdilik. bugün kızı da aldık. gayet güzel durdu sadece doğası gereği sürekli peşindeydik. eşim eve gelince hiç bişey anlamadım hiç durmadı dedi :)) sen durmayan halini görmedin denizde dedim :) yarın falan ayvalığa gidicez ikimiz sadece. ama yine yorgunum yine yorgunum. artık sAnırım ben hep yorgun olucam :/

biz burdan artık direkt eve canım. eşim arabayla geldi şimdi ailecek dönücez salı akşamı. bakalım o kadar yol nasıl bitecek. en az 18 saat. Begümle olur sana 28 saat :/ akşam 10 gibi çıkıcaz tam uyku vakti arabada uyuyor normalde inşallah uyur yolun yarısında.
Ah an o yorgunluk bende ve eminin diğer annelerde de var.. Az önce Alman bir arkadaşımın yazısını okudum, kızı 6 aylık ve yaşadıklarını anlatmış, bugün eski ben ile veda ediyorum, anneliğimi ve değişen hayatımı tamamen kabul ediyorum diye.. Sanırım ben onu Hala yapamadım, yaşlılar gibi sürekli eskileri düşünüp duruyorum :))

Ay Ayvalık hem de baş başa yuppiiiii :) süper güzelce gez :)

İyi hadi bi haftanız var daha yola, insan düşünmeden edemiyor haya yolu düşündükçe kalbin küt küt vuruyor demi :) inşallah uyut pamuk gibi, sen de en azından azıcık rahat edersin yolda.. Ama Begüm artık alıştı yollara annesi üzmicek seni fazla :))

Değişiklik oldu canım kesinlikle. Terlemesi azaldı. Çok bunaldıysa kestir bence. Ben bile hiç açamıyorum saçımı enseme deyince afacanlar basıyor :)
Ben kendimde sevmem uzun saçı o yüzden hep kısadır :)
Ya Ayaz'ın saçlarına kıyamıyorum, bi de kestirince sanki büyümüş olacak büyümesin henüz (bencil anne) eşim kestirelim diyor ben ise uzatalım aöa işte ter faktörü var yavrum saç diplerini kaşıyıp duruyor terleyince :/ az daha düşüneyim ben düşünğnceye kadar kış gelir :)))

Ben kendimde sevmem uzun saçı o yüzden hep kısadır :)
Ya Ayaz'ın saçlarına kıyamıyorum, bi de kestirince sanki büyümüş olacak büyümesin henüz (bencil anne) eşim kestirelim diyor ben ise uzatalım aöa işte ter faktörü var yavrum saç diplerini kaşıyıp duruyor terleyince :/ az daha düşüneyim ben düşünğnceye kadar kış gelir :)))
Bence de kestirmelisin canım rahatlasın ayazcık kestirince birden büyüyor gibi oluyor doğru ama o halleri de çok yakışıklı oluyor çabuk alışıyosun zaten o haline de ben de kıyamıyodum kestirmeden önce sapsarı ve kıvır kıvırdı ucları ama kestirdikten sonra sürekli kestiresin geliyo azıcık uzayınca :KK70:

Kesinlikle doktor gormeli. Gozlemleyerek olacak sey degil.. uygun tedavi,krem vs yazar. Yuruyor olup olmamasi birseyi degistirmez. Ayak parmagim cikti ama ben yuruyordum..

Dedigim gibi kesinlikle gidin.

Gecmiş olsun canım ihmal etme götür bişi yoksa için rahatlar varsa da tedavisi yapılır

Can'ım kırık çwtlak çıkık olsa aralıksız ağlar merak etme incinmiştir doktora götür yine de için rahat etsin biz 24 saat kırıkla bekledik çok zordu rabbim beterinden korusun

Canimmm gecmis olsun insallah onemli bisey degildir. Bebeklerde kemiklerde cizik gibi bisey oluyomus bazen arkadasin bebegine oyle olmustu

MaRaL_ MaRaL_ canımcım kıyamam noldu Hakoşuma öyle ya. götürdün mü doktora bizede haber ver bekliyoruz..

MaRaL_ MaRaL_ hakanın ayağı nasıl oldu canım götürdün mü doktora inş geçmiştir
gelincikgibi gelincikgibi

saolun kizlar sormusunuz yeni girebilidm, okudum yazamadim
hakan iyi su an biseyi yok
doktorlara sorup acile gitmemeye kaarar verdim dun , agri sizsi yok ( aglamyor) yurumede sorun yok
bos yere radyasyon almasin dedim , zaten baya geçmisti gitsem radyo bile yapmazlardi çocukda araz olmadigi için
bugunse aksamiyorda , yaramazliklara devam ediyoruz çok sukur :)

gelincikgibi gelincikgibi

saolun kizlar sormusunuz yeni girebilidm, okudum yazamadim
hakan iyi su an biseyi yok
doktorlara sorup acile gitmemeye kaarar verdim dun , agri sizsi yok ( aglamyor) yurumede sorun yok
bos yere radyasyon almasin dedim , zaten baya geçmisti gitsem radyo bile yapmazlardi çocukda araz olmadigi için
bugunse aksamiyorda , yaramazliklara devam ediyoruz çok sukur :)
Oh maasallah bununla gecmis gitmis,Allah tekrarini yasatmasin insallah..

Ah an o yorgunluk bende ve eminin diğer annelerde de var.. Az önce Alman bir arkadaşımın yazısını okudum, kızı 6 aylık ve yaşadıklarını anlatmış, bugün eski ben ile veda ediyorum, anneliğimi ve değişen hayatımı tamamen kabul ediyorum diye.. Sanırım ben onu Hala yapamadım, yaşlılar gibi sürekli eskileri düşünüp duruyorum :))

Ay Ayvalık hem de baş başa yuppiiiii :) süper güzelce gez :)

İyi hadi bi haftanız var daha yola, insan düşünmeden edemiyor haya yolu düşündükçe kalbin küt küt vuruyor demi :) inşallah uyut pamuk gibi, sen de en azından azıcık rahat edersin yolda.. Ama Begüm artık alıştı yollara annesi üzmicek seni fazla :))
ne kadar güzel demiş arkadaşın.. gerçekten bizimde artık kabul etmemiz lazım eski hayatımızın artık olmayacağını. bugün tadını çıkarıyoruz gerçekten başbaşa olmanın ama şunu anladım olmadığında bile aklın evladında ve bi yanın hep onu düşünüyor. uyumuş çok şükür beni arar çünkü uyurken. çok az ağlamış uyumuş ama keyfi yerindeymiş. bizde sarımsAklı plajındayız denize giriyoruz sonra cunda adasını gezip dönücez artık. buraların tadı kalınca çıkarılır ama bizim için bu çok büyük nimet şükürler olsun yani :) çok iyi geldi bu bize.

uçak olsa hiç korkmAyacağım da arabayı pek sevmiyo bakalım napıcak inşallah dediğin gibi olur teyzesi :)

saol canim
ilk defa boyle biseyle karsilastim çok zormus helede kuçuk çocuk olunca
ALLAH beterinden korusun ins
geçmiş olsun tatlım korktuğun başına gelmedi. benimde kolu ilk çıktığında ödüm kopmuştu o gece uyuyamamıştım seni çok iyi anlıyorum.

X