2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ MaRaL_ cok gecmis olsun Allah acil sifa versin.ama kirik cikik olsa duramazdi sogudukca acisi ortaya cikardi uyuyamazdi hic..
Heralde kotu bir sekilde ters dustu oda incindi.. genede uyaninca gidin rontgen cekip bakarlar. Belki sararlar. Orayi uyusturan,agriyi alan kremler var onlardan surersiniz. İnsallah cabucak atlatir..

uyuyor canım şimdi. Uyansın acile gıturcem.kıyamadım uyandır maya, uyusun dinlensin
Uzun bir gün olacak bugün
Dün gece en n son adım atamıyor du yani işler hiç yolunda değil.
Korkuyorum, kötü düşünmemeye çalışıyorum.kırık çatlak lif kopması herşey olabilir miş :KK43:.
Allahım beterinden korusun.
Canım çok geçmiş olsun yaa inşallah kötü bişey değildir basit bir incitmedir belki kıyamam hakana
Beratta dün sallanan atından düştü ileri geri sallanırken birden hızlandı geriye doğru hızla gidince arkaya düştü pat diye atı da bırakmamış düşerken elinden atın kafa kısmı yüzünün üstüne denk gelmiş yüzünün her yeri mosmordu dün özellikle gözünün kenarına batmış bir yeri çok mor duruyor bir gözü :KK43:

MaRaL_ MaRaL_ cok gecmis olsun Allah acil sifa versin.ama kirik cikik olsa duramazdi sogudukca acisi ortaya cikardi uyuyamazdi hic..
Heralde kotu bir sekilde ters dustu oda incindi.. genede uyaninca gidin rontgen cekip bakarlar. Belki sararlar. Orayi uyusturan,agriyi alan kremler var onlardan surersiniz. İnsallah cabucak atlatir..
Senin hamilelik takvimin niye yok :)

Dustugu gibi doktora goturmediniz mi?
Düştügu gıbı götürmedşm hiç aklıma gelmedi. Hemen sonra uyudu zaten uyanınca yürüyemiyor du o zaman götürdüm. Her zaman düşer bir yerlerden aklımın ucundan bile geçmedi bişey olacağı.

Gecede deliksiz uyudu inşallah dedıgıniz gibidir. Kırık çıkık olmayınca daha çabuk iyileşir demi

Canım çok geçmiş olsun yaa inşallah kötü bişey değildir basit bir incitmedir belki kıyamam hakana
Beratta dün sallanan atından düştü ileri geri sallanırken birden hızlandı geriye doğru hızla gidince arkaya düştü pat diye atı da bırakmamış düşerken elinden atın kafa kısmı yüzünün üstüne denk gelmiş yüzünün her yeri mosmordu dün özellikle gözünün kenarına batmış bir yeri çok mor duruyor bir gözü :KK43:
Saol canım
Kıyamam yaaa geçmiş olsun kuzuya
Allah beterinden korusun, üç dört güne geçer ama işte her yüzüne baktığında ınsanun içi cız ediyor.

Düştügu gıbı götürmedşm hiç aklıma gelmedi. Hemen sonra uyudu zaten uyanınca yürüyemiyor du o zaman götürdüm. Her zaman düşer bir yerlerden aklımın ucundan bile geçmedi bişey olacağı.

Gecede deliksiz uyudu inşallah dedıgıniz gibidir. Kırık çıkık olmayınca daha çabuk iyileşir demi
Tabiki.. oyle olsa duramazdi yani uyuyamazdi agridan acidan.. ters hareketle incinmistir insallah. Oda kolay. Mumkun mertebe basmasin.yere bisi serseniz otursun ustune eline verin oyuncaklari,kar vs oyalar:KK43:

Tabiki.. oyle olsa duramazdi yani uyuyamazdi agridan acidan.. ters hareketle incinmistir insallah. Oda kolay. Mumkun mertebe basmasin.yere bisi serseniz otursun ustune eline verin oyuncaklari,kar vs oyalar:KK43:
O mümkün değil işte. Durmuyor hiç bir şekilde oyalamıyırum.ya kucakta olacak ya yürüycek .dun neler yapmadım eve bile girmedim sırf yürümek istemesin diye. Ama yinede inmek koşmak istiyor kuzum

O mümkün değil işte. Durmuyor hiç bir şekilde oyalamıyırum.ya kucakta olacak ya yürüycek .dun neler yapmadım eve bile girmedim sırf yürümek istemesin diye. Ama yinede inmek koşmak istiyor kuzum
Ne zaman gideceksiniz doktora? Rontgen sonucu anlasilir. Belki liflerde falan da incinme kopma olmus olabilir.

Ne zaman gideceksiniz doktora? Rontgen sonucu anlasilir. Belki liflerde falan da incinme kopma olmus olabilir.
Uyandı az önce. Düne göre baya iyi aksayarakda olsa yürüyor
Eşim iyi bişeyi yok diyor ama bilemedim ki
Biraz gmzlemşeyım de büyüklerin kahvaltısından sonra goturucem olmazsa.

Kesinlikle doktor gormeli. Gozlemleyerek olacak sey degil.. uygun tedavi,krem vs yazar. Yuruyor olup olmamasi birseyi degistirmez. Ayak parmagim cikti ama ben yuruyordum..

Dedigim gibi kesinlikle gidin.

Gecmiş olsun canım ihmal etme götür bişi yoksa için rahatlar varsa da tedavisi yapılır

Gecmiş olsun size de :KK43:

image.jpeg
KIZLAR vitiligo Hakkı'nda bir bilginiz varmı
Kızımın kolunda 4-5 aydır beyaz küçük bir leke vardı ben ilk başta yara izi filan sandım sonra kafamı kurcalamaya başladı biraz araştırma yaptım vitiligo olabilirmiş kurtçuklar kemiriyor beynimi sanki deriye renk veren pigmentlerin çalışmamasından oluyormuş el yüz boyun kol bacak hatta genital bölgelerde dahi görülüyormuş
25 inde normal kontrollerimiz var ama ben gidene kadar deli olurum
Cuma da direksiyon sınavım var oğlumun alçı süresi iki hafta uzadı :KK43: rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrularımız sağlıklı oldun da inşallah şahsı streslerimiz çok da önemli değil

Can'ım kırık çwtlak çıkık olsa aralıksız ağlar merak etme incinmiştir doktora götür yine de için rahat etsin biz 24 saat kırıkla bekledik çok zordu rabbim beterinden korusun

Eki Görüntüle 1868839 KIZLAR vitiligo Hakkı'nda bir bilginiz varmı
Kızımın kolunda 4-5 aydır beyaz küçük bir leke vardı ben ilk başta yara izi filan sandım sonra kafamı kurcalamaya başladı biraz araştırma yaptım vitiligo olabilirmiş kurtçuklar kemiriyor beynimi sanki deriye renk veren pigmentlerin çalışmamasından oluyormuş el yüz boyun kol bacak hatta genital bölgelerde dahi görülüyormuş
25 inde normal kontrollerimiz var ama ben gidene kadar deli olurum
Cuma da direksiyon sınavım var oğlumun alçı süresi iki hafta uzadı :KK43: rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrularımız sağlıklı oldun da inşallah şahsı streslerimiz çok da önemli değil
O hastalıkla ilgili hiçbişey bilmiyorum ki canım ama dediğine göre başka yerlerinde de olması gerek o hastalık olabilmesi için değil mi en iyisi doktora götür için rahatlasın canım ama bence dediğin gibi bi hastalık yoktur leke gibi bişey de olabilir normal

[
Hoşbuldum MaRaL_ MaRaL_ :)
Artık Kocaeli'ne tayini çıkmış, Diyarbakır'ı ardında bırakmış, kızıyla yeni bi başlangıç yapmış bi kadınım ve bu yüzden de iyiyim şükürler olsun..
Nickim ortaokuldaki bi öğretmenin adı, epey dikkat çekici :)) ipar dağ çiçeği, katre su damlası imiş bu arada :)
Ooo bana yaklasmissin cok canim ne taraflardasin? Yeni baslangicin umarim cok mutlu eder ikinizi de.

X